Shark88 Odesláno Září 20, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2014 bohužel ani Synot liga nebude. Pelta prý požaduje za licence mnohem více než některé lepší ligy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikas_cze Odesláno Září 20, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2014 Tak to mi bylo hned jasné. Loni jsem psal i emaik na FACR jak je možné že požadují tolik peněz za licenci. Přitom by to pro ně byla jen super reklama. PELTA VEN !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shark88 Odesláno Září 20, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2014 no právě, oni vidí jen jednu stránku, že jim EA nechce dát tolik peněz, ale vždyt by z toho těžili všichni i kdyby to bylo zadarmo. Sponzoři díky reklamám na dresech, synot jako název ligy atd. atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kudis Odesláno Září 20, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2014 Online zapasy - KudisTwins Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Září 22, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2014 bohužel co jsem tak koukal a četl, tak to bude komplet v EN na PS4 i Xbox One. Na Xbox 360 a PS3 to bude komplet v češtině. Což mi moc hlava nebere, když to na starší konzole mají komplet... Uvidíme, snad se příští rok také dočkáme. To je fakt des,kdyz to nazenou na PS3 tak uz to neni problem to dat na PS4.... Hlavne se rikalo na nejake konferenci, ze chtej davat co nejvice cz dabingu/titulku do her..... Skutek utek :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kociq Odesláno Září 22, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2014 Náhodou, to komentátorské duo v demu je bezkonkurenční. 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikas_cze Odesláno Září 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2014 Tak FIFA 15 včera večer stažená a dnes od 9:00 se může začít pařit :-)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejsi Odesláno Září 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2014 jak stazena? to mate na xboxu nejak driv, nebo se tady chlubis warezem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikas_cze Odesláno Září 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2014 (upraveno) Ne, proč? Kupoval jsem na US store Ultimate Edici za 70$. A zřejmě proto, že to je z US store, tak je to možné hrat už ode dneška. Z EU asi až 26. Jinak ani nebyl důvod to kupovat na EU store. Jednak z důvodu ceny a pro PS4 to bude stejně jen komplet v angličtině. Upraveno Září 23, 2014 uživatelem mikas_cze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejsi Odesláno Září 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2014 aha ok, no ja beru krabicovky z duvodu dalsiho prodeje, pro me nemaji digitalni verze v tomhle ohledu jeste smysl, takze ja si pockam do zitra... a ze je to anglicky :D to me vzdycky pobavi, ze je tohle pro nekoho v dnesni dobe porad prekazka :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Září 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2014 (upraveno) Ta cestina me spis udivuje, kdyz NHL je CZ a FIFA nic.... Taky uz jse tesim :psp: Upraveno Září 23, 2014 uživatelem kasaco10 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikas_cze Odesláno Září 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2014 Za všechno může Pelta :-))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sulky_cze Odesláno Září 23, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2014 cau muze mi nekdo poradit nejdou mi ty hlasove povely ,najdu to nekde v nastavani nebo musim mit headset nebo co? Jde to i v demu. Musíš si zapojit headset (např. ten který je součástí balení PS4) už před zapnutím dema. Když potom nastavuješ jazyk ve kterém ti poběží fifa, nastavíš si i jazyk, kterým budeš dávat hlasové povely. 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Září 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2014 Za všechno může Pelta :-))))) ZAPALIT :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejsi Odesláno Září 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2014 tak nevim kde jste kdo objednavali, ale mne Gamehouse v Praze uz dneska poslal zpravu o vyzvednuti, takze uz mam fifu u sebe :) wohoooo! :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Září 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2014 Ja na playcentrum. porad nic. sakra.... uz bych to taky zahral Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Září 24, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2014 Tak co jake to je ???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Září 24, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2014 Tak vecer testuji :psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejsi Odesláno Září 24, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2014 je to supr :) vcera sem rozjel jenom UT a odehral par zapasu, spis cekam az hru dneska dostanou kamosi at muzem hrat multak jinak se mi libi propojeni s goal.com a zobrazovani novinek primo ve hre Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Září 24, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2014 A je tam CZ MENU ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikas_cze Odesláno Září 24, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2014 CZ menu a dabing je pouze na old-gen. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Září 24, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2014 Njn, co se da delat.... :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kopr1468628322 Odesláno Září 24, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2014 Grafika je luxus :), škoda, že tam nejsou ty titulky cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Září 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2014 Tak co na to rikate ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RakovinaRohu Odesláno Září 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2014 Je potřeba hra v mechanice? Nebo se stačí přihlásit na origin jako na PC? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.