KrakonosCZ Odesláno Srpen 24, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2014 Ahoj, nejde mi se pripojit k ps store, ani hrat online. Internet mi ale normalne jde. Je nejaky vypadek, nebo je to jenom u me? Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koudelt Odesláno Srpen 24, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2014 Ahoj, http://konzolista.tiscali.cz/articles/onearticle?article181325-vp-page=3&link=playstation-network-pod-ddos-utokem-181325 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KrakonosCZ Odesláno Srpen 24, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2014 Dik, ja vsude hledal nejaky info, ale nic jsem nenasel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koudelt Odesláno Srpen 24, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2014 Není za co ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Srpen 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2014 A nevíte už to jede??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MalejVader Odesláno Srpen 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2014 u mě funguje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejsi Odesláno Srpen 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2014 tak sem si dneska domu donesl svou PS4ku a taky se mi nedari pripojit :D nejsou v tom nejaky triky a kouzla? nekde neco zmenit, povypinat a tak? nejde mi ani aktivovat ps4 jako primarni, vyhazuje to porad chybu :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SmOukycze Odesláno Srpen 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2014 Údržba byla odložena na dnešek a PSN by nemělo fungovat do zítřejšího rána. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boza77 Odesláno Září 7, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2014 https://store.sonyentertainmentnetwork.com/#!/ nejde se připojit :-( nevíte někdo proč? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tulen.mirek Odesláno Září 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2014 Mě to taky nejde se připojit už docela dlouho, ale řeším to odkazem na US store, kde se potom přihlásím na EU. FUNGUJE Vám nákup na store? Od včera mi to píše něco s kartou, ale ta funguje správně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.