onefootman Odesláno Září 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2014 Spatna sekce.Smeruj to do bazaru... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrLehkoziv Odesláno Září 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2014 Spatna sekce.Smeruj to do bazaru... Omlouvám se, jdu na to ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kenja Odesláno Září 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2014 Jak je to stim kódem který dávali k xboxu mužů ho zadat už ted nebo az v den vydání? Zkoušel to někdo zadat už ted? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
priba Odesláno Září 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2014 Ano, kod muzes zadat jiz nyni, hra se zacne stahovat jako preorder edice s tim, ze je hratelna az 25.9. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Září 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2014 Kurna ale mohli by to pustit uz trochu driv:D ...jinak jsem rad ze v menu pribyla polozka : restart with different teams....to je fajn... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kenja Odesláno Září 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2014 Ano, kod muzes zadat jiz nyni, hra se zacne stahovat jako preorder edice s tim, ze je hratelna az 25.9. ;) Oukej diky za informaci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamzizka Odesláno Září 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2014 Zdravím mám problém jak s FIFA 15 tak NHL 15.. Ale ani u jednoho není slyšet komentátor!! Nevíte co mám špatně nastavené. Přitom NHL 15 mám origo plnou verzi. Děkuji předem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Září 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2014 Mozna jsou nove sporty od EA : No comment :D ...hele nemas to vypnuty v nastaveni hry? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamzizka Odesláno Září 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2014 Mozna jsou nove sporty od EA : No comment :D ...hele nemas to vypnuty v nastaveni hry? No to urcite nemam.. :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brouczech Odesláno Září 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2014 Vi nekdo jestli kdyz mam kod na stazeni FIFY 15 z bundelu xboxe one, jestli hra pak bude mit hra CZ preklad? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skolni.flakac Odesláno Září 19, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2014 Vi nekdo jestli kdyz mam kod na stazeni FIFY 15 z bundelu xboxe one, jestli hra pak bude mit hra CZ preklad? žádná hra nebude mít překlad. ani z krabičky, ani z bundlu. (pokud se pletu, jakože myslím že ne, tak mě opravte) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brouczech Odesláno Září 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2014 tak to je na....NHL 15 CZ titulky ma a FIFA mit teda nebude? achjo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikas_cze Odesláno Září 20, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2014 Jenom na Next-gen bude FIFA v EN, na old-gen to bude kompletně česky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikas_cze Odesláno Září 20, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2014 Ano, kod muzes zadat jiz nyni, hra se zacne stahovat jako preorder edice s tim, ze je hratelna az 25.9. ;) Nebo pokud má EA early acces, tak již může hrát tento víkend. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeviR1 Odesláno Září 24, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2014 Tak jsem teď nainstaloval FIFU 15 a o půlnoci si aspoň pár zápasů zahraju. Taky jsem zadal ke stáhnutí ten druhý kód, který byl na kartičce nad kódem ke stažení hry, můžete mi pls někdo napsat co to je? Je to něco do Ultimate teamu, ale ten jsem v předchozích ročnících moc nehrál, takže se moc neorientuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skolni.flakac Odesláno Září 24, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2014 Tak jsem teď nainstaloval FIFU 15 a o půlnoci si aspoň pár zápasů zahraju. Taky jsem zadal ke stáhnutí ten druhý kód, který byl na kartičce nad kódem ke stažení hry, můžete mi pls někdo napsat co to je? Je to něco do Ultimate teamu, ale ten jsem v předchozích ročnících moc nehrál, takže se moc neorientuji. a kde bereš tu jistotu, že to v 00:01 pojede? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeviR1 Odesláno Září 24, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2014 No tak logicky bych řekl, že když hra vychází 25.9., tak to pojede od 25.9. A hlavně na té stránce v Microsoft Store kde jsem hru stahoval bylo napsáno, že je to zatím jenom předobjednávka, že hra bude hratelná 25.9. od 00:01. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skolni.flakac Odesláno Září 24, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2014 no už jí mam taky staženou, tak uvidíme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bl4de Odesláno Září 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2014 Tak co jsou CZ titulky nebo ne? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skolni.flakac Odesláno Září 25, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2014 jede vám někomu hraní online? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
priba Odesláno Září 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2014 CZ titulky tam nejsou, a online ted nejede maji od 9 udrzbu serveru zhruba do 10 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikas_cze Odesláno Září 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2014 CZ titulky a dabing jsou pouze na Old-gen!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skolni.flakac Odesláno Září 25, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2014 tak online jsem hrál ted, ale coop nejde :( CZ titulky tam nejsou, a online ted nejede maji od 9 udrzbu serveru zhruba do 10 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Září 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2014 Muzete mi nekdo poradit jak se.vlastne hraje ultimate team? Ja tomu furt nejak nerozumim...Postavil jsem zakladni tym,nic extra a po jednom kratkym sampionatu uz mam v tymu Vidala,Schneidera,Balea atd...nevim jestli ma smysl mit takhle silny hrace v zakladu ani nechapu jak je tam muzu mit kdyz hraju nejakou okresni xxx ligu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeviR1 Odesláno Září 30, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2014 A je to určitě Ultimate team, co hraješ? Protože ten funguje tak, že si založíš svůj klub, který si pojmenuješ a zpravidla dostaneš do začátku dost slabé hráče (bronzové) s overalem tak kolem 60. Další a lepší hráče získáváš tak, že si kupuješ za herní peníze balíčky, které jsou buď bronzové, stříbrné a zlaté a pak ještě nějaké speciální. V každém balíčku je několik hráčů a bývají tam i třeba různé dresy a stadiony a tak, které pak můžeš používat. A čím je balíček dražší, tak tím lepší hráče bys tam měl mít. Jednotlivé hráče potom můžeš kupovat i přímo na burze. Herní peníze získáváš za hraní zápasů a nebo za prodávání hráčů na burze, nebo si je můžeš koupit za reálné peníze. Jak jsi získal ty hráče o kterých píšeš? Protože ti jsou docela drazí a není zrovna lehké je získat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.