mikas_cze Odesláno Září 30, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2014 Podle mě, je má jen zapůjčené na několik zápasů (Loan). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2014 Na loan jsem mel jen Ibrahimovice a ten mi po dvou zapasech odesel...Mam ale pocit ze jsem dostal nejaky gifty a navic mam pocit ze to dokoce bylo v demu,nebo prvni den co vysla fifa,ted si to nepamatuju...Spis mi slo o to,jestli se tem hracum prodluzuje smlouva atd.protoze penez moc nemam a jestli jim pak budu muset platit za prodlouzeni smlouvy atd.tak je neudrzim ...tak jestli ma smysl je tam mit...musim kouknout na nejakej tutorial nebo navod,pac se v tom hrozne motam,evidente nemam moc manazerskyho ducha :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
priba Odesláno Říjen 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2014 Musis s nimi prodluzovat kontrakt (mohou odehrat urcity pocet zapasu) pomoci karticky kontrakt - contract (v consumables kartach). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2014 Tak nejaky contract karticky mam...Musim hlavne zlepsit chemistry,pac krome tech hracu co jsem psal a jednoho utocnika co ma 75 je to bida a uplne to tam nefunguje... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikas_cze Odesláno Říjen 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2014 Máte někdo Ultimate Edici? Ještě jsem nedostal ten druhý zlatý balíček, který se má dostávat každý týden po dobu 40 týdnů. Už je to druhý týden a stále nic. :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikas_cze Odesláno Říjen 3, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2014 Tak pokud někdo máte problém se získáním pravidelných GOLD pack (15weeks a 40weeks), tak je prý problém na serverech EA. Psal jsem si ted s podporou US EA a tam mi napsali, že: - There is a server error which is currently going on. Maintenance work is in progress. - Please don't worry, it'll be resolved within 48 hours. - Please hold for two days, this all will be resolved within 48 hours. It's all happening because of the server error. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeviR1 Odesláno Říjen 3, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2014 Tak nejaky contract karticky mam...Musim hlavne zlepsit chemistry,pac krome tech hracu co jsem psal a jednoho utocnika co ma 75 je to bida a uplne to tam nefunguje... S tou chemistry je to docela stranda, protože aby se ti zvýšila, musí hráči hrát přesně na těch pozicích, na které jsou určení, potom by měli být nejlépe stejné národnosti, nebo by měli pocházet ze stejného klubu, nebo aspoň ze stejné ligy. Stejně tak trenér. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maras1984 Odesláno Říjen 3, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2014 Ahojte neměl by někdo chut jsi zahrat fifu 15 klubovku za sveho hrače že by jsme udělali klub a zahrali jsi pro srandu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zaky Odesláno Říjen 3, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2014 Ahoj, já nevím, ale tahle fifa mi příjde hrozně těžká (hraji manual a střely semi) a nedávám si to. Soupeř mě vyťuká a nebo mám hromadu volnýho prostoru v obraně. Nevím, nejde mi to. Když hrajete, nastavujete nějakou taktiku? Aby hráči nabíhali? Díky moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 3, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2014 Jj urcite..Das custom tactics a tam si to upravis... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zaky Odesláno Říjen 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2014 O tom vim, spis jsem se chtel zeptat, jestli to nekdo z vas pouziva? :-) Ja si zvykam na Xko ovpadac, nejak mi to porad nesedi. Prozradis mi treba, jak mas nastaveny tlacitka? RB a LB jsou strasne tuhy a to mi vadi (pouzivam na prepinani a sprint). Jinak ta taktika, co je tam dulezity faktor, aby hraci chteli hrat a nebyli jak figurky? :) Diky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2014 Ja to pouzivam hl.u silnejsich tymu...Napr.moznost castejsich strel ti u slabsich tymu(hracu) muze hrace zranit atd.Tkacitka LB a RB mam nastaveny defaultne,prvnich par zapasu jsem mel hl.problem s RB tlacitkem ale uz jsem si zvykl...Hele taktika,ja si proste davam v custom stactics vse skoro na plno a a rozestaveni si nedavam organised ale free, vznikaji tam pak zajimavy situace... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zaky Odesláno Říjen 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2014 Ok, vyzkousim. Diky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2014 Kdyztak si me pridej a nekdy zahrajeme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zaky Odesláno Říjen 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2014 Ok, kdyžtak si mě hoď do friend listu ty, Zakoush ;) Já teď nejsem u Xka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2014 (upraveno) Ok..Uz jsem si te pridal Upraveno Říjen 4, 2014 uživatelem onefootman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skolni.flakac Odesláno Říjen 6, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2014 je libo turnaj? http://console-forum.net/tema/171322-1-fifa-15-cup-turnaj?p=1413296#post1413296 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bl4de Odesláno Říjen 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2014 Ahoj, chci se zeptat, kdyz hraju online sezonu a mam v nahradnicich za Chelsea Remyho a pak kdyz mi to najde soupere, tak ho nemam k dispozici :(( oni jsou nejak omezeny posty na stridani? Dekuji moc za odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strejda999 Odesláno Říjen 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2014 Máš ho na lavičce nebo v reservě? Musis ho dat do zakladu nebo na lavičku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bl4de Odesláno Říjen 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2014 Máš ho na lavičce nebo v reservě? Musis ho dat do zakladu nebo na lavičku. Mam ho na lavicce a misto toho mi tam hodi nekoho jineho :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brouczech Odesláno Říjen 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2014 taky se mi todle stava...hraju za Manch. City, v nahradnich mam 2 kluky, ktery pak v samotnem zapasu jsou pryc a misto nich jiny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bl4de Odesláno Říjen 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2014 taky se mi todle stava...hraju za Manch. City, v nahradnich mam 2 kluky, ktery pak v samotnem zapasu jsou pryc a misto nich jiny. nevíš co s tím? Já začínám být zoufalý :(((( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
packys2 Odesláno Říjen 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2014 (upraveno) Tak se trošičku pochlubím vím že nic moc, ale já jsem z toho měl Vánoce :D A jaký byl váš nejlepší gol ?? Upraveno Říjen 12, 2014 uživatelem packys2 Neumím psát :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hackys Odesláno Říjen 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2014 Dnes mi došla FIFA 15, takže kdo chce zahrát, tak přidávejte. Gamer Tag: FakinLaus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brian77 Odesláno Listopad 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2014 hraje tu nekdo Ultimate Team? Rad bych znal vas nazor.... nechci nejak vkladat realne penize na kupovani balicku ale samozrejme chci poradny tym. Co myslite ze je lepsi? Kupovat za coiny gold balicek za 7500 nebo radsi setrit a za jednu kartu po dlouhe rade zapasu koupit drazsi kartu ktera jak jsem se dival stoji treba 40 000. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.