packys2 Odesláno Listopad 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2014 Ano já hraji už od 13 a musím říct že balíčky jsou pěkně k HOV*U otevřel jsem ve 14 přes 300 balíčku a nejdraší hráč měl hodnotu 20 000 což je sakra málo.. Ale zase nemusíš kupovat slouvy a další blbosti. Ale když chceš opravdu dobrý team tak bud real money nebo je vyhrát a vsadit s s někým o hráče tak jsem to dělal já ve 14 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brian77 Odesláno Listopad 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2014 Diky, tak jsem myslel ze je to moje smula ale neni tomu tak. urcite jsi mi usetril hodne coinu :) Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skolni.flakac Odesláno Listopad 1, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2014 Já jsem trěba nepochopil, proč i třeba po dvouch zápasech chce hráč, kterýho jsem koupil (teda doufám) podepsat novou smlouvu. Neodehraju s ním ani celej pohár (nebo jak se to jmenuje v singlu) a chce to prodloužit hned 2x :( . Asi bych na to potřeboval nějakej tutoriál v jazyce, kterýmu rozumím :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skolni.flakac Odesláno Listopad 3, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2014 Neměl by jste někdo tip, jak zlepšit svého hráče v kariéře? Aby mi to netrvalo 10 sezon :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Listopad 3, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2014 to by se ti líbilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strejda999 Odesláno Listopad 3, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2014 Neměl by jste někdo tip, jak zlepšit svého hráče v kariéře? Aby mi to netrvalo 10 sezon :D Vím :D .......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
packys2 Odesláno Listopad 3, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2014 Když už tak nedá teď někdo zápas?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
memfiso Odesláno Listopad 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2014 Zdravím, pařím fifu už zhruba týden a teď najednou mam problém s plynulostí. Nevíte co s tím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
packys2 Odesláno Listopad 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2014 Nahrávky do běhu ?? :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
memfiso Odesláno Listopad 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2014 Při rozehrávce zápasu a i při jiných situacích... Nevím jestli to je chyba xboxu nebo čím to je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skolni.flakac Odesláno Listopad 14, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2014 Při rozehrávce zápasu a i při jiných situacích... Nevím jestli to je chyba xboxu nebo čím to je. mě se to taky děje. Je to jak HW lagy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
memfiso Odesláno Listopad 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2014 přesně tak, někde jsem četl, že by se na routeru měl vypnout UPNP. Zajel jsem do nastavení ale měl jsem to vypnuté takže v tom to nebude... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TheGlore Odesláno Listopad 20, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2014 hladám profiklub Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TheGlore Odesláno Listopad 22, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2014 mám taký problém kúpil som kód fify 15 týžden hra išla v pohode no po týždni mi pri soutené napísalo že ak mám disk mám ho vložiť no disk nemám tak som skúsil reinstall odinštalovať ešte išlo ale nainštalovať už nie a ani v store FIFA 15 nebola preto sa chcem spýtať čo mám robiť ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skolni.flakac Odesláno Listopad 22, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2014 včera večer mi to psalo taky, ale dnes už jsem hrál v pohodě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brian77 Odesláno Listopad 22, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2014 sice jsem ten problem nemel a z toho tipuju taky ze mas digitalni verzi hry.....takze timpade tipuji ze by spadl xbox live a timpadem nemohl xbox overit pres internet zda mas hru koupenou a pozadoval po tobe overeni pres disk? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepitolko Odesláno Prosinec 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2014 mě se to taky děje. Je to jak HW lagy Taky sem to mel pri kazdy rozehravce, dal sem to na monitor a lagy prestaly,,, treba to nekomu pomuze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TheGlore Odesláno Prosinec 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2014 čus mám taký nápad je tu niekto ochotný založiť so mnou profi club ? kľudne aj slabí rateingy ved predsa ide o zábavu tak kto by mal záujem mohli by sme založiť a zahrať Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KRM Odesláno Leden 13, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2015 taky mate na fife problem snad se vsim?Spousta zapasu laguje,soupere to hleda nekolikrat,ted si nemuzu treba vyzvednout koupene veci...proste mi prijde,ze ea to tezce nezvlada... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maajk Odesláno Leden 15, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2015 zdar borci,dneska jsem chtěl hrát s kamošem fifu proti sobě na jedne konzoli.Mam ovladač original a 1koupeny.Pořád nas ve hře zlobil ten dokoupeny ovladač s ovladaním,někdy to kamošovi dělalo samo kličky ,hrači dělali s balonem co neměli.Když jsem zkoušel mu dat jine nastavení cuastom A a ja měl alternativní dal jsem uložit a začli sme hrát.Když jsem se podival do nastavení najednou sme měli oba alternativní.Prosím jak mam nastavit 2 ovladače aby to v pořadku,děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
furry Odesláno Leden 29, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2015 Zdravím, chtěl bych se zeptat na FUT. Jak vyděláváte peníze? Viděl jsem na youtube spousty videí, kde měli lidi třeba milion coins a víc. To kupujou balíčky a mají štěstí např. na Ronalda a toho pak prodají? A jaké se vám povedli nejhezčí góly? Já jsem se včera takhhle krásně trefil: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strejda999 Odesláno Leden 29, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2015 Muzes si koupit coins za normální peníze. Je toho plnej NET. Většinou mas za kilo 200k mincí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
furry Odesláno Leden 29, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2015 Fakt? A jak to pak přidám do hry? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strejda999 Odesláno Leden 29, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2015 Nepridas. Domluvis se s bodcem pres aukci. Hodis tam nejakeho hráče co ma cenu 300minci. Ty ho dáš za kup hned za 200000 a on ho koupi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Červenec 25, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2015 kluci nemohl by mi nekdo giftnout pár věcí do pro clubu pro hráče? aby mi trosku povyskocil overal :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.