luki Odesláno Srpen 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2014 Tak co borci, je tady někdo kdo by má a měl by chuť si zahrát online? :)) Můj gamertag je BooCzech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strejda999 Odesláno Srpen 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2014 Dnes bych to měl mit na poště. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luki Odesláno Srpen 25, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2014 Pěkný, hele tak co takhle v devět nebo deset zkusit ten mulťák? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strejda999 Odesláno Srpen 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2014 Už jsem to vyzvedl. V 22:00 chodim chrapat. Většinou hraji od 18:00 do 21:00 a víkendy. Jdu na to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cermmy Odesláno Srpen 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2014 viz. GamerTag v profilu :) 60 paragon Crusader :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luki Odesláno Srpen 25, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2014 No cwe, má to cenu hrát společně? Mám teprve level 30 a načal jsem druhej akt! :D Ale večer můžem klidně zkusit! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cermmy Odesláno Srpen 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2014 Já už to mám doma asi 2 týdny :-D takže jsem trochu předbíhal :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luki Odesláno Srpen 26, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2014 Chlape jinak dík za partu, byla to brutální jízda...z lvl 33 na 36 za 5 minut, to se jen tak nevidí :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cermmy Odesláno Srpen 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2014 rad pomuzu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luki Odesláno Září 24, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2014 Hele borci, nevíte jak na dobrý itemy pro level 70+? Zatím dávám critical tak za 1-2Mega ...ale pořád to není tak hustý jako od některých borců ve hře. Četl jsem někde že se crafting vyplatí...vyplatí se opravdu? Teď myslím asi ten Crafting za ty rift shardy. Jaké máte zkušenosti vy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cermmy Odesláno Září 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2014 hlavně musíš enchant na crit a podívat jaký set je pro jakou classu :-) Ten crit hit chance je ale nejdůležitější + crit hit damage :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luki Odesláno Září 26, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2014 No tak od včerejška jsem docela zklamán...furt jsem se divil jak ti někteří borci dávaj T6 sami ...no a včera mi jeden týpek prostě jen tak dal hacklou výbavu, prsteny, brnění, russian sword... teď akorát lítám kolem a sekám T6 sám ...chvilku to bavilo, pak je to nuda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luki Odesláno Září 26, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2014 Vypadá to ve výsledku nějak takhle: ...kdo chce nechat vyexpit charakter? Stačí se přidat někdy do party group :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Září 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2014 kdyz to tak ctu,tak to jsem rad,ze alespon v pc version toto neni, furt musi byt pripojena k netu nastesti. To verim,ze je to pak nuda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viktor1468625269 Odesláno Září 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2014 Kdyz je ♥♥♥♥♥ a hraje public s nakejma vocasama je to jeho problem. Hraju jen s lidma z friend listu a momentalne ve 2jko hlavne s kamosem a davame si Torment 5 celkem slusne. Ja paragon 265 a kamos neco pres 100. Vsecko poctive nahrane, bez bugu a bez hrani na publicu. Nejspis bychom dali i Torment 6, ale trvalo by to hodne dlouho a asi by se i casto umiralo. Nechapu lidi co si vezmou nabugovane itemy a pak tu breci, ze je to nuda a dava si top torment levou zadni. Tak bud chces hrat ciste a nebo hrat s cheatnutym equipem. Vyber je na tobe, ale pak tu aspon nebrec jak 10 lety fakan, ze je to nuda. Nechapu takove pitomce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Září 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2014 ja softcore vubec nehraju, nejlepsi je hardcore,tak si vetsinou cheater nedovoli chodit, jedna chyba a jeho equip je fuc:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luki Odesláno Září 26, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2014 No ty seš taky pěknej čur*k. 1. Nikde nebrečím, jen jsem tvrdil, že jsem zklamanej. 2. To tě asi nenapadlo že každej nemá x friends se kterýma by si zapařil, co? Já osobně neznám v okolí nikoho s xbox one a tak mi nic moc než public nezbývá, když zrovna nechci hrát sám. Takže tenhle vylízanej argument, že jsem kdoví co, když hraju public si můžeš strčit někam...co tu tvoji palici ale asi ani v nejmenším nenapadlo je spíš to, že každej nemá s diablem tolik zkušeností jako ty. Jak jsem mohl předem vědět že public je hacklej? Začal jsem se po tom pídit, až když jsem dostal ten item a pak jsem si teprve uvědomil že spousta hráčů co jsem viděl lítat kolem s tím speedem, měli vlastně hacklý itemy. No tak nebo jinak, je to ve výsledku fuk, diablo je po ukončení storyline stejně jen tupej grinding. Ty můžeš být aspoň rád, že máš kamaráda, s kterým pokecáte a zapaříte, protože to je asi ten hlavní důvod proč diablo dál hrát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luki Odesláno Září 26, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2014 Hardcore, na to jsem uplně zapomněl, to je taky ještě možnost. ...i když na druhou stranu, nic ti nebrání si itemy naklonovat, což jsem dnes taky zjistil. ...Já jsem akorát zvědavej, jestli a kdy vyjde další patch. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Září 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2014 headhot... hraju pro sebe.. nikoliv pro to si tam někde honit ego..a max s kámošema...hraju jen normal, prootže je to mnohem lepší...člověk můžu hrát na vyšší obtížnosti rovnou nemusí furt pomalu někde chodit apod.. je to hra o tom se držet v zadu a nikde se nehnat...což mě nebere.... to co tu říkáte je zbytečný ♥♥♥♥♥i se najdou všude.. hrál jsem třeba angry birds a n aprvních 5-10 místech nacheatované body... zbytečný už řešit... to LUKI: jsem na xone denně můžeš se kdykoliv připojit... hraju se všema postavama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Září 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2014 (upraveno) no pokud umres a jedno jaka platforma,tak se uklada tvoje mrtva postava do sine slavy rovnou do blizzardu,tak tam hrozi vetsi riziko,ze na to prijdou a dostanes ban. Proto je to tam mene zaneradene. Ja jsem chtel hrat na konzoli,ale tohle mne odradilo cheatovani xDante1986 mne tedka bavi sezona, udrzuju se prvni na svete v healing na hardcore (barbar s frenzy life per hit je skoro nesmrtelny) A vyhoda noveho patche je to,ze clovek muze hrat hnedka od zacatku na nejtezsi obtiznost krome torment. Diablo bylo vzdycky vyzva od prvniho dilu, popravde zadna jina hra nema takove vyzvy. (http://www.diabloprogress.com/rating.stat_healing_s1/class.barbarian/) ze vsech postav, uz jsme klesnul na 4 misto, nehral jsem par dni. Ihned motivace:) Upraveno Září 26, 2014 uživatelem headhot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luki Odesláno Září 26, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2014 to xDante1986: dik, urcite si te pridam az budu mit vic casu. . headhot: njn, podle všeho sessions na konzolích ani nebudou...bylo by to určitě zajímavá a pěkná motivace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Září 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2014 tak sessions je uz jedina zabava,kdyz tu hru clovek prosel tisickrat. Nahrano pres 500-600 hodin, hrozna ztrata casu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Září 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2014 nevím mě to baví furt... mám dohráno za 4 postavy ...jen tak si rubu prostě... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FeebeE Odesláno Leden 1, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2015 začal sem hrát konzolovou verzi Diabla, hraje to tady ještě někdo? Zatím hraju multiplayer pouze s náhodnýma lidma... můj gamertag je: xXFeebeEXx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wman Odesláno Leden 1, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2015 Taky bych se pridal na particku diabla, pokud nekdo hraje multi pridejte si me GT: iLinkster Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.