Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Diablo 3: Ultimate Evil Edition


luki

Recommended Posts

  • 4 weeks later...

Hele borci, nevíte jak na dobrý itemy pro level 70+? Zatím dávám critical tak za 1-2Mega ...ale pořád to není tak hustý jako od některých borců ve hře. Četl jsem někde že se crafting vyplatí...vyplatí se opravdu? Teď myslím asi ten Crafting za ty rift shardy. Jaké máte zkušenosti vy?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No tak od včerejška jsem docela zklamán...furt jsem se divil jak ti někteří borci dávaj T6 sami ...no a včera mi jeden týpek prostě jen tak dal hacklou výbavu, prsteny, brnění, russian sword... teď akorát lítám kolem a sekám T6 sám ...chvilku to bavilo, pak je to nuda

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kdyz je ♥♥♥♥♥ a hraje public s nakejma vocasama je to jeho problem. Hraju jen s lidma z friend listu a momentalne ve 2jko hlavne s kamosem a davame si Torment 5 celkem slusne. Ja paragon 265 a kamos neco pres 100. Vsecko poctive nahrane, bez bugu a bez hrani na publicu. Nejspis bychom dali i Torment 6, ale trvalo by to hodne dlouho a asi by se i casto umiralo. Nechapu lidi co si vezmou nabugovane itemy a pak tu breci, ze je to nuda a dava si top torment levou zadni. Tak bud chces hrat ciste a nebo hrat s cheatnutym equipem. Vyber je na tobe, ale pak tu aspon nebrec jak 10 lety fakan, ze je to nuda. Nechapu takove pitomce.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No ty seš taky pěknej čur*k. 1. Nikde nebrečím, jen jsem tvrdil, že jsem zklamanej. 2. To tě asi nenapadlo že každej nemá x friends se kterýma by si zapařil, co? Já osobně neznám v okolí nikoho s xbox one a tak mi nic moc než public nezbývá, když zrovna nechci hrát sám. Takže tenhle vylízanej argument, že jsem kdoví co, když hraju public si můžeš strčit někam...co tu tvoji palici ale asi ani v nejmenším nenapadlo je spíš to, že každej nemá s diablem tolik zkušeností jako ty. Jak jsem mohl předem vědět že public je hacklej? Začal jsem se po tom pídit, až když jsem dostal ten item a pak jsem si teprve uvědomil že spousta hráčů co jsem viděl lítat kolem s tím speedem, měli vlastně hacklý itemy. No tak nebo jinak, je to ve výsledku fuk, diablo je po ukončení storyline stejně jen tupej grinding. Ty můžeš být aspoň rád, že máš kamaráda, s kterým pokecáte a zapaříte, protože to je asi ten hlavní důvod proč diablo dál hrát.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

headhot... hraju pro sebe.. nikoliv pro to si tam někde honit ego..a max s kámošema...hraju jen normal, prootže je to mnohem lepší...člověk můžu hrát na vyšší obtížnosti rovnou nemusí furt pomalu někde chodit apod.. je to hra o tom se držet v zadu a nikde se nehnat...což mě nebere.... to co tu říkáte je zbytečný ♥♥♥♥♥i se najdou všude.. hrál jsem třeba angry birds a n aprvních 5-10 místech nacheatované body... zbytečný už řešit...

to LUKI: jsem na xone denně můžeš se kdykoliv připojit... hraju se všema postavama

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no pokud umres a jedno jaka platforma,tak se uklada tvoje mrtva postava do sine slavy rovnou do blizzardu,tak tam hrozi vetsi riziko,ze na to prijdou a dostanes ban. Proto je to tam mene zaneradene.

Ja jsem chtel hrat na konzoli,ale tohle mne odradilo cheatovani

xDante1986 mne tedka bavi sezona, udrzuju se prvni na svete v healing na hardcore (barbar s frenzy life per hit je skoro nesmrtelny) A vyhoda noveho patche je to,ze clovek muze hrat hnedka od zacatku na nejtezsi obtiznost krome torment. Diablo bylo vzdycky vyzva od prvniho dilu, popravde zadna jina hra nema takove vyzvy.

(http://www.diabloprogress.com/rating.stat_healing_s1/class.barbarian/) ze vsech postav, uz jsme klesnul na 4 misto, nehral jsem par dni. Ihned motivace:)

Upraveno uživatelem headhot
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 3 months later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu