leji Odesláno Srpen 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2014 Ahoj vsem, Po PS1,PS2,PSP jsem se rozhodl pro PS3...jenze nekolik let jsem nehral,takze jsem velice pozadu ve sledovani her. Prosim jestli se da nekde najit seznam vsech her co jsou v CZ A jeste poprosim o nejakou hru ve stylu Street of rage https://www.youtube.com/watch?v=6_RJZeHSD8c neberu Teken,street fighter. Dekuji vsem za pomoc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Srpen 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2014 (upraveno) S CZ titulky vyšlo na PS3 jen pár her, např. Dead Space 1, AC3, AC4, Uncharted 3, Mafia II, The Last of Us, Sly Cooper: Thieves in Time, Tom Clancy´s Splinter Cell: BlackList, Dishonored a myslím, že i Metro: Last light má CZ titulky. Na víc si momentálně nevzpomenu, ale o moc víc jich nebude. Určitě se najde i pár dětskejch s CZ dabingem. Seznam těch her ale asi nikde nenajdeš. Z PS storu si můžeš stáhnout pár PS3 verzí starých Sega her - Streets of Rage II, Golden Axe a Final Fight. Případně na disku existuje pro PS3 Sega Mega Drive Ultimate Collection. Z nových počinů je na storu Double Dragon Neon. Upraveno Srpen 26, 2014 uživatelem kjuler Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leji Odesláno Srpen 28, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2014 Dekuji moc.jsem rad ze se nekdo ozval a hned nekritizoval...HLEDEJ apod...jen me zarazi ze tedy neni poradna poulicni akce :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Carl Odesláno Srpen 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2014 hry s cz titulky najdeš na http://originalky.cz když si dáš nějaký žánr do filtru tak pak máš možnost si vybrat jestli to chceš s cz titulky anglicky atd.. takže tam najdeš většinu her s cz tit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taurus Odesláno Září 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2014 Poulicne bitky: Sleeping Dogs Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.