Mariosa Odesláno Srpen 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2014 Nazdar, napadlo me, kdyz uz je tak malo mechanik iHAS124B na prodej. Proc bychom jako komunita jsi ji nemohli pujcovat. Staci ji mit tyden a na rok mam vystarano. Kdyz se tu sejde vice lidi z ruznych mist CR, tak by to nemel byt problem. Kazdy uz by jsi dohodl podminky pujceni. Co myslite, je to dobry napad? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinimod84 Odesláno Srpen 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2014 čau je to blbost uz vidím jak se mi chce odpojovat od pc abych ji někomu půjčil :) ty bavíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liborpoulik Odesláno Srpen 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2014 (upraveno) Vezmi si příklad, za týden vypálíš na té mechanice 50 záloh XGD3 a půjde do věčných lovišť. Taková je realita. Upraveno Srpen 27, 2014 uživatelem liborpoulik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mariosa Odesláno Srpen 27, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2014 Odpojovat od PC je prace na par minut, ale spise me zarazi to cislo 50 zaloh. Hlavne nikdo tu nepsal ze to nekdo pujci zdarma. Byl to jen napad. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinimod84 Odesláno Srpen 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2014 no nevím přijde mi to jako hrozna kravina jestli zadarmo nabo za 100kc je uplně jedno si myslím a hlavně ta mechanika nestojí 30tisíc ale pár stovek čili myslím že si ji může dovolit každy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
=Trolik= Odesláno Září 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2014 Taky mi to prijde jako naprosta kravina, pri dnesnich cenach mechanik to nema snad ani vyznam si ji pujcovat. Ja osobne tu mam dve iHASky a nepouzivam ani jednu jelikoz mam RGH :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mariosa Odesláno Září 4, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2014 Taky jsi asi necham udelat RGH, nechce se me vypalovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mani981216 Odesláno Září 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2014 Ale s flashem zase muzes na live... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hejlot Odesláno Leden 23, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2015 Ve výsledku nepotřebuješ ani revizi B, já mám E a pálim jak o závod... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mariosa Odesláno Leden 24, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2015 JJ, presne tak. Zjistil jsem, ze to jde palit i s vypalovackou LG kterou jsem mel doma a zatim vse fungovalo dobre. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.