fmfrost Odesláno Srpen 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2014 (upraveno) Dobrý den Mám problém... Chtěl bych připojit psvita přes remote play k ps4 ale když zadám kod tak to napíše The number for another user was entered (na psvita) a An error has ocurred ( CE-35406-8 ) na ps4. Máte nějakou radu jak problém vyřešit? Děkuji Upraveno Srpen 28, 2014 uživatelem fmfrost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 fmfrost Odesláno Září 28, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2014 Musim mít zaplacený plusko i na Vitě? :psp: Prosím odpovězte někdo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pilulkin Odesláno Září 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2014 Musíš být na obou konzolích přihlášený se stejným PSN účtem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 fmfrost Odesláno Říjen 20, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2014 A jak na Vitě přihlásím stejný PSN účet? Zkouším to a zatím to píše že zadávám špatný údaje... Mám někde něco aktivovat aby to šlo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 taurus Odesláno Říjen 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2014 Musis zadat rovnaky email a heslo ako na PS4. Ked ti pise chybu - robis ju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pilulkin Odesláno Říjen 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2014 Musis zadat rovnaky email a heslo ako na PS4. Ked ti pise chybu - robis ju. Á pan chytrák opět v akci... Pokud jsi používal Vitu s jiným účtem, tak ho musíš nejprve deaktivovat, restornout Vitu a pak se teprve můžeš přihlásit s novým účtem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 fmfrost Odesláno Říjen 21, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2014 Á pan chytrák opět v akci...Pokud jsi používal Vitu s jiným účtem, tak ho musíš nejprve deaktivovat, restornout Vitu a pak se teprve můžeš přihlásit s novým účtem. Kjuler díky moc! Jen ještě nemůžu přijít na to jak dostat videa atd z pamět. karty co mám v PSV Když vyndám kartu a potom to celé naformatuju tak zapnu Vitu na new účet ale po vložení karty se napíše The memory card inserted in you system is linked with the following Sony Entertainment Network account. FMFrost To use the memory card with this system, you must format the memory card. If you format the memory card, all data on the memory card will be deleted. Máte někdo radu co mám dělat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pilulkin Odesláno Říjen 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2014 No tak asi jedině přihlásit se zpátky s tím starým účtem a pak si ho můžeš celej zálohovat do PC. Jen nevím, jestli z té zálohy pak jdou na PC vytáhnout videa, obrázky a hudba. Případně si ty videa zkus zkopírovat napřímo z Vity do PC a pak si to nakopíruješ zpátky, až tam budeš mít novej účet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 fmfrost Odesláno Říjen 21, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2014 No tak asi jedině přihlásit se zpátky s tím starým účtem a pak si ho můžeš celej zálohovat do PC. Jen nevím, jestli z té zálohy pak jdou na PC vytáhnout videa, obrázky a hudba. Případně si ty videa zkus zkopírovat napřímo z Vity do PC a pak si to nakopíruješ zpátky, až tam budeš mít novej účet. OK ale když se snažím do PC nainstalovat Content Manager Assistant (abych to mohl nakopírovat do pc) tak to napíše The files for installation requirement Microsoft Visual C++ 2008 Redistributable Package could not be found. The installation will now stop. This is probably due to a failed, or canceled download. Reinstalovat Microsoft Visual C++ 2008 už jsem zkoušel... (v pc mám Win 8.1) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pilulkin Odesláno Říjen 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2014 (upraveno) Tak s tím ti neporadím...jinak zálohovat půjde určitě i do PS4. Upraveno Říjen 21, 2014 uživatelem kjuler Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 fmfrost Odesláno Říjen 21, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2014 Tak s tím ti neporadím...jinak zálohovat půjdu určitě i do PS4. Jo to máš pravdu ale ted jsem připojenej na tom účtu kde se nedokážu propojit s PS4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pilulkin Odesláno Říjen 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2014 (upraveno) No tak ten účet samozřejmě můžeš aktivovat i na PS4, tam můžeš mít 2 účty najednou... Jako pokud na tom starým účtu z Vity nemáš nic koupenýho a ani žádný kredit, tak bych ho už vůbec nepoužíval a na obou konzolích si nech ten jeden, kde máš aktivní plusko. Upraveno Říjen 21, 2014 uživatelem kjuler Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 taurus Odesláno Říjen 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2014 Á pan chytrák opět v akci...Pokud jsi používal Vitu s jiným účtem, tak ho musíš nejprve deaktivovat, restornout Vitu a pak se teprve můžeš přihlásit s novým účtem. ...bud tej lasky a nechaj si tieto komenty... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
fmfrost
Dobrý den
Mám problém...
Chtěl bych připojit psvita přes remote play k ps4 ale když zadám kod tak to napíše The number for another user was entered (na psvita) a An error has ocurred ( CE-35406-8 ) na ps4.
Máte nějakou radu jak problém vyřešit?
Děkuji
Upraveno uživatelem fmfrostOdkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
12 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.