Planda Odesláno Srpen 31, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2014 Zdravím, mám problém se hrama v FSD. Měl jsem 500GB disk na kterým jsem měl uložený hry ve formátu GOD. Koupil jsem novej 1TB a naformátoval jsem ho na FAT32. Složky Content a Games stejně jak byli na starým disku jsem překopíroval na novej, připojil, nastavil cesty ale do knihovny se přidala jen jedna a zbytek jako kdyby nebyly. Ve správci souborů normálně disk vidím a můžu ho procházet, nevíte někdo jak na to? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sovik Odesláno Srpen 31, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2014 (upraveno) Máš všechny hry v nějaký složce (třeba Games)? Máš správně nastavenou a uloženou cestu k hrám? Kdyžtak bych zkusil v nastavení "Clear data", a následovné naskenování všeho contentu. Pokud nezabere, tak zkusit přeinstalovat FSD. Upraveno Srpen 31, 2014 uživatelem sovik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mekin Odesláno Říjen 20, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2014 (upraveno) mam ten samy problem v manageru ty hry poustet jdou ale jsou videt jen 2 ikdyz to ukazuje ze to skenuje vsechny slozky... tady se to resi : http://console-forum.net/tema/150769-hry-z-externiho-hdd-xbox-neukaze-v-game-library ctete reseni od xmoda, zkusim hned jak na to budu mit cas... Upraveno Říjen 20, 2014 uživatelem mekin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eventai Odesláno Říjen 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2014 Zkuste v nastavení dát start manual scan ;) pokud nepomuze prosím dejte sem nějaké screeny Vašeho nastavení ať se mohu podívat kde je chyba. Jakou máte verzi FSD? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.