Deyw Odesláno Prosinec 8, 2014 Nahlásit Odesláno Prosinec 8, 2014 tak sem si zase dal hru...a uz se nevztekam ale smeju se tomu...tady je moje stesti...nejlepsi je salto golmana nebo matrix do prazdny brany kde to odleti svetelnou rychlosti uplne doprdele a pritom sem miril do brany :D a ten konec to je lahoda...ja tam takhle drtim a on jenom mrskne a gol...nasrat :D Citovat
kadell Odesláno Prosinec 8, 2014 Nahlásit Odesláno Prosinec 8, 2014 (upraveno) Deywe, ty hrajes dolu? ty kravo, to bych si ani neskrt. Hrajes HUT? Ten muj lempl brankarskej je po kazdym zapase unavenej, coz me sere a ty karticky proti unave jsou na muj ucet kurevsky drahy :) Skoda ze spolu nespojime, tady to snad nikdo jinej nehraje. Pro me super hra a ze tam neni par modu uz me ani nesere Upraveno Prosinec 8, 2014 uživatelem kadell Citovat
Deyw Odesláno Prosinec 10, 2014 Nahlásit Odesláno Prosinec 10, 2014 ty hele ja to stridam..abych umel obe strany, ale hraje se mi lip dolu.. :-)) hut nehraju tomu sem nejak neprisel...to menis karticky a pak snima hrajes jakoby zapas ? taky me to sere ze si nezahrajem..ja sem zjistil ze ten net je nejakej vadnej na tom psku.. :D :( Citovat
luke_bunda Odesláno Prosinec 10, 2014 Nahlásit Odesláno Prosinec 10, 2014 Deyw: hezký video, měls pech, tohle se ve hře občas stane... občas se nromálně puk i dostane do sítě a rozhodčí nezastaví hru a hraje se dál... to se mi taky několikrát už stalo.... Citovat
kobram Odesláno Prosinec 14, 2014 Nahlásit Odesláno Prosinec 14, 2014 čus, mám dotaz jestli s tim nemáte zkušenosti. NHL 14 ještě na PS3 jsem hrál online proti kámošovi vždycky na tři vítězný a zapisovali to a kdo dosáhl stanovený počet bodů tak vyhrál "naši" sezonu a 5 piv v hospodě. Neskutečně nás to bavilo, jak malý jardové. Ale co nám nešlo tak bylo hrát proti příteli ze friend seznamu. Když jsem ho vyzval a nebo obráceně, tak nás to prostě nepustilo do hry, napsalo to něco jako chyba spojení a nazdar. Přitom když nás to dalo dohromady proti sobě náhodně v klasickém ONLINE módu tak to bylo OK a v pohodě jsme hráli...Nakonec jsme to obešli a hráli jsme týmovou hru ONLINE a to fungovalo v pohodě..ted se chystáme rozjet NHL 15 na PS4, a už jsme pěkně nadržený...ale trochu se bojim že hrát proti příteli zas nepůjde, a vubec nevim jestli tam je ONLINE mód týmovka...obávám se vhledem jak to je osekaný, že to tam nebude....nesetkal jste se někdo s tímhle problémem ??? Citovat
luke_bunda Odesláno Prosinec 15, 2014 Nahlásit Odesláno Prosinec 15, 2014 To Kobram: na NHL 15 na PS4 není online team coop mód - takže přes net můžete hrát jen proti sobě a možná dva v jednom týmu proti počítači (a to si nejsem jistej)... bohužel zatim tam těch možností není tolik, snad to bude v NHL16 lepší. Co se týká toho spojení a jeho kvality, mně bohužel hodně hází PS4 potíže se spojením a dost to laguje a myslim si, že je to wifinou. Mám pocit, že wifi v PS4 není zrovna z nejcitlivějších, takže rozhodně zkusim použít starej dobrej kabel, kde bude spojení stabilní... Citovat
kobram Odesláno Prosinec 17, 2014 Nahlásit Odesláno Prosinec 17, 2014 ..jedeme oba přes kabel, ale s tou wifi máš pravdu, dost lidí si na to stěžuje. Ale někde jsem zaregistroval že SONY provedlo revizy konzole zaměřenou právě na wifi a zlepšení chlazení... Citovat
rhinos Odesláno Prosinec 17, 2014 Nahlásit Odesláno Prosinec 17, 2014 a jak se ta nova verze pozna? Ja kupoval ted bilou variantu s GTA tak to by uz mohlo byt nove ne? Jinak k NHL15.Nejdriv jsem si myslel ze do toho nepujdu ale ted jsem zkusebne nainstaloval demo.A mam dotaz...lisi se "jednoduchost" vstreleni golu v normalni verzi oproti demu?Nekdo si na to tady stezoval. Za sebe muzu rict ze bych do NHL15 asi sel ale ne za beznou cenu ale za cenu bazarovky bych to mozna zkousl.... NHL16 vyjde stejne az nekdy kolem 09/2016 ne? Citovat
Shark88 Odesláno Prosinec 17, 2014 Nahlásit Odesláno Prosinec 17, 2014 poznáš to podle modelu konzole, někde jsem tu viděl pěknou tabulku, ale nemůžu to najít. první verze pro evropu byla CUH-1004A tu mám já. Pokud máš bílou verzi, tak už to bude vylepšená verze. Tady jsem našel jen tohle: http://www.psdevwiki.com/ps4/CUH-1000A tak si to rozklikej Citovat
kadell Odesláno Prosinec 17, 2014 Nahlásit Odesláno Prosinec 17, 2014 rhinos: jak jednoduchost? v onlinu je to v prdeli, malokdy jeden nebo druhej da vic jak 3 goly. V offlinu pada golu vic. Ja treba goly davat vubec neumim, jediny co mi jde je dat gol z uniku, ale kdyz hrajes s nekym schopnym, coz uz v dovizi, kterou hraju je kazdej, tak te do uniku nepusti. Citovat
rhinos Odesláno Prosinec 17, 2014 Nahlásit Odesláno Prosinec 17, 2014 no nekdo si tu stezoval ze nemuze dat gol.a kdyz sem to hral tak mi neprislo ze by to bylo extra jine nez v jinych rocnicich na PC. Tak mi napadlo jestli pro demo neni jinak nastavena "obtiznost" Citovat
digisol Odesláno Prosinec 17, 2014 Nahlásit Odesláno Prosinec 17, 2014 nedal by nekdo nhl :-D moc to neumim :D ale vcera prez share play nam to behalo vice nez slusne tak bych obcas nejaky sranda match dal :-) Citovat
luke_bunda Odesláno Prosinec 18, 2014 Nahlásit Odesláno Prosinec 18, 2014 rhinos: jak jednoduchost? v onlinu je to v prdeli, malokdy jeden nebo druhej da vic jak 3 goly. V offlinu pada golu vic. Ja treba goly davat vubec neumim, jediny co mi jde je dat gol z uniku, ale kdyz hrajes s nekym schopnym, coz uz v dovizi, kterou hraju je kazdej, tak te do uniku nepusti. V offline je dobrý, že si to můžeš vyladit to nastavení tak, aby ti sedělo... takže pak těch gólů padá "tak akorát..." Citovat
niasis Odesláno Prosinec 20, 2014 Nahlásit Odesláno Prosinec 20, 2014 V NHL 14 mi šlo hokejkou více manipulovat, aniž bych střelil za pomocí pravé páčky jen při doteku. Nemohu přijít na to, i když měním nastavení ( hybridní,skill stick). Prostě bych rád s hokejkou dělal více věcí za pomocí pravé páčky, a při hře nepoužívat křížek,kolečko...... to jen na střídání lajn. Takhle bych si to představoval. Přesně tak, jak jsem to měl v 14. Navíc, mi příjde, že i kamera moc nejde dobře, preferuji kameru na AKCE, ale i tak je obraz vzdálený. Citovat
kadell Odesláno Prosinec 20, 2014 Nahlásit Odesláno Prosinec 20, 2014 Tak kdyby to nekoho zajimalo, ze skill sticku jsem presel na hybridni ovladani a zacal jsem i davat goly. S packou to proste hrozne dlouho trva nez vystrelim, takze za me je to urcite takhle lepsi. Citovat
Shark88 Odesláno Prosinec 20, 2014 Nahlásit Odesláno Prosinec 20, 2014 a goly z úníků? já jsem taky zezačátku hrál na klasické ovládání, ale pak jsem přešel na ten skill stick, ale je pravda, že mě to na tom klasickém ovládání bavilo více. je to jednodušší Citovat
kadell Odesláno Prosinec 20, 2014 Nahlásit Odesláno Prosinec 20, 2014 (upraveno) naucil jsem se rychle prehmatnout na packu, takze uniky taky v pohode. Jsem myslel, ze packa nefunguje, ale proc by se to pak jmenovalo hybridni, ze jo. :) je pravda ze mi chybi blokovani ze si hrac klekne na jedno kpleno a natahne pred sebe hokejku. A jeste nevim jak se stridaj lajny. A co me sere, je zrychlovani zmacknutim packy. To musel vymyslet nejakej vul. Upraveno Prosinec 20, 2014 uživatelem kadell Citovat
Deyw Odesláno Prosinec 21, 2014 Nahlásit Odesláno Prosinec 21, 2014 hele po delsi pauze musim pridat video...hral jsem s kamaradem u me doma u piva a tohle je proste legendarni hra... hlůavne v 0 45 :D:D::D:D zkuste dat hezci gol :D ja se tlemim jeste ted :D Citovat
taurus Odesláno Prosinec 21, 2014 Nahlásit Odesláno Prosinec 21, 2014 Zrychlenie zmacknutim packy ....takto to funguje skoro na vsetkych hrach,hlavne strielackach z prvej osoby. Citovat
foppa13 Odesláno Prosinec 23, 2014 Nahlásit Odesláno Prosinec 23, 2014 Mě se z ničeho nic začala hra sekat... Začalo to tak před 14 dni a přijde mi že je to pořád horší, dnes jsem si ani nezahrál, protože už při výběru týmu bylo vidět, jak se to seká (i po načítání loga EA SPORTS se to seká). Nechápu to. Na CD není ani sebemenší škrábaneček, prostě nic - na tohle jsem pes. Říkal jsem si, jestli to není mechanikou, ale FIFA a DriveClub mi jede přes CD v pohodě. Tak nevím, jestli ho můžu reklamovat... Dost mě to štve, protože je pro nejoblíbenější hra :( Citovat
kadell Odesláno Prosinec 23, 2014 Nahlásit Odesláno Prosinec 23, 2014 offline se mi nikdy nesekal a online obcas je v prdeli, ale jen hra. Jednou jsem sekundu hral, se♥♥♥♥♥ zasek. To jsem nedal psychicky a musel jsem to vypnout. Hele, zkus si ulozit savy a hru odinstaluj a zase nainstaluj a uvidis. Citovat
foppa13 Odesláno Prosinec 26, 2014 Nahlásit Odesláno Prosinec 26, 2014 Dík za tip, bylo to tím online. Jakmile jsem odpojil net od PS4, hned to šlapalo jak má. Po připojení se to zase začalo sekat a nejen hra, ale menu prostě všechno. No aspoň, že už vím, čím to je :) Citovat
kobram Odesláno Prosinec 29, 2014 Nahlásit Odesláno Prosinec 29, 2014 chlapi pomoc vlastním hru NHL 15 na PS4. Mám předplacenou službu PS+ abych mohl využívat on-line hraní. Za největší zábavu považuji online hraní proti kamarádovi, v podstatě kvůli tomu jsme s kamáradem hru i službu pořizovali. Kamarád má taky aktivní PS+. Problém je, že proti sobě nemůžeme online hrát. Když mu pošlu pozvánku, nebo obráceně tak nám vyjede hlášení CHYBA PŘI ŽÁDOSTI O POZVÁNKU. TATO ŽÁDOST O POZVÁNKU NEMOHLA BÝT DOKONČENA ZKUSTE TO PROSÍM POZDĚJI. Pokud chci hrát online s náhodným hráčem jde vše bez problémů. Pokud ale chci hrát s přítelem tak vyjede výše zminovaná hláška. To samé už nám dělalo i u PS3. Pokud se však potkáme v online náhodně (zkoušíme oba najednou vyhledat soupeře) a občas nám to vyjde tak normálně hrajem. Jsme z toho zoufalý, protože chceme hrát hlavně proti sobě, ale prostě to nejde. Citovat
kobram Odesláno Prosinec 29, 2014 Nahlásit Odesláno Prosinec 29, 2014 ..já se přiznám že se v tomhle moc nevyznám...oba jedem přes wifi připojení od místních poskytovatelů, a myslim že oba máme neveřejnou IP adresu, ale fakt se v tomhle neorientuju Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.