Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Nhl 15


Daiv_69

Recommended Posts

Ahoj, dnes vychazi NHL 15. Muzete sem nahazet par postrehu po zapareni plne verze? Hral jsem demo a vsichni vime, ze reakce hracu nejsou nejlepsi, ale presto jako fanousek zvazuji koupi. Pokud by se jednalo (i pres minimalni zmeny oproti predchozim rocnikum) o nejlepsi hokej na soucasnem trhu, asi bych do toho sel. Pokud naopak novy dil nebude dosahovat alespon kvalit ctrnactky, kaslu na to.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 261
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Jen taková malá poznámka - dnes vychází v USA a v Kanadě, v EU až 12.9 . Nicméně chybí hned několik režimů hra online 5 na 5, a taky Connected GM + Playoff mód a draft GM. Tyto módy budou doplněny postupně v září, v říjnu pak hra 5 na 5 ale ne EASHL ale OTP, bude to trochu jiné. Nyní již k samotné hře, tento rok je určitě o grafice, takže mechanismy které fungovaly ve 14, například bug góly z mezikruží apod. pořád padají stejně. Fyzika hráčů je vylepšená ale ne o tolik, je možné se srazit například se třemi hráči najednou, PC protivníci jsou pořád stejně hloupí a nenapadají útočníka, nechají ho projet přes celé hřiště. Dal bych tomu 7 z 10 za grafický pokrok ale chybí hodně režimů a to sráží celkový dojem, podle mě se vyplatí tak za litr, určo ne za 1400 nebo více, počkal bych do Října kdy fakticky dostaneš plnou hru a ne "demo".

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tady je výčet všeho co bylo v NHL 14 a v NHL 15 chybí, bohužel v angličtině:

Modes/Features

No GM Connected

No Online Team Play (when this is patched into the game later this year, it will use real NHL players and teams)

No EA Sports Hockey League

No EA Sports Arena

No Online Shootouts

No Live the Life

No Be A Legend

No Winter Classic

No tournaments or Battle for the Cup

No season mode (you can only play seasons in Be A GM, which is limited to NHL teams)

No NHL 94 Anniversary mode

No custom music support

No create-a-play designer

Cannot customize each team's

AI

No create-a-team

No way to edit individual players

Practice mode is now limited to one skater vs. an AI goalie

Gameplay

No custom camera option

No Action Tracker replay highlights

No Top 3 Stars at the end of games.

Be A GM

Yearly draft is fully automated by the CPU

Cannot play the AHL games for your chosen franchise

Players sent down to the minors do not accumulate any season stats

No fantasy draft option

No preseason games

Be A Pro

No option to sim ahead to the next shift

You only play in the NHL; you cannot play for minor league teams

The Memorial Cup tryout period is gone. You now begin by picking an NHL team, or by letting a random CPU team draft you.

No All-Star game

Ultimate Team

Cannot play against your friends

No tournaments

No mobile app

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak už hraju, první zápas (ČR vs Slovensko) jsem nahrál i na YT (

). Jinak hra samotná (zápas a jeho prezentace) je opravdu povedená, fyzika hráčů i puku doznala opravdu zlepšení, komentátoři mi příjdou zhruba na stejný úrovni jako v předchozích verzích, Ray Ferraro je ale zpestření. Horší je to s herníma módama a zamrzí zejména absence módu offline Sezóny (tj nemůžete hrát nyní např. extraligu..) a Turnaje. Be a GM bez draftu je polovičatý, naštěstí tohle by mělo být doděláno během Října. O EASHL asi víte (té se dočkáme asi až v NHL16) OTP nicméně bude také během října přidáno.

Ligy jsou tam stejný jako loni, potěšili mě poměrně aktuální soupisky i v rámci naší ELH (a Kladno ani Chomutov tam také nenajdete :))

Luke

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Takze co se da hrat kdyz nejdou turnaje ani sezona? Diky

V offline: Jde hrát defacto sezóna v "Be a GM" módu (pouze za NHL týmy), Be a Pro mód, Play now (offline 1v1 zápas proti PC či druhému hráči u konzole) a NHL moments live (napodobení nejzajímavějších herních situací a zápasů z uplynulé sezóny)...

V online: Hockey Ultimate Team a Online 1 v 1 zápas

Během září má být ještě dodělán mód playoff (battle for a cup), což trošku aspoň offline podobu zachrání....

Co se týká češtiny, měla by snad vyjít zejtra v rámci evropský verze, já mám americkou verzi v EN a upřímně řečeno jsem i starší verze NHL hrál v angličtině, protože ty překlady jsou občas fakt dost špatný...

Upraveno uživatelem luke_bunda
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Diky, jen kde jeste najdu, co kterej mod znamena? :) jak rikam, naposled jsem hral nhl 93

Koukám že další pamětník 93ky :)

Módy s popiskem:

Be a GM - manažerskej mód - vybereš si tým z NHL a hraješ (nebo simuluješ) celou sezónu a při tom se můžeš starat o sestavu týmu, vyměňovat hráče s jinými týmy, uzavírat smlouvy s hráči, upravovat formace, provádět skaut nováčků a po konci sezóny pokračuješ další rok znovu... atd.

Be a Pro - vytvoříš si fiktivního hráče a máš za úkol s ním "zažít" kariéru od prvních zápasů, gólů, až po vítězství Stanley Cupu či se stát největší hvězdou v lize... v zápase vždy ovládáš jen toho svého hráče.

Play now - je klasickej zápas jednoho hráče proti PC (můžeš si zvolit libovolnej tým z libovolný ligy či nároďáků) či proti druhýmu hráčovi (pokud se sejdete třeba s kámošema)

HUT - hockey ultimate team - je to zejména online mód. Sbíráš (či kupuješ nebo vyměňuješ) balíčky s náhodnými kartičkami hokejistů a z nich stavíš svůj tým a s ním pak hraješ proti jiným hráčům v online zápasech či online sezónách.

OTP - online team play - online zápas až 5 v 5 reálných hráčů proti sobě po internetu. Vymakanější klubovou variantou (s fiktivníma hráčema) byl mód EASHL...

Playoff mód - to je klasika, ta snad byla už v té NHL 93 - vybereš si týmy a vyřazovacím způsobem bojuješ o zisk trofeje.

Practice (trenínk) - prázdná plocha, dva brankáři a ty ovládáš hráče a můžeš si trénovat nájezdy, střely, kličky atd...

NHL moments live - jak jsem psal výše, máš za úkol napodobit vývoj nějakého skutečného reálného zápasu - je tam např. úkol dát s Hertlem 4 góly proti New York Rangers (jak se mu to povedlo v NHL loni) a pokud se ti to zadaří, dostaneš "mince" do módu HUT.

to je asi zatím myslim všechno...

Upraveno uživatelem luke_bunda
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Cus chlapi, prosim vas, jake preferujete ovladani, hybrid nebo skill stick?? Dalsi vec nejsem schopny typkovi vzit nebo vypihnout puk o hitech ani nemluvim, funguje nejak nejake tlacitko jako ve fife ze kdyz ho drzim, muj obrance kopiruje pohyb protihrace?? Dik za rady, podotykam ze jsem naposled hral nhl 99 na pc ;-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

vypichovacka puku je standardne nastavena na R1, ale bacha na fauly. Druha moznost je nabrat protihrace telem a od puk ho odstrcit nebo ho natvrdo sundat - prava packa.

Ja se taky zeptam odborniku, funguje v 15tce jeste to ♥♥♥♥♥♥ni turbo zrychleni po stisku leve packy? Celkem mi to u 13tky devastovalo muj joypad.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

vypichovacka puku je standardne nastavena na R1, ale bacha na fauly. Druha moznost je nabrat protihrace telem a od puk ho odstrcit nebo ho natvrdo sundat - prava packa.

Ja se taky zeptam odborniku, funguje v 15tce jeste to ♥♥♥♥♥♥ni turbo zrychleni po stisku leve packy? Celkem mi to u 13tky devastovalo muj joypad.

Zrychlení je furt stejný - tj stisk levé páčky...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Turnaje zatím nejsou, snad vyjde play-off a nějaké turnaje formou updatu. Nejhorší, že není žádná možnost vlastního turnaje. Takhle za reprezentace a týmy mimo NHL můžeš v podstatě hrát jen přáteláky, žádný alespoň vlastně vytvořený MS se nekoná, celkem průšvih.

Btw. jak bráníte nebo děláte kličky? V online módu jsem úplně ztracen (naposled jsem hrál snad NHL 09 nebo něco takového). Já používám pouze R1 a nebo pravou páčku a to jim pak vždy stačí udělat kličku prohození puku pod hokejkou, hráčem mě objedou a už sami na bránu a tím úplně prohrávám většinu zápasů, že neumím bránit :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu