kadell Odesláno Prosinec 29, 2014 Nahlásit Odesláno Prosinec 29, 2014 v playstationu dej naszaveni site a tam test sojeni. napise ti to nat type 1,2 nebo 3. Citovat
kobram Odesláno Prosinec 30, 2014 Nahlásit Odesláno Prosinec 30, 2014 dik zítra vyzkoušim http://manuals.playstation.net/document/cz/ps4/settings/nw_test.html Citovat
kobram Odesláno Prosinec 30, 2014 Nahlásit Odesláno Prosinec 30, 2014 ....já i kámoš NAT 2... Citovat
vlkovec Odesláno Prosinec 30, 2014 Nahlásit Odesláno Prosinec 30, 2014 Plánuje EA ještě nějaké updaty? Třeba offline sezónu? Citovat
Holenudle Odesláno Prosinec 30, 2014 Nahlásit Odesláno Prosinec 30, 2014 Hele mám taký dotaz v tom modu HUT chtěl sem na to jen mrknout a rychlo sem tam něco poklikal .. nezdá se to smazat aj ten název teamu nějak sem nic nenašel :-D jestli ne no tak to bude sranda. Citovat
Electropunker Odesláno Prosinec 31, 2014 Nahlásit Odesláno Prosinec 31, 2014 Take by me zajimalo, jestli vyjde update s offline sezonou. Nechapu, ze to tam nedali. Citovat
punkton Odesláno Prosinec 31, 2014 Nahlásit Odesláno Prosinec 31, 2014 Čaute, nemáte niekto problém sa v HUT pripojiť k hráčom? Mne niekedy buď ani nenájde oponenta alebo keď nájde, tak sa o nejakých 10 sekúnd na to, vždy stratí spojenie. Len sa prehodí obrazovka na ten ľad, kde majú stáť dvaja hráči, ale hráči sa ani nenačítajú a stratí sa spojenie. 2 zápasy sa mi už podarilo odohrať, ale teraz sa neviem pripojiť ani za nič. Test internetového pripojenia mi prebehne na PS4 pekne. Nemôže to byť aj tým, že hru mám kúpenú na US účte a aj PS+ je na US účte, ale ja to hrám na svojom SK účte? Citovat
kadell Odesláno Prosinec 31, 2014 Nahlásit Odesláno Prosinec 31, 2014 Taky to obcas zlobi hlavne rano asi kdyz je tam malo lidi. Ale jeste se mi nestalo, ze bych se nepripojil. Dam treba 3x vyhledat a jede to. Citovat
punkton Odesláno Prosinec 31, 2014 Nahlásit Odesláno Prosinec 31, 2014 Taky to obcas zlobi hlavne rano asi kdyz je tam malo lidi. Ale jeste se mi nestalo, ze bych se nepripojil. Dam treba 3x vyhledat a jede to. Jj, ale to by mi nevadilo, to chápem. Len ja mám ten problém, že keď mi už hráča nájde, zobrazí sa tá ľadová plocha s dvomi nasvietenými miestami pre hráčov a potom lost connection. Hráči sa ani neobjavia. Dnes sa mi zase podarili nejako dať 2 zápasy a teraz opäť nič. Že či nemajú problémy teraz nejaké so servermi alebo čo. Citovat
kobram Odesláno Leden 4, 2015 Nahlásit Odesláno Leden 4, 2015 ..přátelé potřeboval bych zjistit u koho z nás s kámošem je problém s online hraním přes pozvánky, nenabídnul by se někdo koho by jsme si mohli přidat do přátel a zahrát si zápas... Citovat
Holenudle Odesláno Leden 4, 2015 Nahlásit Odesláno Leden 4, 2015 ..přátelé potřeboval bych zjistit u koho z nás s kámošem je problém s online hraním přes pozvánky, nenabídnul by se někdo koho by jsme si mohli přidat do přátel a zahrát si zápas... Klidne si me pridej .. Holenudle .. jen zatim nevim kdy se tam dnes dostanu asi spis pozdej k tomu nachvilu sednu Citovat
kobram Odesláno Leden 4, 2015 Nahlásit Odesláno Leden 4, 2015 ...tak jsem te přidal, já hyblofonCZ...kámoš HYSOUN....když tě na psn uvidim tak to zkusime...kamoš taky, dik... Citovat
samo-88 Odesláno Leden 5, 2015 Nahlásit Odesláno Leden 5, 2015 Caute daju sa v nhl 15 ultimate team kupit nince,peniaze ? Citovat
kadell Odesláno Leden 5, 2015 Nahlásit Odesláno Leden 5, 2015 Myslim, ze ne. Leda by ses s nekym musel domluvit. Citovat
Logzor Odesláno Leden 6, 2015 Nahlásit Odesláno Leden 6, 2015 Nevíte někdo jestli chystají ještě pro NHL15 nějaký update ? Citovat
luke_bunda Odesláno Leden 7, 2015 Nahlásit Odesláno Leden 7, 2015 Kromě aktualizovanejch soupisek a možná nějakýho malýho opravnýho patche už na 99,9 procent nebude nic. Od října vývojáři makaj na NHL 16, která výjde za 9 měsíců a doufám, že nedodělky 15ky budou napravený... Citovat
kobram Odesláno Leden 8, 2015 Nahlásit Odesláno Leden 8, 2015 Kromě aktualizovanejch soupisek a možná nějakýho malýho opravnýho patche už na 99,9 procent nebude nic. Od října vývojáři makaj na NHL 16, která výjde za 9 měsíců a doufám, že nedodělky 15ky budou napravený... ......a že těch nedodělků je... Citovat
Jámi Odesláno Leden 9, 2015 Nahlásit Odesláno Leden 9, 2015 Čímpak nás překvapí v NHL 16 :) nemožnost hraní exhibice ?:D Citovat
luke_bunda Odesláno Leden 9, 2015 Nahlásit Odesláno Leden 9, 2015 Čímpak nás překvapí v NHL 16 :) nemožnost hraní exhibice ?:D nestraš! :)) Citovat
Bazito Odesláno Leden 10, 2015 Nahlásit Odesláno Leden 10, 2015 Zdarec, funguje vám online hraní proti friendovi?? S kámošem si chceme zahrát a stále to píše chybu spojení. Citovat
kobram Odesláno Leden 12, 2015 Nahlásit Odesláno Leden 12, 2015 tak přesně tohle jsme řešili s kámošem...problém byl že kámoš neměl otevřené porty jenž hra využívá...řešil u svého poskytovatele internetu a už to jede http://help.ea.com/en/article/what-online-ports-should-i-open-for-nhl-15/ Citovat
WayneRooney Odesláno Leden 12, 2015 Nahlásit Odesláno Leden 12, 2015 Zdar, prosím Vás může mi někdo poradit jak střílet z první? v HUT dostávám 80% gólů z nahrávky a střely z první, ale mě se za boha nepovede z první vystřelit...existuje nějake spojení tlačítek + páček abych vystřelil z první nápřahem, nebo to je jen díky mému amatérství... Citovat
Bazito Odesláno Leden 12, 2015 Nahlásit Odesláno Leden 12, 2015 Nahrávka a pak práva páčka do předu... Citovat
WayneRooney Odesláno Leden 12, 2015 Nahlásit Odesláno Leden 12, 2015 takhle mi tu prihravku stejne vetsinou zpracuje a vystreli az pak vystreli, navic vystrelit naprahem by znamenalo nahravka + prava packa dolu a nahoru a to se mi teda za 100 zapasu fakt jeste nepovedlo a proti me to delaji typci s zeleznou pravidelnosti, tak me napadlo jestli na to neni nejake spojeni tlacitek Citovat
kadell Odesláno Leden 12, 2015 Nahlásit Odesláno Leden 12, 2015 taky mi to nejde, zkousel jsem i macknout packu a nic Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.