Fe-TeR Odesláno Leden 13, 2015 Nahlásit Odesláno Leden 13, 2015 Když na tebe letí přihrávka zmáčkni L2, hráč se napřáhne a pak stačí pravou páčkou dopředu (jako střela zápěstím). myslim, že by to tak mělo bejt, mám to automaticky zajetý že ani nevim pořádně co mačkám, kdyby to nešlo tak dejte vědět a já to vyzkoušim a napíšu vám to přesněji Citovat
kadell Odesláno Leden 14, 2015 Nahlásit Odesláno Leden 14, 2015 fester: diky, funguje to, jen bych rek, ze se musis naprahnout packou. Zitra to jeste zkusim v offlinu, v HUTu nemam moc prilezitosti Citovat
SirPotkanus Odesláno Leden 14, 2015 Nahlásit Odesláno Leden 14, 2015 Prosim vas zapnul sem poprve nhl 15 a nikde nevidim mod play-off. Mam pripojeno na internet,tak nevim jestli se to stahne s nejakou aktualizaci...a vlastne ani nevim jestli se nejaka stahuje...poznam to nejak? Diky za rady... Citovat
SirPotkanus Odesláno Leden 14, 2015 Nahlásit Odesláno Leden 14, 2015 Jinak k tomu vhazovani. .pred vhozenim drzim pravou packu doprava k uchytu nadhmatem,a presne ve xhvili vhozeni puku pravou dolu a levou nahoru...a celkem to slape:) Citovat
kadell Odesláno Leden 15, 2015 Nahlásit Odesláno Leden 15, 2015 Poznas to v menu PS4 druha ikona zleva, je to takova bublina s i-ckem. Tam vidis veskera stahovani a play off mod je prave v aktualizaci, tak musis cekat. Citovat
SirPotkanus Odesláno Leden 15, 2015 Nahlásit Odesláno Leden 15, 2015 Diky:) Jinak k ty strele z prvni...je to stejny jako ve 14tce,staci drzet pravou dopredu hned jak nahrajete...akorat ten hrac musi byt v prihodnem poataveno pro naprah...zadne dalsi tlacitko netreba:) Citovat
SirPotkanus Odesláno Leden 15, 2015 Nahlásit Odesláno Leden 15, 2015 Diky:) Jinak k ty strele z prvni...je to stejny jako ve 14tce,staci drzet pravou dopredu hned jak nahrajete...akorat ten hrac musi byt v prihodnem poataveno pro naprah...zadne dalsi tlacitko netreba:) Citovat
SirPotkanus Odesláno Leden 15, 2015 Nahlásit Odesláno Leden 15, 2015 Omlouvam se za dvoji zpravu a prosim o smazani,dekuju. Citovat
Fe-TeR Odesláno Leden 16, 2015 Nahlásit Odesláno Leden 16, 2015 Pokud držíš L2 a dáš pravou páčku k sobě, napřáhneš se kdykoliv a kdekoliv, nemusíš být v příhodné pozici. Když vyhraješ buly na obránce tak bez použití týhle kombinace z první nikdy nevystřelíš. Obránce vždycky puk zpracuje. Citovat
SirPotkanus Odesláno Leden 16, 2015 Nahlásit Odesláno Leden 16, 2015 Dobre vedet:) Vcera sem mel trosku problem s brankarem,mam dlouhy prsty a pri padani do strel sem obcas zavadil o ten dotykac a brankar mi odjizdel na stridacku...bohuzel sem nenasel kde by se to dalo vypnout...ale uz si davam majzla:) Citovat
WayneRooney Odesláno Leden 16, 2015 Nahlásit Odesláno Leden 16, 2015 hrajete HUT? ja jsem ve 4. divizi hraju to 5 dni a koupil jsem asi 10 balicku za 8750 ale nejlepsi hrac z toho Koivu....meli jste stesti na nejake Ovechkiny, Malkiny atd?:D Citovat
kadell Odesláno Leden 16, 2015 Nahlásit Odesláno Leden 16, 2015 taky hraju asi 2 mesice, jsem taky ve ctyrce, ale to je muj strop. chvili jsem byl ve trojce a tam me prehravaji. V balicku jsem dostal nejlepsiho hrace Keitha z Chicaga. Za 140tis jsem ho prodal a nakoupil balicky v kterejch bylo ♥♥♥♥♥. Jak se jmenuje tvuj tym? Treba jsme spolu uz hrali. Ja mam Chvateruby :) Citovat
WayneRooney Odesláno Leden 16, 2015 Nahlásit Odesláno Leden 16, 2015 no ja ted do 4 cerstve postoupil muj tym je GloryUTD (chicago)...ty balicky to je o nervy, to mě mrzí i za tebe, Keith je muj oblibeny bek:D Citovat
Sten Odesláno Leden 18, 2015 Nahlásit Odesláno Leden 18, 2015 měl bych takovou otázku, mám nhl 15 demo a pokuď hrajeme ve dvou, tak mám takový zajímavý problém - modrý ovladač ovládá červené a červený modré :D Kde je problém ? je to pouze u dema ? Díky :) Citovat
SirPotkanus Odesláno Leden 18, 2015 Nahlásit Odesláno Leden 18, 2015 To sem teda nikdy neslysel...v hut sem teprve zacal,druha divize,tym HCenergieKV...ja teda kupuju balicky jen kvuli smlouvam a heace si kupuju v aukcich,kvuli souhre...m9je druha rada Zatovic Dlouhy Zucker pak hraje lepe nez prvni rada s hraci kolem 80ky... Citovat
Fe-TeR Odesláno Leden 18, 2015 Nahlásit Odesláno Leden 18, 2015 měl bych takovou otázku, mám nhl 15 demo a pokuď hrajeme ve dvou, tak mám takový zajímavý problém - modrý ovladač ovládá červené a červený modré :D Kde je problém ? je to pouze u dema ? Díky :) Prostě to tak je... Citovat
SirPotkanus Odesláno Leden 20, 2015 Nahlásit Odesláno Leden 20, 2015 Lidi poradite? Jak to v HUT delate s kartickama smlouvy? Kdyz pouzivam cca 5 zlatych hracu tak to proste neuzivim...da se to ve vyssich divizich? Ted dostavam cca 1k za zapas a to je malo...kdyz bronzova jim da jenom jeden zapas...diky za rady:) Citovat
kadell Odesláno Leden 20, 2015 Nahlásit Odesláno Leden 20, 2015 Kupuj zlaty, sezenes je za 250, maximalne za 300. Taky me to zezacatku sralo, protoze jsem vydelaval jen na smlouvy. Nicmene ve vyssich divizich je odmena porad stejna. Citovat
Fe-TeR Odesláno Leden 20, 2015 Nahlásit Odesláno Leden 20, 2015 Jak říká kadell, a kromě zlatých se v aukci objevují také ty speciální zlaté, které stojí okolo 600 a hráče ti upíšou na daleko více zápasů než ty obyčejný Citovat
milanek Odesláno Leden 20, 2015 Nahlásit Odesláno Leden 20, 2015 Cau, prosim vas, koukam, ze uz se to tu resilo, ale mne proste nejde strilet z prvni. I kdyz si prepnu na hybrida a v dobe, kdy mi leti puk k hraci mackam ctverecek jak blazen, tak stejne nevystreli z prvni. Uz z toho zacinam byt trochu rozcilenej:/ Citovat
SirPotkanus Odesláno Leden 21, 2015 Nahlásit Odesláno Leden 21, 2015 Zkus ten ctverecek drzet...nic vic me nenapada...hraju na packy... Citovat
Fe-TeR Odesláno Leden 21, 2015 Nahlásit Odesláno Leden 21, 2015 S hybridem ti neporadim, protože to ovládání nepoužívám. To co sem tady popisoval je pro skillstick ovládání a funguje to. :D Citovat
tokyno Odesláno Leden 21, 2015 Nahlásit Odesláno Leden 21, 2015 Včera se mi stahoval pro NHL15 update, neví někdo co obsahoval? Nikde sem nic nenašel, kromě teda HUT Roster Updatu, ale nechce se mi věřit že to byla jediná věc... Citovat
luke_bunda Odesláno Leden 21, 2015 Nahlásit Odesláno Leden 21, 2015 Včera se mi stahoval pro NHL15 update, neví někdo co obsahoval? Nikde sem nic nenašel, kromě teda HUT Roster Updatu, ale nechce se mi věřit že to byla jediná věc... z ofic webu: HOCKEY ULTIMATE TEAM • Fixed issue where the coin total displayed in end of game HUT game rewards screen is incorrect when it is Happy Hour. BE A GM: • Fixed issue where game would crash when trading away or for draft picks on the day of the draft from the Trade and Improve tile. ONLINE TEAM PLAY: • Added positional filters to leaderboards. PLAYOFF MODE • Fixed issue where game will crash after finishing a game and selecting rematch and then pausing and entering replay. NHL MOMENTS LIVE • Fixed issue where some moments were not displayed and could not be downloaded. PRESENTATION IMPROVEMENTS: • Fixed upside down texture CCM Extreme Flex 2 blocker. MISC FIXES • Fixed issues where user would not be rewarded for watching an ad video. • Fixed some miscellaneous crashes Citovat
tokyno Odesláno Leden 21, 2015 Nahlásit Odesláno Leden 21, 2015 Díky! Musel sem to přehlídnout Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.