xDante1986 Odesláno Prosinec 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2007 když jsem si pořizoval nintendo wii :) bylo to hlavně kvůli ovládání a tohle je první hra, kterou jsem si chtěl nejvíc zahraát :) jsem fanoušek této série...nevěděl jsem však, že se jedná vlastně o sřílečku pro pušku, nicméně teď se od toho nemůžu odtrhnout....hra je založena na lokacích z předchozích dílů....stejně tak bosové, ve hře je celkem slušný výběr zbraní, které můžete upgradovat....na easy to mám dohráno :) jen tak v rychlosti :) ale teď hraju na hard a všude chci získat S hodnocení...abych měl bonusové předměty apod....wii naprosto nelituju i kvůli dalším hrám ...ale tenhle resi...prostě paráda :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moonlightshadow Odesláno Prosinec 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2007 No je to bomba...jen by to mohlo bejt delsi....a ve 2 je to suprove.....a ted....ziskat S hodnoceni ?? Ja jsem byl rad, kdyz jsem to prosel na C :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Prosinec 10, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2007 jj dá se to :) jsou za to speciální předměty a special bonusy jak jsem se dočetl:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanisXP Odesláno Prosinec 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2007 A hrál si už na Wii RE4: Wii??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
san andreas Odesláno Prosinec 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2007 me se nelibi ze tam nemuzes chodit sam ve hre Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Prosinec 11, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2007 jenže to je u her tohodle typu běžné....jestli o tom nevíš Janisxp: nehrál jaké to je? ale teď jsem hrál manhunta..a můžu říct....na psp a ps2 super....ale plus ovládání na wii....nemá chybu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanisXP Odesláno Prosinec 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2007 No je to dost dobrý ... rpávě v tom že tam můžeš chodit a to zaměřování s Wii je taky dokonalý... (ale bohužel na LCD TV s uhlopříčkou 92 cm se mi ta grafika zdá nic moc... ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Prosinec 11, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2007 grafiku neřeším :) je to i tak super....teď uvažuju o rgb kabelu....ten hdtv se mi moc nechce kupovat...po tom co jsem slyšel :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanisXP Odesláno Prosinec 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2007 grafiku neřeším :) je to i tak super....teď uvažuju o rgb kabelu....ten hdtv se mi moc nechce kupovat...po tom co jsem slyšel :D A co si o něm slyšel??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Prosinec 11, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2007 že ten rozdíl je o ničem....a dávat za kabel litr....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moonlightshadow Odesláno Prosinec 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2007 mne se na RE4 libi, ze je to vic hororovy.....u UC se clovek neboji....ale v RE4....to ej fakt maso...a ma to vybornou atmosferu...a grafika je vymakana, stejne jako ovladani. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epilepticfishCZ Odesláno Prosinec 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2007 Prý je u wii verze RE4 grafika nejlepší, jeto tak?Nebo je stejná jako u GC? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moonlightshadow Odesláno Prosinec 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2007 nevim, jak je to s GC verzi..ale je rozhodne lepsi, nez na PS2...takova vyhlazenejsi :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Prosinec 16, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2007 no vzhledem k tomu že mám základní scart kabel na wii....ale na ps2 mám rgb pozlacený....tak na ps2 je grafika o dost lepší....RE4 nej wii grafika? metroide prime má určitě lepší...nicméně wii není o grafice....next gen grafika to ani zdaleka není Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
san andreas Odesláno Prosinec 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2007 a da se tam pak chodit jako v re4 nunchukem ze se hejbu sam? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moonlightshadow Odesláno Prosinec 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2007 a da se tam pak chodit jako v re4 nunchukem ze se hejbu sam? jo, presne tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KillSplit Odesláno Leden 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2008 jakej je rozdíl mezi RE4 a RE UC? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Leden 25, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2008 lepší jak ps2 určo ne? pokud máš zlatej rgb kabel na ps2 tak je to graficky lepší :) na ps2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirikana Odesláno Leden 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2008 a to je ke hrani ta pistole potreba??nebo se da hrat i s nunchakem?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.