stfukeyboard Odesláno Září 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2014 (upraveno) Zdar, dnes jsem si prohlížel leták a hle nhl v akci za 59.99 dostupne od zítra, prohlížel jsem si leták hypermarketu avion, futurum, Ostrava ale mělo by to být i v dalších :lol: na dotaz jestli je skutečně cena 60 Kč bez haléře mi bylo sděleno že to co je v létaku, tak to platí. Příkládám obrázek. Upraveno Září 10, 2014 uživatelem stfukeyboard Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Září 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2014 Beru aspon 4 kusy :D .Ono to stejne neprojde kasou,a kdyz se budes rozcilovat ze je to v letaku jinak ,tak ti reknou ze primo v letaku je kolonka kde je napsano ze zmena cen je tam mozna,nebo tak nejak...Ale byla by to pecka kupovat v Tescu za tyhle ceny,to by se Tesco stalo prodejcem roku:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strejda999 Odesláno Září 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2014 Jde nakupovat online? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stfukeyboard Odesláno Září 10, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2014 Online nakupovat nejde, rezervace nedělají. PS: Kdyby vám dali 2 a více KS, podrže mi jednu kopii :D díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strejda999 Odesláno Září 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2014 Mě taky. Dam 500kc :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Září 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2014 Kdybych se nedostal do Tesca taky mi schovte jeden kus,dam rovnych 60 kc:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Září 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2014 tohle bylo stejny jako kdysi z GTA V, bohuzel na pokladne byla normalni cena. To by tam nekdo musel zajit a podivat se,jestli tu cenu maji i s ean kodem. Jestli tomu bylo tak, tak uz je to stejne fuc a na aukru jich tam budou stovky. Jeden kus by byl fajn,ale uvidime. Jsme zvedavy na nove info:) se divam,ze toto maji i na slovensku,akorat tam jsou eura,takze mozna pouzili stejny obrazek:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sanzi Odesláno Září 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2014 leták Tesco SK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akrour Odesláno Září 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2014 Když bude na stojanu napsana cena tech 59 tak ti to museji za tu cenu dat :D I kdyz na pokladne vyjede po nacteni kodu jina cena. Uz jsem si takhle parkrat nakoupil jidlo levne kvuli spatne vytistene cenovce :D. Ale musite byt prvni. Jakmile na to prijdou, tak cenovku stahnou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Září 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2014 za 59 eur je to snad stadart cena ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Září 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2014 mrkni se na prvni prispevek,pak pochopis ten spodni:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Září 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2014 Heh...tak to potom jo...jsem si říkal co je na slovenským letáku s cenou 60 Eur divnýho..:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.