strejda999 Odesláno Září 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2014 Pár dotazů. Jde hrát sezona za tym z extraligy? 1v1 online jde hrát za tým z extraligy? Jsem zmaten z těch informací co tam je a není. Díky za odpověď. Na US lokaci už by to mělo být? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukass02 Odesláno Září 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2014 caute .... nasel jste nekdo v NHL15 ultimate tymu jak hrat s prateli???? ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strejda999 Odesláno Září 12, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2014 To jsem ještě nezkoušel. Mrknu na to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukass02 Odesláno Září 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2014 To jsem ještě nezkoušel. Mrknu na to. no ja mrkal a nevymrkal jsem to nikde :D ...... jinak na tvoje presli otazky :D jo a jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Uno Odesláno Září 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2014 Ahoj lidi, mám problém s vyhledáváním online hry, vždy mi to napíše chyba při získávání dat, zkuste to později. Nevíte, čím by to mohlo být? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martysvadla Odesláno Září 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2014 Ahoj lidi, mám problém s vyhledáváním online hry, vždy mi to napíše chyba při získávání dat, zkuste to později. Nevíte, čím by to mohlo být? Jaký máš gamertag? Mně to dělá to samý, ale dneska odpoledne jsem už jednou online hrál. Můj GT je martysvadla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Uno Odesláno Září 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2014 Já jsem BluishEnd31 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Uno Odesláno Září 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2014 Pokouším se tě pozvat dohry.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Uno Odesláno Září 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2014 Tak mi to šlo jednou online a zase nic..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukass02 Odesláno Září 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2014 Tak mi to šlo jednou online a zase nic..... hele me to dela taky treba 5x za sebou a pak treba tri zapasy jsou a pak zase ne musis to furt skouset ja uz hral tak 30x Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strejda999 Odesláno Září 13, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2014 no ja mrkal a nevymrkal jsem to nikde :D ...... jinak na tvoje presli otazky :D jo a jo uz vim ;) ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Uno Odesláno Září 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2014 Tak teď jsem jako brutálně nas....j, 54minut, ano čtete dobře 54 minut jsem vydržel čekat na spojení a pak když to konečně šlo a konečně jsem vyhrával, tak mi to chvilku před koncem ten čůr.....k vypne, protože neumí prohrávat. Myslel jsem a někde jsem snad četl, že by tohohle parchanta mělo nějak bloknout ne když to udělá víckrát.....Takže lidi nehrajte s člověkem n gamertagem Afro74 nebo tak nějak.Neumí prohrávat!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strejda999 Odesláno Září 13, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2014 Dá se mu snizit karma nebo reputace nebo jak se to jmenuje. Afro a hokej. To nejde snad dohromady :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strejda999 Odesláno Září 13, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2014 Dáme spolu? Nebo máš taky net od O2 a blbne ti to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Uno Odesláno Září 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2014 Dáme.Pozval jse tě a čekám..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martysvadla Odesláno Září 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2014 Dáme spolu? Nebo máš taky net od O2 a blbne ti to? Co je špatně s internetem od O2? Já ho mám... Testoval jsem si na xone připojení pro multiplayer a vše OK. Jinou hru na porovnání nemám :roll: Jako včera byl on-line bída, hrál jsem snad třikrát, ale dneska z tisíce pokusů hrát ani jednou. "Chyba při získávání dat, zkuste to znovu později" :blejt: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p.a.c.o Odesláno Září 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2014 Pánové, když jste se zmínili, že jde hrát sezóna, můžu se zeptat, jak jí hrajete? Já hraju přes Be A GM, ale to není to, na co sem byl vždycky zvyklí. Jde hrát i klasická sezóna, nebo to tam prostě není :D Díkes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Uno Odesláno Září 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2014 Já hraju Be a GM, nic jiného jsem nehledal, ale příjde mi to supr :-) Ale co mě opravdu dopaluje je, že člověk platí 1500,- za hru a 1000,- za GOLD a hodinu čeká na spojení do online hry. Takovou službu nechť si narvou do p........e Mají jediný štěstí, že nemumím pořádně mluvit anglicky, jinak bych je tam všchny posla do hajzlu. Nemáte někdo info, proč to tak je, případě zda s tím někdo něco dělá? Mějte se fajn a pokud by si chtěl někdo zahrát online nechť ať se ozve. Nick mám uvedený v seznamu hráčů BlusihEnd31 nebo tak nějak. (Mám ho od přidělení, tak si ho nepamatuju :-) ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strejda999 Odesláno Září 15, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2014 Uno za sobotu promiň. Trochu jsem te zazdil. Jinak včera ani jeden zapas online. Hází to tu hlášku co vam. Na..srat EA. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Uno Odesláno Září 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2014 V pohodě strejda999, chvíli jsem počkal a pak se na to vykašlal. Vyjde to třeba jindy. Já včera hrál asi 4 online hry, ale to tak, že jsem šel dělat něco užitečného doma a ovladač jsem dal do ruky ženě, která když se to chytilo, tak zavolala ať jdu hrát :-) To bylo 2x a pak to samé večer akorát bez ženy teda, ta se mi na to vyflákla :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamzizka Odesláno Září 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2014 Zdravim, nevite nahodou proc mi nejde slyset komentator pri hre?? Pritom vsechny zvuky jdou v pohode.. Ps : v nastaveni to mam na maximum.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Benikk23 Odesláno Září 20, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2014 Omlouvám se za stupidní otázku, ale prostě jsem na to nepřišel. Kde se v NHL 15 dá změnit jazyk? Trápím se s tím den. Nevím, proč mi hra najede hned a je to bez toho úvodu, na jaký jsem byl zvyklý? Dík moc za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p.a.c.o Odesláno Září 22, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2014 Omlouvám se za stupidní otázku, ale prostě jsem na to nepřišel. Kde se v NHL 15 dá změnit jazyk? Trápím se s tím den. Nevím, proč mi hra najede hned a je to bez toho úvodu, na jaký jsem byl zvyklý? Dík moc za odpověď. Prý by to mělo být tak, že Locale nastavíš na Českou Republiku a při spouštění by to následně mělo nabízet výběr jazyka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martysvadla Odesláno Říjen 22, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2014 Po updatu, který obsahuje týmovou hru online (THO 5vs5) mi nejde hrát multiplayer 1vs1 (online versus, HUT online...) Děje se vám to také, nebo je to zase problém internetu od O2? Díky za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
after-b Odesláno Říjen 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2014 Ahoj, zahral bych NHL15. Rád byh se poměřil s čechama. ANSWERCZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.