Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Připojení PS4 k reproduktorům...


Mrkej_Na_Drat

Otázka

Zdravím,nebyl by někdo ochoten udělat návod jak k PS4 připojit reproduktory?U PS3 to bylo snadné měl ještě výstup se sinchema na levý a pravý kanál,ale u PS4 je pouze optický kabel a věřím že spoutu lidí má repráky bez optického vstupu...Slyšel jsem že se dá koupit HDMI kabel ze kterého vede rovnou Jack nebo Sinch,to je fuk to už by spravila redukce na samicu Jacka a mohl bych tam pichnout svý repráky 2.1 s výstupem jednoho samce Jacka 3.5 a nebo existují redukce Optického kabelu na Jacka například?Nevím no reducke optického kabelu asi neni možná...Chtělo by to fotky a vlastní zkušenost nejspíš budu muset projít pár elektro shopůůů =)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

4 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

Pokud chceš připojit externí repráky přímo k PS4 - musíš nejdřív převést zvuk z digitálu (tedy u PS4 z optiky / HDMI) na analogový signál (cinch nebo jack) to co máš na repro.

K převodu je nutné si pořídit tuto věcičku -> http://www.alza.cz/fiio-d03k-taishan-d419215.htm (nic levnějšího a spolehlivějšího jsem neviděl)

Ta dělá převod z optiky na jack a cinche. Tuhle věcičku můžeš napájet buďto pomocí z přiloženého adaptéru a nebo pomocí kabelu USB.

Pokud použiješ USB port na PS4 - má to tu výhodu, že když zapneš P4 tak se ti zároveň zapne i ta krabička a neřešíš její vypínaní ze zásuvky.

Jenom pozn. některé monitory a samořejmě i TV mají většinou výstup jack na sluchátka.Tedy pokud je tento monitor nebo TV připojeno s PS4 přes HDMI kabel - dostaneš pak ten analogový zvuk také přes výstup na sluchátka - a tím pádem nepotřebuješ tuhle krabičku.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Tak bohužel skutečně to jinak nejde než s tím převodníkem,koupil jsem redukce optického kabelu ale Jack neni celý zlatý a proto to nefunguje,navíc svítí vůbec to neni klasickej 3,5mm jack i když do koncovky sedí,nevím k čemu se takové redukce prodávají???Na odkazu výše jde vydět,že je to jen jack do pulky zlatej....Ale než si kupovat za 1000Kč redukci a tahat napájení atd,tak to si raději koupím nový repráky s optickým vstupem ;)

Upraveno uživatelem Mrkej_Na_Drat
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu