skolni.flakac Odesláno Září 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2014 Jaké máte zkušenosti s reklamováním této konzole přímo u MS. Jak dlouho vám trvalo, než se konzole vrátila, jak dlouho byla v servisním středisku, pokud jste to sledovali na netu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeviR1 Odesláno Září 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2014 Tak já jsem posílal Xbox přes UPS ve čtvrtek ráno, bude doručen do Frankfurtu v pondělí. Tak doufám, že hned pošlou nový kus, jak slibovali v těch článcích na netu. Mezitím jsem byl ve dvou prodejnách Datart, v obou měli puštěný Xbox One a oba dva byly ještě o dost hlučnější, než ten můj. Takže zatím jsem narazil na čtyři kusy a všechny do jednoho trpěly touto vadou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skolni.flakac Odesláno Září 13, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2014 Ja jsem posílal už ve středu, konzole dorazila do cíle ve ctvrtek odpoledne a od té doby svítit na webovkach Xbox.cz status "predano servisnimu oddělení" nebo něco na ten styl. Tak jsem zvědavej, co se tam obevi v pondělí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeviR1 Odesláno Září 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2014 Já jsem byl překvapený, že operátor na lince Microsoftu o tom problému ani moc nevěděl a už vůbec nevěděl o tom, že by měli ty konzole rovnou vyměňovat za nové, jak se psalo v několika článcích. Říkal mi, že až to tam přijede, tak se technici rozhodnou, jestli to budou opravovat, nebo vyměňovat za nový kus. Taky jsem tam volal podruhé, protože jsem se chtěl zeptat, proč to mám posílat do Frankfurtu, jestli by to nešlo do Prahy, aby to bylo rychlejší. Odpověď byla, že si to určuje ta přepravní společnost UPS a že někdy to jde do Prahy rovnou, někdy to jde první do Frankfurtu, ale z tama to stejně jede zase do Prahy. Spíš si myslím, že v tom měl trochu chaos. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warsmash Odesláno Září 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2014 (upraveno) Ahoj, Xbox One jsem zakoupil v pátek na Kasa.cz a má stejný problém, když ho zapnu tak v něm chrčí a když zapnu nějakou hru tak to přestane, stejně jak píšou v několika článcích na internetu. Včera jsem vše vyřídil na podpoře Microsoftu přes chat anglicky, o problému ví a hned mi nabízel 2 formy výměny, vzal jsem si tu druhou, že počkám než ho opraví. Po ukončení chatu s podporou, mě přišel email s postupem jak konzoly zabalit a atd. Za 5 min mi přišel štítek od UPS, který mám nalepit na krabici s konzolí. A na štítku je adresa do Frankfurtu, do Prahy ne, že si to určí firma UPS, takže stejný postup jak psal kolega v příspěvku nahoře. Upraveno Září 14, 2014 uživatelem warsmash Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeviR1 Odesláno Září 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2014 A jaká byla prosímtě ta první forma výměny, kterou ti nabízeli? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warsmash Odesláno Září 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2014 Ta druhá možnost byla, že mi přivezou novou konzoly, původní si odvezou do servisu a za tu novou mi strhnout z účtu částku jako kdybych si jí právě koupil ( jako zálohu ) a pak mi peníze zase vrátí až zjistí závadu na té reklamované konzoly :-D Snad jsem to nepomotal :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeviR1 Odesláno Září 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2014 Tak jak vám reklamovaný Xbox příjde, napište pls jestli vám ho jen opravili, nebo vyměnili. Já jsem měl ještě včera na stránkách UPS, že má přijít v pondělí, ale dneska se to změnilo a měl by přijít dneska, takže jsem zvědav :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warsmash Odesláno Září 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2014 Tak dnes mi přišel mail, že mi Xbox One posílají zpátky UPSkou ze servisního centra, sériové číslo zůstalo stejné, tak předpokládám, že proběhla jen oprava. Uvidím kdy dorazí, ale nejspíš pondělí nebo úterý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skolni.flakac Odesláno Září 19, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2014 Tak konzole je doma. Nová tichá a jako omluva 1 měsíc na Live zdarma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeviR1 Odesláno Září 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2014 Tak to máš super, doufám že u mě to bude taky tak. Já mám na stránkách UPS pořád napsáno, že to přijede dnes, ale poslední záznam tam je, že to přijelo ráno v 6 hod do Prahy. Tak nevím, jestli na to teda čekat, nebo ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warsmash Odesláno Září 22, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2014 Za jak dlouho Vám přišel Xbox One z centrály domů? Mě na Xbox service stránkách svítí od čtvrtka, že produkt byl odeslán zákazníkovi, ale na stránkách UPS mám napsáno, že v pátek byl vytvořen elektronický štítek a nic víc, viz. dole. Už je to celkem doba.... "Zasílací štítek UPS byl vytvořen. Jakmile zásilka dorazí do vaší budovy, bude aktualizován status zásilky včetně plánovaného data doručení." Byl vytvořen dne 19.9.2014 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeviR1 Odesláno Září 22, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2014 Za jak dlouho Vám přišel Xbox One z centrály domů? Mě na Xbox service stránkách svítí od čtvrtka, že produkt byl odeslán zákazníkovi, ale na stránkách UPS mám napsáno, že v pátek byl vytvořen elektronický štítek a nic víc, viz. dole. Už je to celkem doba.... "Zasílací štítek UPS byl vytvořen. Jakmile zásilka dorazí do vaší budovy, bude aktualizován status zásilky včetně plánovaného data doručení." Byl vytvořen dne 19.9.2014 Mě přišel dneska po obědě domů, z Frankfurtu podle webu UPS odjel 18.9. v noci, takže ve čtvrtek. Záleží to asi na tom kde bydlíš, pokud v Praze, tak bys to měl asi mít hned druhý den. Já jsem z Ostravy, takže to trvalo 2 dny (pracovní). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
captforest Odesláno Září 22, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2014 A je v pořádku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeviR1 Odesláno Září 22, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2014 Jo naštěstí je v pořádku. :-) Je to pro mě jak zjevení, zatím jsem viděl v provozu asi 5 Xboxů One a všechny byly strašně hlučné. Tenhle můj nový jde slyšet až když němu dám ucho, což je proti těm předchozím jak nebe a dudy. Navíc jsem dostal Live Gold na měsíc zdarma, takže super. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sanzi Odesláno Září 22, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2014 a poslali new alebo opravili ten tvoj , thx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeviR1 Odesláno Září 22, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2014 a poslali new alebo opravili ten tvoj , thx Poslali úplně nový, normálně polepený těma fóliema. Je to tak asi lepší, akorát tam musím zase stahovat kolem 60 GB obsahu, ale to nějak přežiju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sanzi Odesláno Září 22, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2014 super diky moc, moj bol dnes na obed vo Viedni tak nechapem preco ma dorazit az v stredu, ked do Viedni kamen dohodim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skolni.flakac Odesláno Září 22, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2014 1. den vytvoří štítek 2. den vyzvedne UPS a doveze do prahy 3. den dovezou na třídírnu nejblíže k domovu 4. den doma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warsmash Odesláno Září 22, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2014 A já tam mám od čtvrtka pořád - štítek byl vytvořen a připraveno pro vyzvednutí UPSkou a dodnes žádná změna......by mě zajímalo kde se to zaseklo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sanzi Odesláno Září 24, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2014 no mne dnes rano dorazil, konečne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warsmash Odesláno Září 24, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2014 No mě už ho vezou, teď mi volal, tak jsem zvědavej až ho doma otevřu :-) trvalo to 4 dny od vytvoření štítku ve Frankfurtu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skolni.flakac Odesláno Září 24, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2014 No mě už ho vezou, teď mi volal, tak jsem zvědavej až ho doma otevřu :-) trvalo to 4 dny od vytvoření štítku ve Frankfurtu. přesně jak jsem psal :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warsmash Odesláno Září 24, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2014 Tak jsem precizně zabalený Xbox One vybalil, je to ten původní co jsem měl akorát opravený, žádná fólie na něm nebyla nalepena, bylo tam pár škrábanců ode mne a dostal jsem měsíční voucher na gold. Ale u čeho jsem se celkem opotil bylo zapnutí Xboxe, připojil jsem HDMI konektor do Xboxe, ale televize ho vůbec nenašla.....nakonec jsem musel HDMI konektor u Xboxe víc domáčknout, je to takové fórové zpracování. Nevím co tam s tím prováděli, ale předtím to šlo líp :-). Jinak otravný zvuk je pryč a zatím vše funguje jak má. Toť mé dosavadní poznatky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sanzi Odesláno Září 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2014 mne tiez neposlali new konzolu, je to moja stara. vcera som konzolu absolutne nepočul a dnes začala byt nejaka hlučna, nie HDD ale nejaky vetrak, ach jaj je to počut až moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.