Jersey Jazz Odesláno Březen 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2008 ja mam playgear pocket sem spokojeny a na krk jak sem tu cetl bych fakt nic nechtel trosku trapas jit po meste a mit psp na krku nebo tak proste se snazit zviditelnit nebo tak nejak no radsi ne nekdy mi vadi kdyz mi psp trci z kapsy ade videt tak spis radsi nejak nezviditelnuju psp vypada to pak trapne kdyz se snazis zviditelnovat nejake takove veci proste ani mp3 nebo tak neukazuju schvalne nejak aby vsichni videli ze to mam nebo tak proste mi to prijde trapne ale tak na to ma kazdy svuj nazor:D:D::D mam psp holder na krk a nosim to pod věcma nevim proč si mysliš že by to někdo chtěl ukazovat.v kapse bych to jen tak nenosil.prostě du a mam puštěnou hudbu do sluchatek a mužu to i hned přepinat přes věci když vim kde co je.si rovnou nekupuj ani věci aby tež nešli vidět bo by to asi tež bylo trapne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Still Odesláno Březen 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2008 Nie. Je iba s popruhom cez rameno. Dík....Tak to se teda moc nepochlapili.Potřeboval bych něco co by bylo podobný a šlo by upnout na pásek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jedy Odesláno Březen 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2008 Pokud chceš něco levnýho, tak jednoznačně Odolný, luxusní a síťová přihrádka na pamětovky ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
weca Odesláno Březen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2008 Já mám tohle a jsem maximálně spokojenej : http://www.playcentrum.cz/aluminium-hard-case-silver-psp-429201.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
crackhorse Odesláno Březen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2008 Mam MULTI FUNCTIONAL BAG a jsem maximalne spokojenej.... vejde se tam v pohode vsechno!!! doporucuju !!! vypadá dobře uvažuju vo tom :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FaKe Odesláno Březen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2008 hmm.. já osobně sem teda koukal po nákým obalu, ze kterýho bych nemusel PSP furt vytahovat... takže.. jsem uvažoval mezi takovým tím gumovým obalem a playgearem.. jenže playgear se už nedělá.. a ta guma mi připadala divná (a nvc většinou nebyla přes displej).. .a nakonec jsem si (pracně) našel skvělej Crystal Cover Case:) Je přes displej a je z plastu.. má vzadu takovou nožičku aby se líp dívalo na filmy (urval jsem jí :lol: ) UMD dvířka... a až na tu nožičku jsem s tím absolutně spokojenej:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sataspatas Odesláno Březen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2008 a kde see daji kopit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Darius15 Odesláno Březen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2008 jestli ses z prahy tak na smichove je playcentrum tam jich maj hafo ja mam teda ten original sony takovej ten mekej a jeste mam jeden taky od sony a ten ma misto na psp na UMD a na pametovky a sluchatka se tam daji dat taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sataspatas Odesláno Březen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2008 nejsem z prahy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Darius15 Odesláno Březen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2008 nebo maji i internetovy prodej jestli neco nakupujes pres net Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sataspatas Odesláno Březen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2008 ja vim ze to maji i intenetove Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davee Odesláno Únor 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2010 Jo... JRC Playgear Pocket, ten si jdu zejtra koupit.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.