vrct Odesláno Září 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2014 Zdravím našel jsem náhodně na netu stejný problém jako mám já s xboxem. Mám ho dva dny a nechce se mi ho opravdu posílat zase na opravu ! Nemohl by mi někdo poradit ? Nebo říci jak je to vážné? věc se má tak, že Tenhle zvuk je při nulové zátěži. Tzn: že když pustím hru přes HDD nebo instaluju DVD nebo hraju hru tak to nedělá. dělá to čistě při volno běhu. tak nevim jestli je to vážné nebo ne. děkuju za jakoukoliv radu. ODKAZ : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deyf1468623793 Odesláno Září 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2014 Takto postihnute X1 menej za uplne nove,podle me je nejaky spatny Hdd...Reklamoval bych bohuzel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Září 14, 2014 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2014 Ahoj , je mozny ze je to jen chyba softu v konzoli . Pockej na listopadovy update , ten by mel prinest spoustu novinek , vylepseni a oprav . Edit a nebo taky ten hdd no , ale kdyz to dela jen kdyz je konzole v klidu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrct Odesláno Září 14, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2014 No JRC mě poslali víte kam. takže musím reklamovat. V pondělí přijedou vezmou a podobně. Protože jsem trochu zvýšil hlas. A že si pospíší a podobně. Ale xbox s Destiny mě stál 13000 a to ho mám reklamovat? To je k pláči ! a zrovna když mám mít dovolenou. Ted nevim jestli je to vážný a nebo počkat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Září 14, 2014 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2014 Tak jestli to jede nech si to na dovolenou doma a pak posli ne ? Jinak s tou reklamaci , jinak to resit nejde . I kdyby jsi to dal k reklamaci k nim musi postupovat tvim jmenem pres tu jejich ms linku nebo stranky . Takze by sis moc nepomohl . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deyf1468623793 Odesláno Září 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2014 Taky bych to asi resil reklamaci po dovoleny,asi to takovy problem neni... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrct Odesláno Září 14, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2014 Jenže já jak jsem si stěžoval tak mi objednali dopravu už připravenou zítra přiveze jenom bednu dám to tam a zase odveze. Takže už nemužu moc covnout no. Prej je to problem 90% xboxu je to tak ? nebo to čtete prvně tenhle problem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeviR1 Odesláno Září 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2014 Jak už jsem psal v jiném vlákně, já jsem zatím viděl v provozu čtyři Xboxy One a všechny měli tuhle vadu, kterou popisuješ. Na lince MS mi řekli, že to není chyba, která by se projevovala nějak jinak, tak prý jestli mi to nevadí, tak to reklamovat nemusím. Nakonec jsem se ale rozhodl pro reklamaci a ve čtvrtek Xbox odjel. A taky už tady někdo psal, do 48 hodin od nákupu máš právo jít do obchodu, kde jsi to koupil a nechat vyměnit za nový kus. Pokud je to déle jak dva dny, tak máš ještě možnost ho do 14 dnů vrátit bez udání důvodu, pokud ho zabalíš tak jak byl zabalený originálně. Oni by ti vrátili peníze a ty bys koupil nový. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrct Odesláno Září 14, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2014 Takže Ti řekli, že to není vážný problém jo ? jen prostě je hlučný při nečinnosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeviR1 Odesláno Září 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2014 Ano, říkal mi, že to na funkčnost Xboxu nemá vliv a že se to nebude ani zhoršovat, jediný problém že je ten zvuk. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrct Odesláno Září 14, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2014 Tak pokud to tak je tak na to kašlu. beztak hned spouštím hned hru nebo něco. A konzoli mohu poslat až se mi to bude hodit. děkuju Ti moc za reakci :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KokonC3Z Odesláno Září 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2014 Taky mi chrastí jak starej komp v nečinnosti ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.