Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

XBOX ONE HDD zvuk


vrct

Recommended Posts

Zdravím našel jsem náhodně na netu stejný problém jako mám já s xboxem. Mám ho dva dny a nechce se mi ho opravdu posílat zase na opravu ! Nemohl by mi někdo poradit ? Nebo říci jak je to vážné? věc se má tak, že Tenhle zvuk je při nulové zátěži. Tzn: že když pustím hru přes HDD nebo instaluju DVD nebo hraju hru tak to nedělá. dělá to čistě při volno běhu. tak nevim jestli je to vážné nebo ne. děkuju za jakoukoliv radu.

ODKAZ :

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No JRC mě poslali víte kam. takže musím reklamovat. V pondělí přijedou vezmou a podobně. Protože jsem trochu zvýšil hlas. A že si pospíší a podobně. Ale xbox s Destiny mě stál 13000 a to ho mám reklamovat? To je k pláči ! a zrovna když mám mít dovolenou. Ted nevim jestli je to vážný a nebo počkat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jak už jsem psal v jiném vlákně, já jsem zatím viděl v provozu čtyři Xboxy One a všechny měli tuhle vadu, kterou popisuješ. Na lince MS mi řekli, že to není chyba, která by se projevovala nějak jinak, tak prý jestli mi to nevadí, tak to reklamovat nemusím. Nakonec jsem se ale rozhodl pro reklamaci a ve čtvrtek Xbox odjel. A taky už tady někdo psal, do 48 hodin od nákupu máš právo jít do obchodu, kde jsi to koupil a nechat vyměnit za nový kus. Pokud je to déle jak dva dny, tak máš ještě možnost ho do 14 dnů vrátit bez udání důvodu, pokud ho zabalíš tak jak byl zabalený originálně. Oni by ti vrátili peníze a ty bys koupil nový.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu