Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

Caute prosím vás potrebujem pomoc. Uz vyše druhý týžden mam problem s hraním po sieti. Nechce ma prihlásiť do psn, stale to vypadáva a po pol hodine sa znormalizuje, pripojí ma a po chvíli to zase spadne a začne cela hra lagovat. Domácu sieť mam v poriadku aj rýchlosť atd. Pred tym som take výpadky do psn nemal. Uz začínam byt zúfalý. Ďakujem za rady.

Odesláno

Ahoj, mel jsem stejny problem a nejen tento. System PS4 zatim neni odladeny. Tohle bych pochopil, PS4 je na trhu chvilku, ale kdyz uz nekoho clovek pozada o pomoc (myslim oficialni zastupce Sony) a oni se na cloveka vykaslou (jako v mem pripade), pak to fakt zamrzi. Volal jsem na tu jejich linku nekolikrat, jsem jim uplne ukradeny, nikdy mi nepomohli. Nasel jsem si reseni sam.

V nastaveni sitoveho pripojeni PS4 si zmen DNS poskytovane providerem internetu na verejne DNS Googlu. Od te doby nemam problem.

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu