Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

PSN problem


Marcel Sajgo

Recommended Posts

Caute prosím vás potrebujem pomoc. Uz vyše druhý týžden mam problem s hraním po sieti. Nechce ma prihlásiť do psn, stale to vypadáva a po pol hodine sa znormalizuje, pripojí ma a po chvíli to zase spadne a začne cela hra lagovat. Domácu sieť mam v poriadku aj rýchlosť atd. Pred tym som take výpadky do psn nemal. Uz začínam byt zúfalý. Ďakujem za rady.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj, mel jsem stejny problem a nejen tento. System PS4 zatim neni odladeny. Tohle bych pochopil, PS4 je na trhu chvilku, ale kdyz uz nekoho clovek pozada o pomoc (myslim oficialni zastupce Sony) a oni se na cloveka vykaslou (jako v mem pripade), pak to fakt zamrzi. Volal jsem na tu jejich linku nekolikrat, jsem jim uplne ukradeny, nikdy mi nepomohli. Nasel jsem si reseni sam.

V nastaveni sitoveho pripojeni PS4 si zmen DNS poskytovane providerem internetu na verejne DNS Googlu. Od te doby nemam problem.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu