skolni.flakac Odesláno Září 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2014 (upraveno) Zakládám toto téma pro domlouvání a pokecu o turnaji, který připravuji. momentálně pracujeme na pravidlech a podmínkách pro start. pokud se chcete zúčastnit, tak mrkněte na http://xboxone.php5.cz/turnaje-pripravujeme/ zatím je to v přípravě, ale věřím do konce týdne to bude vše doladěný a připravený, nicméně registrace již jede. Upraveno Září 17, 2014 uživatelem skolni.flakac Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Září 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2014 No a jak teda s tema cislama...Zavodnima na auto... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skolni.flakac Odesláno Září 17, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2014 jo jo. už jsem to přidal do formuláře :) tak mi ho napiš, ty už jsi registrovanej, tak ti ho tam dohodím .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Září 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2014 26 :D moje oblibeny... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skolni.flakac Odesláno Září 17, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2014 máš to tam, pak musím do pravidel napsat, že každej to musí mít na boku auta :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Září 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2014 No super... Akorat teda v tom pripade vlastne nepujde pouzit designy z netu.Coz ma druhou stranu aspon si kazdej nejakej vytvori a bude to vic osobity nez kdyby vsichni stahli nej design a pouzili ho... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Září 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2014 (upraveno) ...myslel jsem jako design celyho auta,ne jednotlivy obrazky,to kombinovat samozdrejme jde.... Upraveno Září 17, 2014 uživatelem onefootman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skolni.flakac Odesláno Září 17, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2014 no design at si kažedej vezme jakej chce, ale na autě musí mít číslo(1x na každém boku, + na zadku?). to znamená, že vlastně nesmí mít staženej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Září 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2014 Presne tak...pokud by dal cislo na celkovej design tak mu to nepujde...Uvidime co ma to lidi,ale zase mi prijde lepsi aby kazdej u toho stravil trochu casu a udelal si svuj...vcera jsem jel online Celica zavod a vsechny Toyoty meli jeden a ten samej...coz je sice pekny ale trochu nudny...ty cisla asi na boky,mozna bych dal jeste kapotu ( ve zpetnym bude videt) a treba mali na naraznik?.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skolni.flakac Odesláno Září 17, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2014 http://xboxone.php5.cz/turnaje-pripravujeme/pravidla-a-priprava-mistnosti/ už to tam píšu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Září 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2014 Jeste me tak napadlo co zalozit klub?Sice to hra primo nenabizi,ale mohli by jsme udelat logo tady z CF a dat do na auto...treba CFC ...jako console-forum club...spis to bude informativni a pro toho kdo by chtel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skolni.flakac Odesláno Září 17, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2014 A jezdit jednu dráhu denně, nebo pokaždé odjet takovej balík třeba 3 závodů? s tím, že by se jezdilo třeba 2 týdne jednou třeba o víkendu a jednou ve všední den, třeba středu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Září 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2014 To netusim ,ja mam denni a nocni takze se vsech nezucastnim...to asi pak bude taky zalezet ma lidech jak se jim bude chtit a budou mit cas...Vic zavodu odjet muzeme,ale nechal bych treba jen jeden z kteryho by se zapocitavali body...treba dat 1 jako rozjizdku,pak ostrej zavod za body a pak jen pro radost :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skolni.flakac Odesláno Září 17, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2014 (upraveno) schválně mrkni. připsal jsem nějaké pravidla potřebuju vymyslet 5 tratí, co by se jezdili v prvním turnaji http://xboxone.php5.cz/turnaje-pripravujeme/pravidla-a-priprava-mistnosti/ Upraveno Září 17, 2014 uživatelem skolni.flakac Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Září 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2014 Jo to vypada faine ... S tim odectenim zavodu je to dobrej napad,ne vsichni budou mit cas a pak by se do boju o umisteni uz treba nechteli zapojit.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
packys2 Odesláno Září 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2014 No tak to jsem rád že se do toho taky někdo pustil :) Jinak každopádně teď budu kupovat XO takže se určitě přidám :) F5 je jasný volba. Jinak co takhle turnaj někdy turnaj v Drifu ?? To by mohlo bejt super ne ?? Třeba bych to viděl takto kvalifikaci v sobotu a v neděli normál závod. A pak třeba ve středu další závod a pondělí třeba drift :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skolni.flakac Odesláno Září 17, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2014 No tak to jsem rád že se do toho taky někdo pustil :) Jinak každopádně teď budu kupovat XO takže se určitě přidám :) F5 je jasný volba. Jinak co takhle turnaj někdy turnaj v Drifu ?? To by mohlo bejt super ne ?? Třeba bych to viděl takto kvalifikaci v sobotu a v neděli normál závod. A pak třeba ve středu další závod a pondělí třeba drift :) "můj" web je nakloněn jakémukoliv turnaji, ale momentálně nevím, jestli seženu 10 lidí na kalsický ježdění, natož na drift :D PS: pokud bude mít někdo zájem, rád ukážu a zasvětím do tajů toho systému co tam je a může mi pomoct :D teď mám dovolenou, takže pohoda, ale až budu zase chodit makat, tak to bude asi horší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Září 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2014 Jinak v horizonu 2 se daji zakladat kluby (haleluja) ,takze pokud by jsme v F5 zalozili a pojmenovali klub,udelali si nejakej znak klubu a kazdej si ho dal na svoje auto tak bude tenhle skin dotycnej mit automaticky i v Horizonu... Packys2 : Drift neni spatnej napad,jen se ho naucit :D Skolni.flakac : S tema 5ti tratema - nevim,proste neco vyber a vymysli,aspon to bude zajimavy ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
helsingccx Odesláno Září 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2014 Ahoj taky bych se přidal do turnaje ale na webu v sekci registrace nic nevidim (možná je problém v ipadu) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skolni.flakac Odesláno Září 21, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2014 ¨pošli mi mail, kde bude toto: Váš gamertag (vyžadováno): Email pro případnou komunikaci: číslo auta (vyžadováno): váš level ve hře (bude zobrazen v seznamu jezdců pro informaci): na mail: the.ice@seznam.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skolni.flakac Odesláno Září 21, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2014 behem zítřejšího rána dodělám pravidla a vypíšu první závod, tak sledujte web. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.