Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Zakládám toto téma pro domlouvání a pokecu o turnaji, který připravuji.

momentálně pracujeme na pravidlech a podmínkách pro start.

pokud se chcete zúčastnit, tak mrkněte na http://xboxone.php5.cz/turnaje-pripravujeme/

zatím je to v přípravě, ale věřím do konce týdne to bude vše doladěný a připravený, nicméně registrace již jede.

Upraveno uživatelem skolni.flakac
Odesláno

Presne tak...pokud by dal cislo na celkovej design tak mu to nepujde...Uvidime co ma to lidi,ale zase mi prijde lepsi aby kazdej u toho stravil trochu casu a udelal si svuj...vcera jsem jel online Celica zavod a vsechny Toyoty meli jeden a ten samej...coz je sice pekny ale trochu nudny...ty cisla asi na boky,mozna bych dal jeste kapotu ( ve zpetnym bude videt) a treba mali na naraznik?....

Odesláno

No tak to jsem rád že se do toho taky někdo pustil :) Jinak každopádně teď budu kupovat XO takže se určitě přidám :) F5 je jasný volba. Jinak co takhle turnaj někdy turnaj v Drifu ?? To by mohlo bejt super ne ?? Třeba bych to viděl takto kvalifikaci v sobotu a v neděli normál závod. A pak třeba ve středu další závod a pondělí třeba drift :)

Odesláno
No tak to jsem rád že se do toho taky někdo pustil :) Jinak každopádně teď budu kupovat XO takže se určitě přidám :) F5 je jasný volba. Jinak co takhle turnaj někdy turnaj v Drifu ?? To by mohlo bejt super ne ?? Třeba bych to viděl takto kvalifikaci v sobotu a v neděli normál závod. A pak třeba ve středu další závod a pondělí třeba drift :)

"můj" web je nakloněn jakémukoliv turnaji, ale momentálně nevím, jestli seženu 10 lidí na kalsický ježdění, natož na drift :D

PS: pokud bude mít někdo zájem, rád ukážu a zasvětím do tajů toho systému co tam je a může mi pomoct :D teď mám dovolenou, takže pohoda, ale až budu zase chodit makat, tak to bude asi horší

Odesláno

Jinak v horizonu 2 se daji zakladat kluby (haleluja) ,takze pokud by jsme v F5 zalozili a pojmenovali klub,udelali si nejakej znak klubu a kazdej si ho dal na svoje auto tak bude tenhle skin dotycnej mit automaticky i v Horizonu...

Packys2 : Drift neni spatnej napad,jen se ho naucit :D

Skolni.flakac : S tema 5ti tratema - nevim,proste neco vyber a vymysli,aspon to bude zajimavy ...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu