maara9 Odesláno Září 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2014 Nazdar, pořizoval někdo black flag z US store ? Běží po přepnuti zpátky na českou lokalizaci hra v češtině? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ORBITH Odesláno Listopad 7, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2014 Ahoj, byl by někdo ochotný v krátkosti vysvětlit multiplayer módy v black flag? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aldamild Odesláno Prosinec 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2014 Ahojte lidi, mám takový problém, hraji AC Flag a mám odehráto 42% pčed sebou seanci 12 a vždy když si příjdu pro tu misi tak při načítání, jak je ta černá obrazovka a dole ten žlutej trojuhelniček, tak s eto načítá půl hodny a nikdy se to nenačte... zkoušel sem to několikrát a vždy se to nenačetlo. Má ještě někdo takový problém??? dík za odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Prosinec 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2014 aldamikl, pokud máš diskovou / krabicovou verzi, mrkni na disk jestli není poškrábaný, nemá prasklinku ze středu disku nebo jestli není moc poťápaný. Pokud je poškrábaný, nech si ho třeba v jrc vyčistit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aldamild Odesláno Prosinec 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2014 Mám to stažený přez kod na HDD, kupil sem to s x boxem a dostal jsem kod na unity a black flag, takže tím to nebude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zoombik Odesláno Duben 30, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2015 Omlouvám se za asi dost blou otázku, ale AC BF je moje první AC hra vůbec... Proč se ta hra přepíná do nějakého "moderního modu", kde se mluví o animacích, výzkumu myšlenek, apod. :roll: Vůbec nechápu souvislosti a význam toho... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaraTFSI Odesláno Červenec 5, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2015 Omlouvám se za asi dost blou otázku, ale AC BF je moje první AC hra vůbec... Proč se ta hra přepíná do nějakého "moderního modu", kde se mluví o animacích, výzkumu myšlenek, apod. :roll: Vůbec nechápu souvislosti a význam toho... Je to tak uz od prvniho AC. Fanouskove AC by to vysvetlili urcite lip ale strucne receno moderni technologie dokazi se pomoci DNA kodu dostat k DNA predku urcitych lidi a tim reprodukovat jejich vzpominky ktery pak hrajes a ovlivnujes jejich prubeh atd... A animus je ten pristroj v soucasnosti pomoci kteryho se vracis tema vzpominkama do minulosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.