Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• 1 month later...
  • 4 weeks later...
Odesláno

Ahojte lidi, mám takový problém, hraji AC Flag a mám odehráto 42% pčed sebou seanci 12 a vždy když si příjdu pro tu misi tak při načítání, jak je ta černá obrazovka a dole ten žlutej trojuhelniček, tak s eto načítá půl hodny a nikdy se to nenačte... zkoušel sem to několikrát a vždy se to nenačetlo. Má ještě někdo takový problém??? dík za odpovědi

• 4 months later...
  • 2 months later...
Odesláno
Omlouvám se za asi dost blou otázku, ale AC BF je moje první AC hra vůbec... Proč se ta hra přepíná do nějakého "moderního modu", kde se mluví o animacích, výzkumu myšlenek, apod. :roll: Vůbec nechápu souvislosti a význam toho...

Je to tak uz od prvniho AC. Fanouskove AC by to vysvetlili urcite lip ale strucne receno moderni technologie dokazi se pomoci DNA kodu dostat k DNA predku urcitych lidi a tim reprodukovat jejich vzpominky ktery pak hrajes a ovlivnujes jejich prubeh atd... A animus je ten pristroj v soucasnosti pomoci kteryho se vracis tema vzpominkama do minulosti

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu