cukrik Odesláno Říjen 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2014 Mi to po spuštění píše: The game coulndn t start. Try downloading the game again. For more help. visit www.xbox.com/support nevíte kde mám chybu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houba2007 Odesláno Říjen 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2014 Tu polskou verzi SRT s češtinou jsem stáhl - neprojde ABGX tak jsem ji smazal a stahuju COMPLEX verzi asi v AJ ale projde ABGX Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cratos1 Odesláno Říjen 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2014 Zdarec. Jak je na tom český komentář ? Je tam nějaký progres nebo je to pořád stejný ? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Říjen 18, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2014 furt stejný bych řekl.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cratos1 Odesláno Říjen 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2014 furt stejný bych řekl.. Díky. Už jsem na to taky přišel :D Zlatá španělština :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Říjen 19, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2014 hlavne ze nez fifa vysla tak sem cetl nejaky clanky ze bosak dela novej komentar nebo co.. a neni to ani na xone ani na x360 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cratos1 Odesláno Říjen 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2014 hlavne ze nez fifa vysla tak sem cetl nejaky clanky ze bosak dela novej komentar nebo co.. a neni to ani na xone ani na x360 Já myslim, že je dobře, že tam neni :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Listopad 3, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2014 ahoj kuci po dlouhe dobe mam dotaz.. hraju karieru za man city a kupuju si hrace z jinejch tymu... a problem je ten ze kdyz opustim karieru tak se mi ulozi do soupisek nevite jak tomu zabranit? nechci mit treba robena v man city trvale. mam RGH Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jameson Odesláno Listopad 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2014 Je ve fifě nějaká alternativa modu Be a GM jak je v NHL? Já to projel jen tak namátkou a vypadá to, že bez live připojení to je hrozně ostrouhané... Mod kariery nuda.. zapasy lze jen simulovat?! Zadny mod sezony.. zadny ultimate tym.. uchazi mi neco? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Listopad 12, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2014 je nekde ve fife online loby nebo uz to v patnactce oddelaly? nemuzu to najit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik999 Odesláno Prosinec 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2014 ahoj, nemate odkaz na nejaky update :)? jestli ano hodte ho jsem diky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik999 Odesláno Prosinec 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2014 nevite nekdo o nejakem upodatu :)? jestli ano prosim link :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ice Odesláno Leden 9, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2015 zdravim.poradi mi nekdo jak dat mod do fifi 15 na rgh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adams Odesláno Leden 10, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2015 Taky bych potřeboval radu kde sehnat a jak dát mod do fify 15 rgh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Leden 11, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2015 xbox360iso co treba pouzit google Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gaga6 Odesláno Leden 11, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2015 (upraveno) mam takovej blbej dotaz :D jak stahujete z toho xbox360iso? když si najdu např ty soupisky tak tam neni na co kliknout, je tam zelene download ale kdyz na to kliku tak je to jen nejaka instalace doplnku do prohlizece a nic jineho tam neni, fifa jde ale treba u dlc do far cry 4 tam nic nemužu najit aby zaclo stahovani, tak ani u te fifi mi to nejde dycky vyskoci naka picovina Upraveno Leden 11, 2015 uživatelem gaga6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David007 Odesláno Leden 15, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2015 Ahoj, je nějaká šance, že bude cz verze v AGBX360 databázi, nebo mám rovnou stahovat jinou verzi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka Šímis Šimek Odesláno Únor 26, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2015 zdravím, stáhnul jsem si Fifu 15 z xbox účtu a nejde mi hraní online, píše mi to "Váš profil nemá přístup k těmto funkcím". Nemám GOLD tak jestli to není tím třeba. Nevíte někdo co s tím? díky za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Únor 26, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2015 K hrani potrebujes gold Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka Šímis Šimek Odesláno Únor 26, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2015 to sem si myslel, diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka Šímis Šimek Odesláno Únor 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2015 Jeste jedna blba otázka 😊 jde hrát online s někým kdo nemá Xbox ale třeba ps3? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Únor 27, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2015 Ne muzes jen na stejne platforme. Crossplay u fify neni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.