Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

půjčení her zdarma

ps4ps4

Recommended Posts

Chci se zeptat zda mě někdo půjčí svojí hru a já jemu ty svoje?Šlo by to na dobírku oproti záloze a tak by každý zaplatil vlastně jen poštovné s dobírkou.Začal bych jednou hrou,kterou bys mě poslal a já tobě.Tu bych poslal na dobírku v ceně její prodejní ceny a po tvém dohrání mě jí zase pošleš zpátky za stejnou cenu taky na dobírku.Tak nikdo nic neriskuje,protože ,každý zaplatil dobírkou její reálnou cenu a ta se mu vrátí vrácením jeho hry,když si jí převezme zpátky zase na dobírku za tu samou cenu.

Mám :

1.The Last of us

2.Wolfstain

3.Battlefield 4

:)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ty jsi to vůbec nepochopil kjuler.

Ty toho člověka neznáš a pošleš mu hru a on si zlomí nohu a už ti nic zpátky nepošle.Takže ,když se to stane zaplatil dobírkou asi 120 kč a cenu hry,takže se nic neděje a nebyl jsi okraden o nic ani o korunu.

Pochopil?...

Můžete si to po dohodě klidně nechat nebo poslat zpátky to je asi 150kč tam a 150kč zpátky = 300 kč

...............................................................................................................cena hry je =1500kč na PS4

Takže tě ta hra vyšla na 300 kč ušetřeno rovných 1200kč !!!!!!!!!!

Já dohraju jednu za víkend a na co mě bude 20 krabic a v nich 20 her?Když můžu dát 300 kč x 20= 6000 kč

.........................................................................................................................20 x 1500=30.000 slovy třicet tisíc korun.

Takže ti zůstalo + 24.000kč

Varianta,že si to necháme(prohození-výměna) je pak taková,že oba si navzájem zaplatíme 1.500kč(cenu hry) při převzetí a již žádné poštovné zpátky.

Není to žádný prodej,ale půjčení si od kolegy z fora kde jsme všichni za účelem hraní.

Pochopeno,doufám.

Upraveno uživatelem ps4ps4
Odkaz ke komentáři

A proč vymýšlíš takovou složitost? Dohraješ hru, vyměníš ji s někým za jinou a stojí tě to 40 Kč na poštovným. Nebo ji na bazaru prodej a kup si tam za to jinou...:roll:

40 x 20 = 800 Kč slovy osm set korun ;)

Jinak já tě chápu moc dobře, ale je to prostě nesmysl a fakticky se jedná o prodej. Nikde nemáš zaručeno, že to ten druhej od tebe za měsíc koupí zpět a dokonce za stejnou částku, za kterou ti hru "půjčil".

Upraveno uživatelem kjuler
Odkaz ke komentáři

ps4ps4 300 je cena co ti každý sleví za hru oproti novince... takže si to můžu za tu částku koupit, navíc když dohraju, stačí mi slevit jen o 100kč a hru prodám.....takže je to mnohem výhodnější než takhle půjčovat.. já mám třeba tady na aukru a ebay okolo 300 dohromady a snad krom aukra asi 5 vše pozitivní (na aukru většinou domluva nebo podrb ze strany prodejce jako když zapoměl uvést info, které jsem náhodou poté objevil díky fotce), tak si s lidma můžeš věřit nicméně fakt 250-300 za dobírku je trochu psycho

Odkaz ke komentáři

Opravdu docela psycho :) Myslím, že nejjednodušší je najít někoho ze stejného města kdo má PS4 a s ním se domluvit na půjčování. Z ruky do ruky a neutratíš nic. A může se i domluvit, že on koupí takovou hru, ty zas jinou a pak si je vyměníte (půjčíte). Nejdřív s danným člověkem můžeš zajít na pivo a zjistit co je vlastně zač :)

Odkaz ke komentáři

Susperian :? to má bohužel xDante pravdu.Já nikoho ani neznám,ale jsi sympatický jak to máš vymyšlené,takže bych ti nevrhnul to vyzkoušet?Jak říkáš koupil bych novinku a ty třeba jinou a pak to můžeme prohodit po dohrání?Samozřejmě poštou,protože já jsem někde u hradu Karlštejna a ty nevím.:cheesygrin:Dívám se na to tak,že zapadá zahrada sněhem a vylezu až na jaře,takže přes zimu prostě vždycky hraju.

Upraveno uživatelem ps4ps4
Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu