Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 1.2k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno

Blood echos retrived ti to napise potom co si vezmes zpet krev,kterou si ztratil z duvodu smrti. At uz lezela na zemi ve forme fleku s cervenou zari do vzduchu ( :) ) ! A nebo je mel enemy, kterej te zabil ( to poznas tak, ze mu svitej oci). Blood stone shardy slouzej na upgrade v Dreams v budove je na to stul...

Btw tim mnozstvim blood vialu a moznosti doplnovani zdravi formou counterattacku tu hru hrozne zjednodusili. Meli vymyslet jinej system na tohle. Nebo aspon nedavat tak velkej drop blood vialu.

Odesláno

Pro mě je to i tak fut těžké :) Ikdybych měl nevím kolik lahviček. Každopádně, ta obtížnost stoupá jak postupujete, protože nepřátelé jsou podle mě těžší. V tom Old Yernam ten lovec a ten kulometčík. Neumím si představit, že ho teda zabiju a jak tam půjdu znova přště, tak tam bude prudit znova. S takovou mě brzy trefí šlak. Ještě, že se nerespawnují bossové :)

Odesláno

Ten assassin kulometčík je fakt hustej. Mně sežral přes 20000 duší a mě málem trefilo. Dneska jdu na něho po pátý. Na youtube jeden maník měl co dělat aby ho dodělal. Nechal na něm skoro tucet zdraví

a už bylo vidět že bude amen. Štěstí přišlo, když ten assassin stál na kraji, dal mu sekáčkem jednu ránu a skončil v kytkách.

Odesláno
No ten respam pokaždé co se vrátim ze sna je vopruz. SPOILER: konečně jsem se dostal k prnímu bosovi na tom mostě. Není tam někde poblíž toho mostu lampa na respam, pořád mě to hází na začátek u toho žebříku.

P.S. th0ca, díky, pomalinku to začínám chápat.

lampa tam není, ta se objeví až porazíš bossáka. To mě taky přivádělo k šílenství, ale na konec to je k něčemu dobry. Jedeš od začátku a sbíráš body k vylepšení.

Odesláno

tak epicka zbran ludwig sword, no co na to rici. Je dlouha a rychla a bossove padaji jak hrusky (lze ziskat po tretim bossovi, kde se vam v chramu otevrou dvere, kousek od lampy a vytahem do veze) Jinak uz mohu poprve vyvolat ritual v dreams

Jinak je to stejne zajimave podane to otvirani lokaci, zabijete bosse a otevrou se nekde dvere, zadna napoveda,proste je najit

Odesláno (upraveno)

tak k prvnimu bossovi se da dostat cca za 1 minutu od zacatky hry.

objevil jsem to vcera v noci:D Kdyz zacinate hru (pripadne se vratte uplne na zacatek) Jsou tam dvere a zatukejte na ne. Je tam Iosefina, ktera vam rekne,ze kdyz najdete kohokoliv ziveho,ze ho mate poslat k ni. Takze diky tomu, tedka davaji smysl ty konverzace bud lidmi za dvermi nebo ty ktere potkate venku a prosi o pomoc. V komunikaci doporucte Iosefina house a pak je tam poslete. Pak se vratte k tem dverim a ona vam vzdycky da zajimavat predmet

Upraveno uživatelem headhot
Odesláno
tak epicka zbran ludwig sword, no co na to rici. Je dlouha a rychla a bossove padaji jak hrusky (lze ziskat po tretim bossovi, kde se vam v chramu otevrou dvere, kousek od lampy a vytahem do veze) Jinak uz mohu poprve vyvolat ritual v dreams

Jinak je to stejne zajimave podane to otvirani lokaci, zabijete bosse a otevrou se nekde dvere, zadna napoveda,proste je najit

Tak ten meč chci :) A k čemu jsou ty rituály?

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu