Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 1.2k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno

ad MOB s pytlem, tak to asi myslím nějakého jiného. Potkal jsem ho normálně mezi mobama, byl takový větší (ale ne obrovský jak ti se sekerama), a normálně jsem ho zabil. Jiného takové moba jsem ještě nepotkal.

crow badge - to jsem získal úplně náhodou, když jsem hledal Tensil stone, tak jsem se vrátil tak kde byl jako boss Hunter (father ...), byla tam právě asi Eilleen, já vůbec nevěděl která bije a on ji tam zabil, já utekl :o/ Takže asi nic nedostanu co :D

Odesláno
ad MOB s pytlem, tak to asi myslím nějakého jiného. Potkal jsem ho normálně mezi mobama, byl takový větší (ale ne obrovský jak ti se sekerama), a normálně jsem ho zabil. Jiného takové moba jsem ještě nepotkal.

crow badge - to jsem získal úplně náhodou, když jsem hledal Tensil stone, tak jsem se vrátil tak kde byl jako boss Hunter (father ...), byla tam právě asi Eilleen, já vůbec nevěděl která bije a on ji tam zabil, já utekl :o/ Takže asi nic nedostanu co :D

ten badge můžeš získat jejím zabitím, ale nedostaneš tu speciální runu :)

Odesláno
headhot: nebavím se o tom jak to je na netu nazvané ale ve hře to slovo není použito.... klidně můžu říkat Guild runy :). Já chtěl dát hlavně info co se opravdu získá.

Jinak došla Nightmare edice.

wiki stranky maji vzdycky pravdu:) Ty dve nejvetsi to tak uvadeji a tak to pak vsichni podle tagu budou hledat. Muzes jit proti proudu,ale myslim,ze je to zbytecne.

Odesláno

domnenky ti pak vyvrati oficialni guide, z uvodu se slozila uvodni main page. Oaths v prekladu neco jako posvatna prisaha nebo taky prokleti kletba. Takze neco podobneho jako v dark souls Covenants.

Proste dodrzis slib dany nekomu,ze bude bojovat(vychazim z hry,kde hlavne bojujes) v jeho jmenu.

Takze muzes uvadet Oaths (Covenants) nebo obracene

Odesláno

já vím co je oath, že to je covenant z Ds jsem nevěděl, nicméně už i proto je to kravina... když něco tak jsou to Oath runy... i i uté runy je napsáno, že se jedná o oath runu :) takže tak ... já říkám co je ve hře, ne že si někdo použil název z předchozí hry, jako promiň, ale opravdu chceš o tomhle debatovat? :) ti udělám screen kde to je napsáno

Odesláno (upraveno)
no tak to je pěkně v pr... taková runa na 10% staminy by byl pěknej boost sakra :o///

ona je otazka,jestli je mozne nosit stejnych run nekolik, jestli jde pak udelat 10(oprava je rychly boost ne navyseni)+10+15% zkousel nekdo, treba dante,kdyz ma vsechny? Docela me to zajima

Jinak nepotrebuji o tom tolik debatovat, jen kdyz ty to budes prezentovat verejne,tak at nemotas lidem hlavu,kdyz se pak podivaji na tube a jina zahr. stranky,kde bude uvedeno toto.

Upraveno uživatelem headhot
editace BOLD words

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu