Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Bloodborne

mikas_cze

Recommended Posts

tak ja si chci dat platinu a pak v ng+ se zamerit hlavne na pvp. NG+ bude tedka zase specificka v tom,ze by se melo u nekterych bossu zmenit taktika a ziskat spousty novych predmetu.

Jen premyslim,jestli pujdu hnedka do ng+ nebo budu travit casy v dungeon, zatim je tam 15 novych bossu,ktery jsou zjisteny. Ten obri kun a super prase vypadaji epicky:D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 1,2k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

tak se divam,ze aby clovek zabil finalniho bosse musi chodit random dungeony. Takze vlastne hru muze dokoncit po zabiti blood a amygdala. Tim padem muzou byt ruzne speed runy, pokud si teda clovek ulozi ten dungeon s ni. To by me zajimalo,jestli bude mozne pozvat kamose rovnou do finalniho dungeonu a rovnou na zacatku zpristupnit ng+

Odkaz ke komentáři

tak se divam,ze na platinu staci pouze hru projit pouze jednou. Po zabiti Mergo's Wet Nurse, se clovek vrati do hunter´s dream, kde bude dulezite si hru ulozit na usb a pak jit do otevrenych vrat a tam jsou 3 mozne konce. Tedy zlate trophy. Parada:)

taky jsem hrál jen pro trofeje, ted si dobrou hru dám raději 3x než jen huntit rychle a zbytečně

Odkaz ke komentáři

ahoj, tak vcera jsem nasel nejuzasnejsi runu, ktera vam prida 15% staminy navic, coz v mem pripade znamena 12 utoku za sebou 1H, samozrejme cim vice dame do staminy, tim vice budem utocit. Extremne dulezite na nahodne huntery a podobne, kteri jsou zde pouze jednou a po zabiti zmizi. Kolikrat jsou tuzsi nez boss.

Co tedy potrebujeme:

Mit otevrenou lokaci Forbidden Woods (zde najit cestu k bossum Shadows, na ceste k nim, je mozne kousek od lokace najit modre alieny, kde se nachazi jina verze a to Boosts Max Stamina (+10%)) a zabit bosse Shadows, nasledne dojit do lokace Byrgenwerth,ktera je asi nejkratsi lokace ve hre. Zde vlastne jen najdete klic a otevrete lokaci k bossovi zvanou Moonside Lake ( zde sedi borec na zidli muzete ihned zabit a ziskate runu Eye (diky teto rune mate sanci,ze ziskate vice predmetu z nepratel, super na farming). Zde se nachazi boss,ktery patri mezi nejlehci ve hre a to Vacuous Spider.

Tactika: Rozbehnout se ihned k nemu a vyhnout se malym pavoukum a mlatit ho ze strany, klidne pouzijte charge utok (extremni dmg) I kdyz se portuje pryc je idealni do nej mlatit. (Na cely souboj, mne stacil jeden fire svitek, doporucuji pouzit,je to jedna z jeho weakness). Pote co se portne jinam, tak ma dva nove utoky. Prvni utok ze se trochu zvedne a zacne hazet ledove strely, idealni pouze kotouly. Druhy utok je specificky, vytvori takovy ledovy vodotrysk. Poznate,ze si lehne na zada a pak ho vystreli. Idealni utec dale. Pak uz se to jen opakuje. Pavouky absolutne ignorujte,je zbytecne je zabijet. Pokud se nemuze dostat k bossovi,doporucuji se rozbehnout a skocit. Pokud umite jump a utok,tak mate vyhrano.

Po zabiti se dozvite,ze jste prerusili ritual a tak nejak vse tedka uvidite jak ma spravne vypadat.

Objevite se v nove lokaci, kde konecne uvidite toho hnusneho pavouka v plne krase (je to lokace cathedral ward, pred Amelii se jde doprava, lokace kde vas neco neviditelneho teleportovalo do Lecture Halls) Nechate se opet chytit a jste preneseni do druheho patra, kde staci najit pavouciho muze a da vam tuto runu.

Nevíš jak je to přesně? tohle není určitě celý postup, vím, že k pavoukovi se normálně dostaneš nejen touhle cestou o chvíli později.... tuším, že to bylo krátce po reborn one

Odkaz ke komentáři

jestli myslis Vacuous Spider,tak v te lokaci neni jiny vstup nez z toho lesa. Takze netusim,ze by se tam dalo dostat jinak. Na vstup je potreba klic,ktery je na strese,nelze minout.

Ohledne vstupu do druheho patra, je velice mozne,ze vstup pres Amygdalu je bug. Nema tam hazet,ale hazi. Normalni vstup je az po zabiti reborn one a sahnuti na mumie. Z 2nd se da taky dostat pres zebrik do 1st patra.

Po zabiti Wet, by se mela otevrit brana v dream´s hunter a tam sedi dedek na kresle a pokud s nim promluvis, uz nejde ulozit pozici.

1. prvni odpoved je bez boje

2. druha je s bojem

3. na tu jsou potreba tri predmety,aby se secret ending aktivoval Toto One Third of Umbilical Cord

Odkaz ke komentáři

mluvím o tom normálním vstupu přes lecture hall, proto mě zajímá co je reálně potřeba pro tu runu... protože tvůj popis je zdlouhavý (chápu, že chceš pomoct a je to super). Mě spíš zajímá reálné "prerequisites" pro získání stačí zabít pavouka, pak se dostat do lecture hall a dostanu ho? ano/ne? nebo musím mít tu runu s 10%? ano/ne :) víš co myslím

jo tak ty myslíš 3 různé konce, to pak chápu, mě se zdálo divné, že zabít bosse na 3x :D ono i tak s nima nebojuješ 3x, v jednom případě vůbec, v jednom 2x a v posledním jednou :)

Odkaz ke komentáři

Tak to je ten hint... third tree cord nebo jak to bylo..leželo to jako poznámka tuším v druhém vstupu do lecture building než jdeš do Nightmare of Mensis...já pořád říkal co to má znamenat..netuším tedy co to je nebo tak ale evidentně je to hint na secret ending..

Odkaz ke komentáři

Kratka short 100% confirmed version:

1.zabit Vacuous Spider (zmeni se Cathedral Ward)

2. diky zmene Cathedral Ward je mozne ted bojovat s One Reborn

3. po zabiti je mozny vstup pres mumii s korunou do 2nd Lecture Hall, kde clovek po rozhovoru s pavoucim muzem dostane tuto runu (Say you do not find him revolting. (Just picked the first option and still got the Rune.)

Pro ziskani teto runy neni potreba ta prvni. Zhlediska,ze ta prvni 10% se da ziskat drive, tak se doporucuje najit ve Forbidden Woods

divam se,ze silna zbran Blade of Mercy se da ziskat ihned na zacatku v kanalech,kdyz zabijeme Eileen. Je to missable zbran,tak tu asi nemam,takze v ng+ pujde snad v poho ziskat

(tak jsem se docetl, ze diky te Eileen se da dostat do covenantu, samozrejme az po zabiti pavouka)

Upraveno uživatelem headhot
Odkaz ke komentáři

budu muset hrat ng+ kvuli te zbrani,ale je to na zacatku,takze v pohode. Ja se k tomu vratim,ale jak jsem psal ma vyjit Dark Souls 2 GOTY,takze si odskocim na nejaky cas na to.

Eileen musis zabit,aby ti lezela pred dverma vedouci k Amelii (samozrejme musi byt mrtva a musi byt mrtvy pavouk) Zabijes toho hunter a pak s ni venku promluvis a dostanes covenant runu

Tak opravuji se: jde to ziskat i cestou questu. Mas pravdu. Dve ruzne cesty

umberto: prirucka samozrejme je http://www.amazon.co.uk/Bloodborne-Collectors-Guide-Future-Press/dp/3869930691/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1427701346&sr=8-1&keywords=bloodborne+guide bohuzel vydani se posunolo na 10.4. a cca v Cr bude 12-15.4. takze to uz budu mit dohrano. Samozrejme pak zacne to nejvic zajimave hledat nove veci a easter eggs:)

Upraveno uživatelem headhot
Odkaz ke komentáři

headhot ne tak to není .) quest plním od začátku tak vím o čem mluvím ten quest má několik částí.... eileen leží před katedrálou, ale ne tvou vinou...ale právě vinou toho huntera, kterého musíš porazit, aby ses k tomu dostal tak jsou ještě nějaké kroky předtím, například boj s Henrykem u Tomb of Oedon

Když bys ji zabil jak píšeš, jak bys s ní pak chtěl mluvit :D :D :D. Věř mi quest dělám a jsem až v téhle fázi...tak vím... co se týče zbraní, tak ty můžeš získat jejím zabitím a získáním crow hunter badge ...

Odkaz ke komentáři

Nějáký guide serte...mě právě baví všechno obíhat a oběvovat nové dialogy apod. A nejlíp se mě hrálo v sobotu když sem přišel po 4 pivech z krčmy..to jsem se procházel jako pán po Iosefka´s Clinic a zkoumal jaký, že pokusy tam dělali ...a nakonec z toho byli i pěkné lodičky od jedné paní z podhradí :)

Odkaz ke komentáři

uz chapu,ze davas vsechny bossy, jsi byl opily. Za strizliva je to nehratelny Zatim vsechny bossove padli s kapkou alkoholu:D

Jinak ja jsem si zvykl od dob Demon´s Souls vyuzivat guide, respektive byl nam vnucen,protoze hra ti nerekne vubec nic. A diky guide zjistis,co ze se vsechno da delat po dohrani hry. Jinak by jsi odlozil

Je fajn,ze dante se do toho pustil, urcite se objevi nove a nove veci. Az vyjde ten ofic. guide jsem zvedavy,kolik je ve hre vlastne bossu

Odkaz ke komentáři

tak jako ve hře je těch bossů 16 tuším, co se příběhů týče, ale pokud se nemýlím, tak každý kalich má svých x podúrovní. Včera jsem se bavil s jedním co je na konci pthumeru, kde je ta královna (na trofej) a je to snad 6-7. pthumeru kalich, každý má 3 patra to máš 21 bossů :D jestli jsou jiné u každého kalichu, tak teoreticky může být dalších 80 bossů :) ale nevím dungy jsem zatím nejel

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu