headhot Odesláno Duben 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2015 (upraveno) tak staty jsem si vyfarminl a ty uz nezmenim. Spise me zajimaji ty gemy, o tom zatim nikdo nepise Jinak v tech cursed je potreba vzdycky zabit specificke monstrum,aby se vam objevila cesta. Parchanti tak ta amygdala v cursed patro 3 jako finalni boss ma snad miliardu zivota, dostal jsem ji na 20% a trvalo to 7 minut. No to bude na dlouho:D Upraveno Duben 2, 2015 uživatelem headhot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Duben 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2015 Rychlý dotaz.... hraju NG+ a tonsil stone my v tom baráku v hemwick charnel lane nechce dávat, netušíte proč? čarodějky už jsou poražené Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Duben 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2015 A Vicar Amelii? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Duben 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2015 tu právě taky mám zabitého clerica, gascoine, vicar, witches, v tomhle pořadí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Duben 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2015 (upraveno) lokace tonsil stone je nahodna. Ja ho dostal v ng+ v secret townu (lokace jak musis z cathedral ward veze seskakat az dolu) Po zabiti pavouka,uz neni mozne tento kamen ziskat. Jinak poradi ng+ : Father, Vicar Amelia, Blood Starved (pokud mas true ending uz neni treba zabijet) ,Shadow, ROM, One Reborn, Micolash,Wet a Final boss (8 bossu + tru ending boss) NG++ : jenom 7 bossu, zadne nove predmety,proste nic. Jeste kratsi nez ng+ Cca 2,5 hodiny. NG+++ jiz hrat nebudu, ztraci to smysl. Bloodborne docela zklamani na opetovne hrani. Po zabiti kralovny to jiz hrat nebudu,pokud nevyjde nejake dlc Upraveno Duben 2, 2015 uživatelem headhot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Duben 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2015 to je mi jasné, ale já pavouka nezabil...jak jako náhodná :D co vím, tak se dá šutr získat na víc místech... vbaráku se furt směje což dělal i minule ale pak začal kecat po zabití čarodějek...ted se furt směje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Duben 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2015 tak obcas je potreba tu mapu resetovat. Ono se meni pak den na noc a opacne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Big_jesus Odesláno Duben 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2015 zdar, ted jsem objevil vchod do druhyho patra losefka clinic, nasel dopis(nevim na co je) a losefa si to se mnou chce rozdat :), na youtube jsem videl, ze kleci na lehadku a frajer si s ni povida...jak to?[h=1][/h] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Duben 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2015 pokud k ni jdes drive nez zabijes pavouka je agresivni. Tak v novem v ng+ aby jsi od ni dostal core predmet na true ending musis to udelat takto: zabit pavouka v moonlake, pote k ni jit z lese,ale jenom vlezt dovnitr a otevrit si dvere a teleportnout se do dream´s. Pote se vratit vybehnout na schody a bude mit porodni bolesti a ihned zabit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Duben 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2015 headhot to jsem zkusil xkrát a mám furt jedno podnebí... by mě zajímalo na základě čeho se to mění :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Duben 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2015 jeste zkus v cathedral ward, proste jak potkas borce s planenometem, tak jdi dolu po shodech a zahni vlevo do slepe ulicky. Sviti tam dve lucerny a v jednom okne ti to da. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Big_jesus Odesláno Duben 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2015 dik, jestli to teda chapu(asi moc ne), tak ji ted uz musim zabit a po dohrani hry se mi otevre obtiznost ng a pak to mohu udelat spravne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Duben 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2015 nene, ty k ni nemusis chodit a vubec a zabijet taky. Do ng+ se dostanes ihned jak zabijes posledni bosse,ale na true ending musim pouzit muj postup Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Big_jesus Odesláno Duben 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2015 Dik,za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lantos Odesláno Duben 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2015 NG+ clerik, gascoin, blood starved, witches, vicar amelie a dostal jsem stone ve forbiden woods Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Duben 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2015 Přidána další sekce zbraně pro levou ruku http://navodycesky.cz/ps4/bloodborne-zbrane-pro-levou-ruku/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uzzel666 Odesláno Duben 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2015 ahoi,uz jsem si to nejak procital tady,ale dneska jsem si poridil playstation plus a potrebuju vedet,jak je to s temi zvonky...mam Beckoning bell,Small resonant bell,Sinister resonant bell a Silencing bell....jak nekoho privolam do hry???mam je v quick baru,ale nejde zazvonit...diky za radu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Duben 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2015 musis hrat online, dale potrebuje insight na vyvolani nekoho k sobe (oko) Insight je mozne mit max 99 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Duben 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2015 jeste zkus v cathedral ward, proste jak potkas borce s planenometem, tak jdi dolu po shodech a zahni vlevo do slepe ulicky. Sviti tam dve lucerny a v jednom okne ti to da. ani v jednom :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Duben 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2015 tak dle wiki uz zbyve jen ten forest,ale furt nechapu k cemu ho potrebujes. Nez ho hledat, je lepsi dokoncit celou hru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uzzel666 Odesláno Duben 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2015 diky za radu,ale online to mam zapnuty a insight mam 8 a stejne to nejde....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Duben 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2015 tak dneska hlavne blbne psn,takze jsem mel problem se pripojit k online hrani. Vydrz do zitra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Duben 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2015 chápu, že nechápeš, ale to ted není podstatné :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uzzel666 Odesláno Duben 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2015 ok...........thanks Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Duben 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2015 chápu, že nechápeš, ale to ted není podstatné :) tak pises to do navodu a je to naprosto nahodne v jakekoliv ng, s tim proste nic neudelas. Jinak musim rici,ze obtiznost bloodborne je nejlehci z cele serie. Jeste,ze vysel dark souls 2 goty, from software vedel,ze neco posral. Hra co trva dve hodiny,ale at se na me nezlobi otresne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.