xDante1986 Odesláno Duben 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2015 no já znám lidi co dohráli demon i dark 1 a 2 a říkaj, že je nejtěžší si nevybereš jinak není to pro návod.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Duben 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2015 dante, jasny chapu,ale nezlob se na me,jeste se mi nestalo,abych ng+ tak proletel. 50% bossu nepotrebujes vubec navstivit, v dungeonech ziskat takove gemy do zbrane,ze mi pridavaji 748 dmg navic. Ano pri prvnim hrani je ta hra tezka,ale ne diky bossum,ale diky monstrum pred nimi. Nastesti je tu cursed dungeon,co jako dokaze nakopat prdel,ale jen tim,ze mas pulku zivota a boss ti pri chybe sebere 90% zivota. A poslednimu bossovi dat resist na vsechno, sry,ale to je neco spatne. Amygdala te jsem daval s 60 lvl cca 350 dmg a tedka co ma naboostovanou postavu tak max 148 hrat bez stitu neni pro kazdeho, ja hral vzdy maga a mel obouruc,takze to bylo ok pro me. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Duben 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2015 na konzolistovi hráli lidi hru hodně a bylo to samé... vím, že se tam bavili přesně o tom samém napoprvé prostě těžké na dlouho napodruhé se dalo x věcí obejít apod.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Duben 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2015 koukam,ze bude pres wiki event na bloodborne,tak to do to ho jdu. Uvidime, treba mi hra natrhne prdel:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Duben 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2015 jinak nechápu to posílání... poslal jsem violu do cathedral ward, ale nikde tu není :D pakj eště jednoho borce, ale ten tu taky není, ale z oken oba zmizeli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Duben 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2015 oni se ti tam objevi,ale je to vzdy vazano na bosse, podobne jako u te kurtyzany u ktere provedes potrat. tyhle pribehove story jsou na te hre fajn. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Duben 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2015 objeví ? já jen, že je to dlouho co to viola řekla :D takže tak.. jinak x věcí se chová totálně random to mě docela sere :D ale nic mě nesere tolik jako dungeony, nuda, nuda a opruz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas007 Odesláno Duben 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2015 Dneska jsem to začal hrát a zjistil jsem že ta hra je těžká a nejsou tam checkpointy, což je kombinace na :blejt:. Je to normální že člověk hraje cca. 20 minut zabijí tě, hra tě dá na začátek k lampě molotovy jsou pryč a nepřátelé tam jsou zase všechny ? Co když projdu celou mapou dostanu s k bossovi který mě zabije, dá mě ta hra zase na záčetek k lampě? Jestli ano, tak to odmítám hrát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luckass Odesláno Duben 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2015 ano, o tomhle ta hra je, smrt = ztráta a z toho pak vychází , že tam nelítáš jako blázen. Dnes jsem se dostal k poslednímu bossovi, odehráno 48h, jsem ale lamka ne jak kluci tady. Musím říct, že pro mě je to super hra. Určitě nebudu hrát NG+ atd, na to nejsem. Ale hra pro casual hráče, co tyhle HC hry nehrál nikdy, PECKA. Drž se a nevzdávej to, budeš mít pak radost z každého úspěchu . GL. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Duben 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2015 NG+ je ve skutečnosti dost lehčí jak původní hra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Duben 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2015 tak tu hru proste nehraj, nema cenu tady psat veci o tom,ze ji proste nedas. Ta hra te porazila drive,jeste nez jsi ji pustil. NG+ by byla tezka,kdyby tam nebyli dungeony,ktere to diky novym vecem dost degraduji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Duben 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2015 No když ty dungeony vynecháš tak to jde..nebo alespoň já si v NG+ nepříjdu že bych byl silnej..i vesničani musí schytat 2-3 rány..Na klerika jsem vyčerpal snad 15 krví..měl HP jako blázen.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Duben 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2015 No k té obtížnosti, jsou to prostě japonci a na hře je to vidět, ale pro mě je to pozitivní a je to o zvyku, pro mě je hra skvělá a rozhodně bych její obtížnost nesnižoval. Jedinné srovnání mám třeba s Gothicem 1, kde obtížnost byla taky dobře nastavená i když tam člověk mohl uložit hru kde chtěl. Dnešní hry tohle postrádají a BB to plnou měrou vynahrazuje. to Tomas007: pokud je pro tebe hra tak obtížná, můžeš využít prasárny a chyby ve hře a můžeš se pomocí duplicitního glitche naboostovat a hra bude pro tebe tak jak potřebuješ, jen příjdeš o ostatní kouzlo, budeš jen tupě sekat kolem sebe až do závěřečných titulků. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Darkzur Odesláno Duben 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2015 Zkušenosti se zbrani RIFLE SPEAR?Pouzivate nekdo- zda se mi dobra, ale nak se rozhoduji jestli do ni investovat:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Duben 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2015 Chvíli jsem s ní zkoušel hrát..má neuvěřitelné výhody díky dosahu a jeden útok je doslova boží takovým způsobem že i dost ulehčuje hru..jinak je to nic moc zbraň..nejde na ní aplikovat fire paper ani bolt paper..ale lze jí používat jako pušku na visceral attacky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikas_cze Odesláno Duben 3, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2015 to Tomas007: pokud je pro tebe hra tak obtížná, můžeš využít prasárny a chyby ve hře a můžeš se pomocí duplicitního glitche naboostovat a hra bude pro tebe tak jak potřebuješ, jen příjdeš o ostatní kouzlo, budeš jen tupě sekat kolem sebe až do závěřečných titulků. Pokud jsem dobře četl informace o posledním patchi 1.02, tak tento glitch tam již byl prý opraven. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luckass Odesláno Duben 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2015 (upraveno) Ad zbraně ... včera se mi po brutálním umírání v té druhé Nighmaře podařil progress, jsou tam na hradbách 3 mozkomory a rozzáří se na hradbách když si v line of sight. To byl fakt mor. Když už jsem pochopil co a jak tak mi tam vlítnul hráč PVP, měl tu hůl co se mění v bič (nebo tak něco) a celkem slušně mě tím rozsekal :o/ Celou hru jsem investoval do sekery a měl ji jako main weapon, ale nyní mám i Ludwika na +9 a super. Dal jsem si i Arcane na 15 abych měl další mačkátka :) One of Third Corde (...) - jeden sem sežral už během hraní, teď mi padnul druhý...ale jsou potřeba celkem 3 jste psali. Musí se použít zaráz na konci nebo stačí je prostě během hraní posbírat a sežrat ? Upraveno Duben 3, 2015 uživatelem Luckass Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Duben 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2015 (upraveno) jak vsichni je zerou pred bossem, ale v manualu se pise je snist vsechny pred final bossem,takze by jsi mel mit true ending. Ohledne toho boostovani, i kdyby se clovek naboostoval treba na finalni lv tak ho stejne hra porazi. Zhlediska,ze vetsina trofeji nepadla,tak si myslim,ze tolik podvodniku neni. A cursed dungeonu,haha, klidne 1000000 lvl a bossove zabijou na dve rany,kolikrat na jednu. Amygdala uz skoro padla,ale zazracne pri 1% zivota me zabila snad prachem. A to jsem tu cubku mel bez hitu, 9 minut a zbytecne jo ta katana je zradna vec, vysava zivot v 2H verzi:D Upraveno Duben 3, 2015 uživatelem headhot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Duben 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2015 Pokud jsem dobře četl informace o posledním patchi 1.02, tak tento glitch tam již byl prý opraven.to máš pravdu, ale můžeš odinstalovat hru a znova ji nainstalovat. Já to nedělal a je mi to fuk, famring je v poho, kdo chce trávit tímto čas ve hře jako já , tak proč ne, ale abych se za hodinu pomocí glitche naboostoval na lvl.254 je kravina.Jinak jak tady píšete o těch dungeonech, do nich se dá dostat přes ty náhrobky co jsou dole v dreams hunter? Kde musím udělat rituál pomocí kalichů. Chci se na to mrknout až to dohraju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Darkzur Odesláno Duben 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2015 BLOODY MESSENGER HEAD BANDAGE- nikde jsem nenašel význam to stejne BLACK MESSENGER HAT... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luckass Odesláno Duben 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2015 BLOODY MESSENGER HEAD BANDAGE- nikde jsem nenašel význam to stejne BLACK MESSENGER HAT... vlevo nahoře , mimo barák je pařez a v něm jsou ti Messengeři, (to jsou ti co vám vyskakují u zpráv od hráčů co jsou všude kolem na zemi), HEAD BANDAGE jim dáš u toho pařezu a oni to pak maj všude na hlavě, našel jsem dva klobouky. Jedná se jen o kosmetickou úpravu. - jsou jako děti, proč jim neudělat radost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Duben 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2015 jo musis pekne od zacatku a pomalu sbirat suroviny. Jinak ta specialni prisada na kralovnu se da ziskat i vicekrat nez z toho mozku ci oko. Po dokonceni ng+ je v ng++ k dostani za 5 insight Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Darkzur Odesláno Duben 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2015 Jsou ve hře tak jako v DS2 skryté dveře komnaty- neco ve stylu pristoupim ke zdi mackam tlačítko a zeď se otevře :-) zkouším ale nikde nic... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Duben 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2015 tohle jako demons souls,takze se musi sekat. zatim se o zadne nevi. Ceka se na guide:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas007 Odesláno Duben 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2015 Prosím o vysvětlení v kterých momentech se hra ukládá, až když porazím bosse a vyroste tam nová lampa ? Nevím, nechápu :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.