kkuubbaas Odesláno Duben 10, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2015 Je to normalni nebo chyba, ze se mi v unseen vilage respawnuji nepratele? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Duben 10, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2015 normální..dokud je tam zvonilka.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kkuubbaas Odesláno Duben 10, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2015 Ale ta se taky objevi znovu pokud me zabiji....v nightmare ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Duben 10, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2015 ano, pokud jí ale zabiješ tak respawn ustane.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Duben 11, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2015 Co se týče blood gemu trophy 15 a vyšší dá se najít i někde v singlu, nebo musím do dungeonů? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Duben 12, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2015 (upraveno) čus provedl jsem větší update http://navodycesky.cz/ps4/bloodborne-kompletni-pruvodce/ - run je přidáno už 46, včetně těch v chalice dungeoonech s glyphama (další 2 nalezeny budou přidány dnes) - zbraně jsou všechny, přibyly upgrady a dnes ještě dopíšu transformační útoky - armory přibudou dnes další - consumables taky pokročily kupředu a měli by být dnes doplněny po dokončení těchto částí bude jeden obsáhlejší článek k chalice dungeonům edit: má už někdo ten ofiko guide? ví se kolik je ve hře run? mě zatím vychází číslo minimálně 66 kusů :) Upraveno Duben 12, 2015 uživatelem xDante1986 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Duben 12, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2015 Jsem v dungeonech chalice a nejdou mi používat na zbraně ohniví svytky, nevíte někdo čím to může být? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luckass Odesláno Duben 12, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2015 pokud máš ve zbrani myslím ten 3 gem jako FIRE DMG tak už pak na to ohniví svitek nejde...protože už to fire je. Jinak nevím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Navrc Odesláno Duben 12, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2015 A reba na katanu taky nejde pouzit je to i podle typu zbrane a ani na rifle spear myslim ze nejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Duben 12, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2015 Pořád používám Ludvíkův meč a pořád mi to šlo, runy jsem neměnil a kdyby za runu s ohněm tak bych to při boji viděl ale nic:-( Celkem mi to chybí na bossy v dungeonech . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Duben 13, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2015 nevi nekdo jak "donutim" lovce v Odeon Chapel aby se tam zjevili? Po tom co porazim Fathera Gascoigna? NPC Eileen je porad ve stokach na tom miste, kde jsem ji potkal poprvy a ten druhej lovec se tam nikde taky nezjevil ... ? Jinak jsem s jednou postavou v NG+ a je to silena onanie, porad jen Ludwigs sword a L2 utok na vse :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Duben 13, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2015 Ludwig se koukám stal nejpoužívanější zbraní PVE/PVP.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Duben 13, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2015 (upraveno) mne se na nem libi L2 utok obouruc, protoze to dava prakticky kazdymu knockback, a zas jednoruc je to luxusni rychla zbran. Lepsi jak Chickane, kterej jsem moc nepochopil na co je. L1 bere vlastni zivot a zvysuje trochu utok, ale nevidim v tom smysl.. Co se týče blood gemu trophy 15 a vyšší dá se najít i někde v singlu, nebo musím do dungeonů? Ja sem ve story nasel (dropnul) maximalne level 14 gem. U mozku v Mergos. jeste edit: kde nejlepe najdu material pro chalice dungeony vyssi tridy? Ve story nejsou a v chalice dungeonech nizsich trid clovek zas najde jen lvl 1,2 ale ne treba 5... :( Upraveno Duben 13, 2015 uživatelem th0ca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Duben 13, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2015 nejvyssi level v gemu padaji pouze v dungeonech oznacenim cislo 5. Jsou to nejtezsi dungeony,ale da se to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Duben 13, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2015 Konečně konstruktivní info, díky...jaký je postuk a jaké kalichy musím použít abych se dostal k bossovi (baba v bílích šatech co přišla o dětsko)? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Duben 13, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2015 po obdrzeni teto trofeje Chalice of Isz by jsi mel moznost jit do toho dungeonu a tam je dost tech gemu Jinak k te kralovne musis chodit prvni variaci chalice a ziskat cursed,kde budes mit pulku hp a to projit. Zakonceno bossem amygdala. Az budu mit cas tak se vice rozepisu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Duben 13, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2015 Díky, trofej Chalice of Isz mám tak s ní udělám rituál a zkusím to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Duben 14, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2015 tady mas presne popsane chalice,ktere kam potrebujes. Nevim,kde vlastnis,takze tohle bude asi rychlejsi http://bloodborne.wiki.fextralife.com/Chalice+Dungeon Nejvic casu me zabralo sbirani ritual blood 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barrii1468628588 Odesláno Duben 14, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2015 Ludwig se koukám stal nejpoužívanější zbraní PVE/PVP.. Ludwig je zatím nejsilnější PVE zbraň. Dohrál jsem s ním NG, NG+ a NG++ a akočliv jsem měl měl hybrid str/skill build, tak stejně jsem místo Burial Blade nebo Blades of Mercy používal Ludwiga, jen kvůli brutálnímu dmgi a suprovému move setu (snad kromě 1-2 chalice bossů, kde byla lepší 2H Burial Blade, protože hituje target celkem vysoko a hodí se na trefování weak spotů). Při novém playthrough zkouším bloodtinge build a rushuju pro Chikage na levelu 35. Doteď jsem používal Cane a Rifle spear a musím říct, že je to o dost těžší než s kombinací Axe + Ludwig, ale očekávám, že až dostanu Chikage a Evelyn, tak se to otočí :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Duben 14, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2015 Tak předpokládám, že v následujících patchích můžeme čekat "nerf" Ludwig swordu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Duben 14, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2015 nevidim zadny predpoklad, proc by mel byt nerf. Kazda zbran ma sve pro a proti. Za celou hru jsem vyuzil 4 druhy melee zbrani. Na nektery bosse je ludwig k nicemu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barrii1468628588 Odesláno Duben 14, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2015 Ludwig je tak oblíben proto, že se snadno získá, lehce se na něj zvykne, hodně často staggeruje enemy a nabízí super kombinace rychlého 1h meče a obřího a pomalého 2h meče, ale že by byl nějak extrémně imba proti ostatním zbraním, jako byl třeba Faith build v DS2, tak to zase ne. Spíš by zasloužili buff některé jiné zbraně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Duben 14, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2015 Tak já z videí na yt,komentů pod ať už pvp nebo pve ze všech stran slyším, že Ludwig je ideální zbraň a jinou netřeba.. Jinak ty zápory toho meče mě zajímají :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Duben 14, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2015 (upraveno) Treba se v nejakem patchi dockame i novych zbrani, ono zas oproti souls hram je to dost tragedie a kecy, ze kazdou zbran muze clovek pouzivat 2 zpusoby, takze se to tim nasobi, si muzou strcit... to samy obleceni. Nakombinovat neco co dobre vypada je pech. Hlavne ty klobouky, mrize a jiny kktiny na hlavu xD v chalice dungeonu sem narazil na prvniho bosse, kteryho zatim nemuzu nejak pokorit, Abhorrent Beast. A to sem si do tyhle chvile myslel, ze mam namakanou postavu :D Tohle je asi jeden z tech bossu, o kterych headhot zminoval, ze na ne nejde pouzit Ludwigs sword :D Ten mec je moc pomalej a ten boss porad skace a mlati. Teda pravda, ze sem ho zkousel jen v rychlosti nez sem sel do prace, ale na 3 pokusy sem se nedostal ani jednou k polovine jeho zivota :/ Upraveno Duben 14, 2015 uživatelem th0ca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barrii1468628588 Odesláno Duben 14, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2015 Já Abhorrent beast zabil celkem v pohodě v chalice dungu s Ludwigem, větší problém mi dělal potom, když byl převlečen za žebráka na ng+ :D Klasická hit and run strategie :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.