Hráč123 Odesláno Duben 14, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2015 Dej si ho sekerou :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kkuubbaas Odesláno Duben 15, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2015 (upraveno) Ted sem bojoval proti wet nurse jeste s jednim typkem a kdyz ji sekal tak ji to nic neubiralo ...jak je to mozne? Edit: Tak na druhy pokus sem ji zkusil sam a uplne na pohodu. Pro me jeden z lehcich bossu teda. Upraveno Duben 15, 2015 uživatelem kkuubbaas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Duben 16, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2015 tak sem si vcera prisel na zajimavej glitch, ktere se mi stal aniz bych neco konkretniho udelal :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikas_cze Odesláno Duben 16, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2015 To se to vydělává co? :-D Kdyby to šlo takhle i v práci :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Duben 16, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2015 (upraveno) :D tak sem trochu patral a v podobne forme sem nasel na netu to podobne, take pres Forbidden Woods, az na to,ze pri pruchodu v mistnosti kde byl vlkodlak to dava echoes. Tak tech glitchu tam bude asi vic na ruznych mistech. U toho myho je zvlastni, ze to porad opakuje zvuk gesture predtim nez to da echoes. A musi se dojit primo ke dverim a zpet k zebriku. Jak sem dosel jen pod schody a zpet k zebriku, tak to nic nedalo :D Upraveno Duben 16, 2015 uživatelem th0ca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shark.sea Odesláno Duben 16, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2015 Zdravím, když jsem si na začátku hry zvolil sekáček tak jde to někde ještě změnit na sekeru?? a kde pls a nebo musím začít novou hru?? dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Duben 16, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2015 na začátku hry, tuším, že to bylo jak zabiješ prase v kanalizacích tak z něj nebo tam někde v truhle je saw hunter badge, jakmile ho získáš můžeš si zbraň kooupit :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lennyKravic Odesláno Duben 16, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2015 shark.sea: Po chvilce hry si budeš moct koupit ty základní zbraně všechny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Duben 16, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2015 shark.sea: Po chvilce hry si budeš moct koupit ty základní zbraně všechny. no musí najít ten odznak jinak nepůjde :) ale ten pravděpodobně nemine .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lennyKravic Odesláno Duben 16, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2015 no musí najít ten odznak jinak nepůjde :) ale ten pravděpodobně nemine .) jo jo tvá odpověď je přesnější :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shark.sea Odesláno Duben 16, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2015 Tak ten saw hunter jsem už měl akorát jsem nevěděl jak si tu zbraň koupit. :) Díky všem za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Duben 18, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2015 Zdravím, upravil jsem pár dalších věcí 1) Bloodborne: Consumables - Všechny prvně nahozené jsou dopsány, pár itemů ještě chybí, doplním jakmile najdu, zatím mám Blood Dreg a Blood of Arianna, kdyby jste nějaký měli napište do komentářů. 2) Bloodborne: Zbraně pravá ruka - Aktualizováno, přidány glyph kódy ke zbraním typu Uncanny a Lost, včetně informací v úvodu ohledně těchto dvou typů zbraní. Chybí pouze 1 lost zbraň - Rifle spear, kdyby ji někdo měl, budu rád za glyph code. 3) Bloodborne: Caryllovy runy - Aktualizováno na 64 run, vypadá to, že chybí pouze jedna poslední (Stunning Deep Sea 3) http://navodycesky.cz/ps4/bloodborne-kompletni-pruvodce/ momentálně se vrhnu na velký článek k dungeonům Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Duben 18, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2015 fakt obdivuju tvoji vuli se te hre stale venovat i po ziskani platiny. me tu doma lezi disk ve steelbooku na ktery uz nikdy nesahnu. GG bro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Duben 18, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2015 Díky, add 1 hra mě baví i když jsem ji už xkrát dohrál... za chvíli budu mít dopsané vše k čemu potřebuju hrát a pak budu čekat až na případné dlc...runy mám téměř hotové z ddungeonů mi chybí pouze 1 zbraň a právě ta 1 runa, zbraně už taky téměř hotové, takže jen pár článků a moje práce je u konce :) ale co možná, že je čas koupit Dark Souls a nebo psát demon souls na ps3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Duben 19, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2015 oproti DS serii je fakt znovuhrani silena nuda :( ja sem v pulce NG+, hraju sice vse opet znovu, ale je to sileny, uplne bez zivota :( Nejvetsi minus cely hry je v tom koridoru, sice se to skryva za open world, ale to rozhodnuti, ktery hrac muze udelat je tam nulovy. Zlaty DS1 a 2, kde si fakt clovek na zacatku hry mohl vybrat z nekolika cest kam jit... Nejvetsi fail je nutnost zabit Vical Amelii pro ziskani hesla a moznosti pokracovat dal ve hre. A dungeony jsou zas silene nevyvazeny. Ted sem v tom dungeonu, kde je boss na ziskani platiny a sem u druhyho bosse toho psa, no kdo tohle vymyslel, pulhodinova patolizanice--- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kkuubbaas Odesláno Duben 19, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2015 Nekdo coop na Gehrmana? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Duben 19, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2015 oproti DS serii je fakt znovuhrani silena nuda :( ja sem v pulce NG+, hraju sice vse opet znovu, ale je to sileny, uplne bez zivota :( Nejvetsi minus cely hry je v tom koridoru, sice se to skryva za open world, ale to rozhodnuti, ktery hrac muze udelat je tam nulovy. Zlaty DS1 a 2, kde si fakt clovek na zacatku hry mohl vybrat z nekolika cest kam jit... Nejvetsi fail je nutnost zabit Vical Amelii pro ziskani hesla a moznosti pokracovat dal ve hre. A dungeony jsou zas silene nevyvazeny. Ted sem v tom dungeonu, kde je boss na ziskani platiny a sem u druhyho bosse toho psa, no kdo tohle vymyslel, pulhodinova patolizanice--- thoca to jsi teprve v tom 4. dungeonu tam je problém ten cursed offering, který ti sníží na 50% tvoje HP doporučuju sehnat runy 10 a 15% ty použít a tím pádem z aktuálního zdraví budeš mít o dalších 12,5% navíc... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Duben 19, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2015 oproti DS serii je fakt znovuhrani silena nuda :( ja sem v pulce NG+, hraju sice vse opet znovu, ale je to sileny, uplne bez zivota :( Nejvetsi minus cely hry je v tom koridoru, sice se to skryva za open world, ale to rozhodnuti, ktery hrac muze udelat je tam nulovy. Zlaty DS1 a 2, kde si fakt clovek na zacatku hry mohl vybrat z nekolika cest kam jit... Nejvetsi fail je nutnost zabit Vical Amelii pro ziskani hesla a moznosti pokracovat dal ve hre. A dungeony jsou zas silene nevyvazeny. Ted sem v tom dungeonu, kde je boss na ziskani platiny a sem u druhyho bosse toho psa, no kdo tohle vymyslel, pulhodinova patolizanice--- vsechny bossove v cursed pak das na perfekt, zemres tolikrat,ze se naucis hrat poslepu. Amygdala je fight na 7-8 minut, pes cca 4 minuty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Darkzur Odesláno Duben 19, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2015 Dotaz: nabízí NG+ hra neco nového ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnnyX360 Odesláno Duben 20, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2015 Kdo jste to byl schopny dat na platinu, tak klobouk dolu. Ta hra je skvela. Vyvolava ve me vlny frustrace, ktere se stridaji s navaly nadseni, touhy objevovat a pokracovat. Super. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Duben 20, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2015 (upraveno) vsechny bossove v cursed pak das na perfekt, zemres tolikrat,ze se naucis hrat poslepu. Amygdala je fight na 7-8 minut, pes cca 4 minuty jj pes po zmene brneni sel prekvapive lehce dolu, ted sem u amygdaly $%^%# :D hlavne nejvetsi fail (pro me) byl, jak sem tu minule psal, ze mam problem s Abhorrent Beast, tak kdyz sem ho konecne na buhvi jaky pokus dal, byl jako finalni boss v nejakym dungeonu, vytvorim si novej dungeon a tam prvni boss opet on v mnohem mensi mistnosti a myslim, ze i mnohem tezsi :D fuuuu :D, kupodivu v singlu kdyz se promenil z toho parchantika u mlynu (v ng+), tak mi problem nedelal zadnej, protoze tam byl mnohem slabsi :D Darkzur: Za sebe muzu rict, ze ne. Bohuzel. A to je velky sklamani, zadni hunteri navic, zadni enemies navic... jen proste tezsi hra s vice echoes. thoca to jsi teprve v tom 4. dungeonu tam je problém ten cursed offering, který ti sníží na 50% tvoje HP doporučuju sehnat runy 10 a 15% ty použít a tím pádem z aktuálního zdraví budeš mít o dalších 12,5% navíc... takze po amygdale neni kralovna? :(:( Upraveno Duben 20, 2015 uživatelem th0ca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Duben 20, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2015 po amygdale muzes do posledniho dungeonu,kde ji mas. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Duben 21, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2015 Tak jsem se konečně pustil do Chalice dungeonů, kdybych měl něco doplnit určit neváhejte napsat do komentářů. http://navodycesky.cz/ps4/bloodborne-chalice-dungeony/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shark.sea Odesláno Duben 23, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2015 Tak po dnešním update je Bloodborne už 100%!!! Načítání pro mě bleskové a ještě si to můžu zpříjemnit, že si čtu abych se ještě více dozvěděl o této boží hře!! :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Darkzur Odesláno Duben 23, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2015 Tak po dnešním update je Bloodborne už 100%!!! Načítání pro mě bleskové a ještě si to můžu zpříjemnit, že si čtu abych se ještě více dozvěděl o této boží hře!! :) Ty si jeste čteš ?? Kurňa tak to se načítání hry moc nezrychlilo;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.