Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Bloodborne

mikas_cze

Recommended Posts

• Odpovědi 1,2k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

:D tak sem trochu patral a v podobne forme sem nasel na netu to podobne, take pres Forbidden Woods, az na to,ze pri pruchodu v mistnosti kde byl vlkodlak to dava echoes. Tak tech glitchu tam bude asi vic na ruznych mistech.

U toho myho je zvlastni, ze to porad opakuje zvuk gesture predtim nez to da echoes. A musi se dojit primo ke dverim a zpet k zebriku. Jak sem dosel jen pod schody a zpet k zebriku, tak to nic nedalo :D

Upraveno uživatelem th0ca
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdravím,

upravil jsem pár dalších věcí

1) Bloodborne: Consumables - Všechny prvně nahozené jsou dopsány, pár itemů ještě chybí, doplním jakmile najdu, zatím mám Blood Dreg a Blood of Arianna, kdyby jste nějaký měli napište do komentářů.

2) Bloodborne: Zbraně pravá ruka - Aktualizováno, přidány glyph kódy ke zbraním typu Uncanny a Lost, včetně informací v úvodu ohledně těchto dvou typů zbraní. Chybí pouze 1 lost zbraň - Rifle spear, kdyby ji někdo měl, budu rád za glyph code.

3) Bloodborne: Caryllovy runy - Aktualizováno na 64 run, vypadá to, že chybí pouze jedna poslední (Stunning Deep Sea 3)

http://navodycesky.cz/ps4/bloodborne-kompletni-pruvodce/

momentálně se vrhnu na velký článek k dungeonům

Odkaz ke komentáři

Díky, add 1 hra mě baví i když jsem ji už xkrát dohrál... za chvíli budu mít dopsané vše k čemu potřebuju hrát a pak budu čekat až na případné dlc...runy mám téměř hotové z ddungeonů mi chybí pouze 1 zbraň a právě ta 1 runa, zbraně už taky téměř hotové, takže jen pár článků a moje práce je u konce :) ale co možná, že je čas koupit Dark Souls a nebo psát demon souls na ps3

Odkaz ke komentáři

oproti DS serii je fakt znovuhrani silena nuda :( ja sem v pulce NG+, hraju sice vse opet znovu, ale je to sileny, uplne bez zivota :( Nejvetsi minus cely hry je v tom koridoru, sice se to skryva za open world, ale to rozhodnuti, ktery hrac muze udelat je tam nulovy. Zlaty DS1 a 2, kde si fakt clovek na zacatku hry mohl vybrat z nekolika cest kam jit... Nejvetsi fail je nutnost zabit Vical Amelii pro ziskani hesla a moznosti pokracovat dal ve hre. A dungeony jsou zas silene nevyvazeny. Ted sem v tom dungeonu, kde je boss na ziskani platiny a sem u druhyho bosse toho psa, no kdo tohle vymyslel, pulhodinova patolizanice---

Odkaz ke komentáři

oproti DS serii je fakt znovuhrani silena nuda :( ja sem v pulce NG+, hraju sice vse opet znovu, ale je to sileny, uplne bez zivota :( Nejvetsi minus cely hry je v tom koridoru, sice se to skryva za open world, ale to rozhodnuti, ktery hrac muze udelat je tam nulovy. Zlaty DS1 a 2, kde si fakt clovek na zacatku hry mohl vybrat z nekolika cest kam jit... Nejvetsi fail je nutnost zabit Vical Amelii pro ziskani hesla a moznosti pokracovat dal ve hre. A dungeony jsou zas silene nevyvazeny. Ted sem v tom dungeonu, kde je boss na ziskani platiny a sem u druhyho bosse toho psa, no kdo tohle vymyslel, pulhodinova patolizanice---

thoca to jsi teprve v tom 4. dungeonu tam je problém ten cursed offering, který ti sníží na 50% tvoje HP doporučuju sehnat runy 10 a 15% ty použít a tím pádem z aktuálního zdraví budeš mít o dalších 12,5% navíc...

Odkaz ke komentáři

vsechny bossove v cursed pak das na perfekt, zemres tolikrat,ze se naucis hrat poslepu. Amygdala je fight na 7-8 minut, pes cca 4 minuty

Odkaz ke komentáři

vsechny bossove v cursed pak das na perfekt, zemres tolikrat,ze se naucis hrat poslepu. Amygdala je fight na 7-8 minut, pes cca 4 minuty

jj pes po zmene brneni sel prekvapive lehce dolu, ted sem u amygdaly $%^%# :D

hlavne nejvetsi fail (pro me) byl, jak sem tu minule psal, ze mam problem s Abhorrent Beast, tak kdyz sem ho konecne na buhvi jaky pokus dal, byl jako finalni boss v nejakym dungeonu, vytvorim si novej dungeon a tam prvni boss opet on v mnohem mensi mistnosti a myslim, ze i mnohem tezsi :D fuuuu :D, kupodivu v singlu kdyz se promenil z toho parchantika u mlynu (v ng+), tak mi problem nedelal zadnej, protoze tam byl mnohem slabsi :D

Darkzur: Za sebe muzu rict, ze ne. Bohuzel. A to je velky sklamani, zadni hunteri navic, zadni enemies navic... jen proste tezsi hra s vice echoes.

thoca to jsi teprve v tom 4. dungeonu tam je problém ten cursed offering, který ti sníží na 50% tvoje HP doporučuju sehnat runy 10 a 15% ty použít a tím pádem z aktuálního zdraví budeš mít o dalších 12,5% navíc...

takze po amygdale neni kralovna? :(:(

Upraveno uživatelem th0ca
Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu