headhot Odesláno Březen 24, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2015 no ja hral demons souls a dark souls zaroven,takze jsem si citovy vztal udelal pro obe najednou stejny, i kdyz demons souls mam radsi, lepsi hudba a tri ruzne platiny (eu,jpn,usa) kdyz se mi nedarilo v dark,sup na demons a obracene. Jinak ze zacatku hraje asi kazdy sam, to zjistovani jak zabit toho a toho bosse je lepsi. uvidime jestli nekteri bossove budou tak tezky,ze bude potreba vyuzit spoluhrace. A pak tu budou ty dungeony na coop to bude hodne zajimave. Tenhle tyden bude dost kratkej, prace, hrani,spani,prace atd:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Březen 24, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2015 Já jsem zvědaví na změnu konceptu..štít jsem používal především k parýrování a celkově jsem hrál spíš kotoulovačku..vlastně jsem ani jednu hru nedohra s postavou co bz používala velký štít. Tady doufám že bude dostatek munice abych si zse to parýrováníužil...no teším se jak malý Jarda..zítra dorazí obě edice :) Sluchátka už mám a mikrofon je taky na cestě...takže pokud neselže technika nahraju první průchod :) ouuuuu lidi konečně zjistí, že jsem kopyto :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Březen 24, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2015 tak bloodborne je o backdashi a evade (kotoul),takze by jsi nemel mit zadny problem. A nejake stity sice budou nekdy v pulce,ale neni treba je mit. Jeste jsem se nerozhodl koho budu vlastne hrat, v alpha testu jsem vyzkousel vsechny,ale neprisla mi nejak velka odlisnost,spis zvolim rychlejsi zbrane a mensi dmg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Březen 24, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2015 Uvidíme...moc se těšim...pokud bude k dispozici něják dřív tak volím halapartnu/kopí nebo něco na ten způsob :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Březen 24, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2015 tak ty jsou dobre na boj s ostatnimi, boji s bossy se osvedcili rychle zbrane, 3xhit evade a backdash. Kotoul hit a furt dokola par minut:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Březen 24, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2015 i po precteni prakticky vsech recenzi se trochu bojim v ty hre o to, ze uz tam nebude takova moznost a volnost ve vybave zbrani a hrani ruznych stylu, kdy treba v DS2 mam 10 postav a kazda proste uplne jina vybava a jinej styl hrani... tady to dost vypada ze to bude na jedno brdo. Ale snad se pletu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Darkzur Odesláno Březen 24, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2015 Tak 10 postav zde soi myslím neudelas, ale NG+ snad nabídne další a další věci - nové věci co se tyče výbavy zbrani, ale myslím, ze v tomhle smyslu to bude trochu chudší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Březen 24, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2015 tak jestli to chapu spravne,tak se jde healovat pri boji,velice zajimave. Jinak uz chapu to oznaceni demon´s souls 2, protoze je tam neco jako nexus a z toho se chodi do danych lokaci, epik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Darkzur Odesláno Březen 24, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2015 tak jestli to chapu spravne,tak se jde healovat pri boji,velice zajimave. Jinak uz chapu to oznaceni demon´s souls 2, protoze je tam neco jako nexus a z toho se chodi do danych lokaci, epik Ano pokud ti život o něco klesne a ty zariskuješ v boji tak ,že nedoplnís lektvarem čára života se ti při těhle riskatních napadáních o něco málo obnoví. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Březen 24, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2015 Tahle mechanika se mi líbí i nelíbí zároveň.. boje na mě působily takovým tím R1,R1,R1,R1 backstep ...samozřejmě je tam větší hloubka a asi se to jen tváří z té trošky co jsem viděl ale variace útoků my přišla méně variabilní.. nicméně jsem zase na druhou stranu viděl transform attack kdy změníte vlastnosti zbraně jejím přestransformování při útoku a plynule a to se my moc líbí.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Březen 24, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2015 jo zmena light utoku na heavy je uzasna vec, to se mi libi. Jinak v coop mechanikach se hra meni na lehci variantu dark souls,ale to tomu bylo vzdy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Březen 24, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2015 jj nejlip vypadal mec a velka palice, kdy mec poslouzi pote jako rukojet palice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Darkzur Odesláno Březen 24, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2015 Pánové uz to nekdo hrajete??;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Březen 24, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2015 ja urco ne, nemam jeste ani ps4, budu rad kdyz se k tomu dostanu o vikendu nejdriv :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Březen 24, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2015 mě dorazí až zítra..a dostanu se k tomu nejdřív ve čtvrtek večer..přes den to hrát nechci :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Turok1468625206 Odesláno Březen 24, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2015 Už jsem to chvíli hrál ráno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miquel Tokac Odesláno Březen 24, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2015 Přišla mi sms z pošty. Zítra ráno to mám doma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Darkzur Odesláno Březen 24, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2015 Ja uz stazeno, ale dam to az zitra navecer a celej čtvrtek :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Březen 24, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2015 Zlata studentska leta, to bylo casu na hrani:)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Březen 24, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2015 Tak to každopádně, to jsem hrál snad všechno co vyšlo.. Ted jsem rád když se k tomu dostanu večer a o víkendech. Ale na bloodborne si udělam čas i kdyby měla bejt tichá domácnost :D zítra si ho jdu vyzvednout a od pátku mi nikdo neuvidí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miquel Tokac Odesláno Březen 24, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2015 Takže, zakoupen jeden ovladač do rezervy, ze sklepa nachystán náhradní televizor a především dvě balení pilulek na nervy a led. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Březen 24, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2015 ovladac je tak drahy na ps4, ze se nebojim,ze bych ho znicil, i ten puvodni na ps3 to zvladnul cely od demons souls. jenom je skoda,ze mam doma sadrokarton, v byvalem najmu byla cihla,takze to dost dobre uklidnilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Březen 24, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2015 Jo ovladač...to mě taky trochu nervuje protože naprostoneznám rozložení těch utvarů na tlačítkách na DS4...to bude taky boj než se naučim :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Březen 24, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2015 to snad ne:D ja jsem si poridil xbox ovladac na pc,takze zvladam bravurne oba dva. Sis mel ps4 ovladac potrenovat taky na pc. Takhle budes hrozne trpet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Březen 24, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2015 Na pc jsem hrál na starém 360. Nojo až teď mě došlo, že by to mohl být problém :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.