mikas_cze Odesláno Březen 3, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2016 v NG+ jsem použil zvoneček a přišel mi na pomoc týpek, který to evidentně dobře znal, protože: Předtím než Mikuláš vleze do té poslední místnosti, tak se teleportuje na chodbě přes ty zrcadla. Ten týpek stál pořád u jednoho z těch zrcadel a já byl někde jinde. Mikuláš se vždycky objevil u toho zrcadla kde on stál a tam ho začal rubat a Mikuláš se teleportoval tím samým zrcadlem zpět, kde jsem stál zase já a rubal ho. Takže jsme si ho řádně načali, před poslední místností. Já byl něco kolem level 120. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lavooo Odesláno Březen 3, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2016 Takže na něj jdu asi brzy s levelem 70 co :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nadzi Odesláno Březen 3, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2016 snazim sa dostat k 3 bossovi ale neviem ci idem spravne... vzdy sa dostanem tam kde namna z veze striela gulomet a beha tam okolo mna rovnako vyzerajuci ako ja ktoreho sa mi zatial nepodarilo zabit... idem spravne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
macplash Odesláno Březen 3, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2016 (upraveno) nadzi: ak myslíš v Old Yharname, tak ideš správne.. ten dilino, čo na teba strieľa z veže je Djura.. môžeš ísť k nemu hore a skúsiť ho poraziť alebo si ho nevšímať a vrátiť sa k nemu neskôr, kedy s ním už nebudeš musieť bojovať, ale dáte reč.. ja odporúčam nebojovať s ním a vrátiť sa neskôr.. ten "rovnako vyzerajúci ako ty" je ďalší hunter, v tej oblasti ich je viac.. párkrát doňho sekni a on utečie, alebo ujdi ty.. alebo ho skús poraziť, to je úplne jedno.. pre ďalší postup nie je dôležitý lavooo: na Micolasha môžeš ísť kľudne s lvl 70, on nie je vôbec silný.. len si treba dať pozor na ten jeho ACB útok.. takže stáť tesne pri ňom a občas sa uhnúť tomu jeho chápadlu.. ACB robí iba vtedy, keď je od teba ďaleko.. a to je úplne jedno, aký si level alebo koľko máš vitality.. ACB ťa dá na jednu ranu tak či tak.. Upraveno Březen 3, 2016 uživatelem macplash Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gromthar Odesláno Březen 4, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2016 Není důležitý,ale myslím, že z něj něco padalo. Nejjednodušší je ho shodit z té věže dolů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
macplash Odesláno Březen 4, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2016 niečo z neho padne, ale práve preto je lepšie ísť naňho až neskôr, keď s ním už netreba bojovať.. on ti to dá potom sám od seba;) a to, že "nie je dôležitý" som písal na tých ostatných hunterov, ktorí v tej oblasti pobehujú.. nie na Djuru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kkuubbaas Odesláno Březen 6, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2016 (upraveno) Neche se nekomu me pomoct s Logariusem uz me nebavi :D Edit: tak uz je po nem :) Upraveno Březen 6, 2016 uživatelem kkuubbaas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kkuubbaas Odesláno Březen 16, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2016 Nekdo do Dungeonu na Bossaky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
macplash Odesláno Březen 16, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2016 do ktorého? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kkuubbaas Odesláno Březen 16, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2016 Na Roma...uz sem sel aspon s deseti lidma a porad nic :/ uz me to se*e :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lavooo Odesláno Březen 16, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2016 Někdo na vzájemnou výpomoc? Jedu to podruhé, level 122 .. Přidejte si mě a do zprávy napište bloodborne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
macplash Odesláno Březen 16, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2016 kkuubbaass nojono, čím viac ľudí, tým má ten boss viac zdravia.. ideálne je na nich chodiť vždy sám.. rom je v niektorom z tých vyšších Pthumerian dungeonov? lebo tie mám odomknuté, takže to by som mohol pomôcť.. som lvl 250 či koľko, takže budeme musieť ísť cez rovnaké heslo, inak nás nespojí.. teraz som plne sústredený na The Division, ale tak cez víkend niekedy vo večerných hodinách si nájdem chvíľu, ak ti to stačí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kkuubbaas Odesláno Březen 16, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2016 No Rom uz ted konecne padl. Ale pak by se urcite hodila pomoct. Chybi mi uz jen trofej za posledniho bossa v dungu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
macplash Odesláno Březen 16, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2016 jj, Pthumerian Queen.. tá nie je taká hrozná, ale tiež je lepšie ísť na ňu sám.. ak ju dovtedy nedáš, tak rád pomôžem ak si už prešiel cez Amygdalu, tak tam už nič ťažšie nebude;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kkuubbaas Odesláno Březen 25, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2016 Nekdo na Orphana? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuDiXs Odesláno Duben 27, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2016 Ahoj,zrovna jsem dokoncil bosse Amygdala,lampa me hodila zpet do Hunters Dream a ted uz opravdu nevim kam pokracovat.V tomhle me ta hra stve,mam rad primocarost.Prosim poradte. Odesláno z mého ALE-L21 pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikas_cze Odesláno Duben 28, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2016 (upraveno) Musíš zajít znovu do Lecture Building. Z prvního patra jsi se dostal do Nightmare Frontier, kde je Amygdala. Ty ale musíš jít o patro výše (2. patro), kde jsou dveře do lokace Nightmare of Mensis. Upraveno Duben 28, 2016 uživatelem mikas_cze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gromthar Odesláno Duben 28, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2016 Ty dveře jsou přesně na druhé straně Lecture Building, ale o patro výš. Když půjdeš přes lampu, tak pořád přímo za nosem rovně. Když budeš stát u oněch dveří, tak budeš mít po pravé straně obra. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikas_cze Odesláno Duben 28, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2016 (upraveno) Tam co je ten obr, tak je 2. patro a tam je vstup do Nightmare of Mansis. Vstup do Nightmare Frontier je o patro níž, tedy v 1. patře Upraveno Duben 28, 2016 uživatelem mikas_cze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuDiXs Odesláno Duben 28, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2016 Dekuju za pomoc hosi.V tom,kam mam chodit,mam neskutecny bordel. Odesláno z mého ALE-L21 pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gromthar Odesláno Duben 28, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2016 tak se mi to motá, sorry :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuDiXs Odesláno Duben 28, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2016 Jen pro info,jsou to ty dvere u obra jsou do Mensis,kdyz slezu po zebriku dolu tak tam jsou dvere kde uz jsem byl. Odesláno z mého ALE-L21 pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuDiXs Odesláno Duben 28, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2016 Jeste se chci zeptat na co slouzi Insight? Odesláno z mého ALE-L21 pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gromthar Odesláno Duben 29, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2016 je to tady popsané: http://bloodborne.wiki.fextralife.com/Insight Obecně si za něj můžeš přivolat na pomoc hráče, případně pokud máš datadisk, tak Old Huntera. Jinak se dá směnit za předměty v hunters dream v datadisku za 60 insight koupíš Blood Rock, kterým vylepšíš zbraň na poslední úroveň (z 9. na 10.). Jinak čím víc ho máš u sebe, tak se ti snižuje beasthood, který ovlivňuje dmg při použití beast blood pellet (dobré pro rychlé zbraně). "Insight ovšem na pozadí nenápadně ovlivňuje i obtížnost hry. Vyšší hodnota může znamenat, že někteří protivníci budou mírně silnější, nebo dokonce budou používat nové útoky" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuDiXs Odesláno Duben 29, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2016 Blood rock prave shanim,nikde jinde se ve hre sehnat neda?Datadisk nemam. Odesláno z mého ALE-L21 pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.