Rowan Odesláno Duben 29, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2016 Dungeony ;) Odesláno z mého Nexus 5X pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuDiXs Odesláno Duben 29, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2016 Oou,ty nemam rad,takze do konce hry +9 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gromthar Odesláno Duben 29, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2016 (upraveno) nene ještě je v Nightmare of Mensis. Upraveno Duben 29, 2016 uživatelem Gromthar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
macplash Odesláno Duben 29, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2016 takisto si môžeš kúpiť blood rock za 60 insights.. ja som tak kúpil 5 alebo 6;) a potom tie dungeony.. okrem iného aj dobré miesto na farmenie echoes.. ako sa táto téma oživila, normálne uvažujem, že si to dám znovu.. NG+4 (stále som sa neodhodlal ísť do Dark Souls III).. tak uvidíme;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuDiXs Odesláno Duben 29, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2016 Jestli tohle dohraju,tak si dám pred DS3 peknou pauzicku u neceho klidnejsiho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gromthar Odesláno Duben 29, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2016 Jsem do toho nastoupil rovnou, ale je to docela změna s tím štítem. A samozřejmě každej novej mob má jiné útoky,takže "you died" je celkem časté. Nicméně mi stále v BB chybí porojít datadisk většinu dungeonů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuDiXs Odesláno Duben 29, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2016 Sakra co se to stalo?Porazil jsem bosse,vratil se zpet do Hunters Dream a kaple horela.Za branou jsem nasel typa na kresle kterej mi v ukazce usekl hlavu a titulky.Ze ja blb vybral nejakej spatnej konec? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
macplash Odesláno Duben 29, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2016 to si vybral jeden z troch možných koncov.. mal si si zazálohovať uložené pozície a mohol si sa k tej voľbe vrátiť (za každý koniec je iná trofej), každopádne, keď a ak budeš teraz hrať znovu NG+, vyberieš koniec iný;) a zlý koniec to nie je.. záleží od uhla pohľadu.. tým, že si umrel si sa prebudil zo sna a už nie si lovec, ale znovu obyčajný človek ako predtým;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuDiXs Odesláno Duben 29, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2016 Znovu uz ani nahodou,na ng+ jdou koukam bossove pekne ztuha.Hra byla dobra,za me 9/10 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zaky Odesláno Říjen 27, 2016 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2016 (upraveno) Ahoj, docela mi lezi jedna vec v zaludku a tak bych chtel pozadat o radu. Mel jsem Bloodborne nekdy pred zacatkem prazdnin a hrozne me to chytlo (prvni hra od FS). Bohuzel od urcite lokace (cca od 3. bosse) hra zacala mit silenou odezvu(analogem tocim pro zmenu kamery a obrazove se projevi az za nekolik sekund, pripadne chci skocit a udela to az za sekundu nebo dam nekolik prikazu za sebou a hra opet pozde a v urcity moment vse zaraz obrazove udela). Tv mam LG a obraz rezim hra. Nicmene to bylo az po nejake dobe v urcite casti lokace, nyni jine ps4 a chci rozehravat Dark Souls 3, ale rad bych se k BB vratil nekdy, jen se bojim, ze to bude opet stejny. Nemel s tim nekdo taky problem,? Neresil to treba pozdejsi patch? Upraveno Říjen 27, 2016 uživatelem Zaky Chybejici pismeno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deyw Odesláno Prosinec 19, 2016 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2016 hele hru ted hraju..koupil jsem si goty edici a jsem presne za 3tim bossem a zadnej lag nemam..takze uz je to vse v cajku..🤣 ale spise me trapi ze vubec se ve hre nevyznam..hraju to jako diablo prochazim mapu vsechno rubu,sbiram a pak vlezu tam kam nemam (vetsinou boss) dostanu na drzku a farmim dokud na nej nejsem dost silnej a pak ho lousknu..vzdy se neco stane neco dostanu ale prijdu az za 3hodiny treba kcemu to bylo..naposled sem dal bosse a zmenilo se pocasi.. libi se mi to prostredi ta mapa jak je propojena..nejaky rady do zacatku? kam davat lvly ? davam silu staminu a hp.. Sent from my iPhone using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.