Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

TV k ps4

Otázka

• Odpovědi 143
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Top Posters For This Question

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Top Posters For This Question

Recommended Posts

• 0
Odesláno
Mě se to při pohybu rozmaže okolí postavy.Ale jinak je to plynulé a rychlé až na to rzmazané okolí.Myslíš,že je to tim?

Input lag je reakce mezi signálem posílány s konzole či pc a rychlosti zobrazení na display, čím menší odezvu tím lepší reakce tv na tvoje pokyny.

Ostrost obrazu je zase jiná vlastnost.

Plynulost obrazu je prakticky zobrazovací frekvence

• 0
  • 0
Odesláno

Rozhodne Samsung > LG.

LG (nejaky aktualni model za 20 000)je neuveritelne pomala televize, jakakoliv reakce na stisk tlacitka je x sekund zpozdeni.. menu, vse. A vtipna vec je, ze kdyz se televize vypne hlasita, pak pri pusteni (treba rano) asi 10-20 vterin nereaguje na tlacitko hlasitosti, takze rve na cely kolo a nic neudelas ;). Nebo treba neumi u externiho disku pracovat s partitions, takze nemuzes na jeden disk nahravat programy a zaroven na nej nahravat videa pro prehravani.. Proste peklo.

• 0
Odesláno

Já mám doma osobně LG smartku 107Cm , na cesty 82cm taky LG - naprostá spokojenost.. Ano ve smartfunkcích je to docela pomalý ,ale přez appku ve founě to jde i kdyžto využívám minimálně spíše bych řekl že je to i k ničemu /pro mně/.. Oproti Samsungu co jsem měl dříve mi bere naprosto všechny formáty videa/audia z externího disku včetně titulek apod.

Na hraní uplně v pohodě žádné mazání apod. Ale jak se píše výše vem značku a máš klid.

• 0
Odesláno

vem značku a máš klid.

http://www.alza.cz/42-panasonic-tx-42as740e-d656144.htm

IPS, úhlopříčka 107cm, 1200Hz BLS, Full HD 1920x1080,

Vzal jsem tuhle a ten IPS panel dělá lepší neonové světla a dokonalejší odlesky,ale rozmazané to je při pohybu pořád.Co by bylo zajímavé to pustit s výkoným PC na něm tu hru,ale bohužel výkone pc ted nepoužívám,ale dost by mě to zajímalo jak by to na pc vypadalo zda by se to rozmazávalo také.

• 0
Odesláno

Já měl tedy první TV pak až jsem kupoval PS. Vybíral jsem dlouho celkem a v době, kdy jsem bral tuhle tv byla za cenu 10k http://www.alza.cz/40-philips-40pfl4418h-d529371.htm

Na filmy super. Teď když mám možnost blue-ray, tak spokojenost. Při hraní her jak PC tak PS, tak jsem neměl sebemenší problém. 3D brýle ještě nevlastním, takže na testování se teprve chystám.

Samosebou že se nedá srovnávat s tv 2x a více drahšími, ale poměr cena výkon jsem spokojen.

• 0
Odesláno

Ahoj lidi doufám že mi dobře poradíte chtěl bych se zeptat mám v pokoji lcd Hyundai HLH 22920 a tady je ještě odkaz na to moje LCD co má všechno http://televize.heureka.cz/hyundai-hlh-22920/specifikace/#section

stačí mi bohatě jsem sním spokojen ale chci si koupit ve čtvrtek PS4 a nevím jestly mi to pojede a bych potom neměl problémy stím například sekání obrazu nebo aby mi vubec PS4 šlo na to ta bych potřeboval vědět co a jak předem děkuji

• 0
Odesláno
Ahoj lidi doufám že mi dobře poradíte chtěl bych se zeptat mám v pokoji lcd Hyundai HLH 22920 a tady je ještě odkaz na to moje LCD co má všechno http://televize.heureka.cz/hyundai-hlh-22920/specifikace/#section

stačí mi bohatě jsem sním spokojen ale chci si koupit ve čtvrtek PS4 a nevím jestly mi to pojede a bych potom neměl problémy stím například sekání obrazu nebo aby mi vubec PS4 šlo na to ta bych potřeboval vědět co a jak předem děkuji

Ps4 sice pripojis pres hdmi ale grafika her bude osekana jelikoz se nejedna o full hd televizi a ta uhlopricka je taky sakra mala podle me jsou to vyhozene penize. Radeji setri na novou televizi a pak porid Ps4

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu