Douby Odesláno Prosinec 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2007 Chci se zeptat, jestli xbox360 podporuje přehrávání videosouborů jako *.avi, *.mpg, divX, xVid, atd. Případně lze přehrávat tyto soubory z flash paměti nebo externího HDD? Díky za odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bezejmena Odesláno Prosinec 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2007 wmv jde určitě (ale audio stopa musí být wma) ostatní nevim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lykantrop Odesláno Prosinec 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2007 prehrava vsechny windows formaty a po novem updatu i divX, xVid,jen zatim nevim ,jak je to s podporou titulku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Prosinec 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2007 podpora titulků zatim neni žádná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raven Odesláno Prosinec 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2007 a jde to video prehravat z neceho jineho nez z hdd? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Prosinec 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2007 z čeho chceš,z cd,z dvd,z psp třeba i Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raven Odesláno Prosinec 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2007 a jak to mam zapojit zatim mi slo prehravat z psp jen hudba........a musi to bejt wmv joo?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Prosinec 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2007 a jak to mam zapojit zatim mi slo prehravat z psp jen hudba........a musi to bejt wmv joo??wmv,pak nějaký ty mpeg a s novým updatem i avi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raven Odesláno Prosinec 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2007 tak sem to zkusil a nic no...........pise to tam ze:no videos found on harddrive(nemam hdd)........tak nevim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bezejmena Odesláno Prosinec 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2007 tak zkus přepnout na Portable Device - (X) Change Video Source Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spiritus Odesláno Leden 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2008 Nevíte někdo kde se dá sehnat ten novej update ? diky moc.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dlaha Odesláno Leden 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2008 Nevíte někdo kde se dá sehnat ten novej update ? diky moc.... Nejnovější update stáhneš tady (vypálíš na RWčko a strčíš do xboxu, ten pak vypneš a zapneš) http://www.xbox.com/en-US/support/systemuse/xbox360/console/softwareupdatesredirect.htm Ale abych já mohl přehrávat divx, tak jsem musel připojit xko k netu, nevím jestli se ten media update dá někde na xbox.com najít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kastan Odesláno Leden 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2008 Jde tp vypalit i na cd ? ten update jde jen když to vypalím nebo to jde i přes live ? ja jsem to totiž updatoval přes live ale nejdou mi ty formaty jen wmv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bezejmena Odesláno Leden 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2008 Kastan: když chceš spustit AVI, tak ti to píše, že potřebuješ update? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kastan Odesláno Leden 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2008 jj přesně tak všechny video formaty kromě wmv a at se pripojim na live ale to už jsem davno udělal potom tam je ještě status code Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bezejmena Odesláno Leden 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2008 :blink: tak ho zkus stáhnout znovu - třeba to pak už půjde já jsem se připojil na LIVE, spustil AVI, cosi to napsalo :), odsouhlasil jsem a už se stahoval potřebný update Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kastan Odesláno Leden 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2008 znovu už se mi to tam neobjevi... ja jsem to už nahral ale stejně to avi nepřehrává ani ty další formaty akora jedina změna je že dřív když jsem připojil k xku psp tak to nepřehrálo obrázky ani mp3 ted už jo ale ty videa pořád ne.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dlaha Odesláno Leden 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2008 znovu už se mi to tam neobjevi... ja jsem to už nahral ale stejně to avi nepřehrává ani ty další formaty akora jedina změna je že dřív když jsem připojil k xku psp tak to nepřehrálo obrázky ani mp3 ted už jo ale ty videa pořád ne.. Já jsem prostě vložil DVD s avičkama, chtěl jsem spustit, napsalo mi to jestli chci stáhnout media update, tak jsem dal jo a stáhlo se, pak jsem zjistil že ty DivX co jsem chtěl přehrát mají asi špatnej zvukovej kodek, takže mi to stejně nepřehraje :D Mám paměťovou kartu a můžu z ní ten update vymazat, mám ho tam prostě jako položku, určitě to tak půjde i u harddiscu, tak to můžeš zkusit deletnout a znovu stáhnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kastan Odesláno Leden 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2008 tak jsem zo zkoušel znouv stahnout a píše to toto : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dlaha Odesláno Leden 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2008 tak jsem zo zkoušel znouv stahnout a píše to toto : Asi jedině zkusit později jak tam píšou, ale je to dost divný :blink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kastan Odesláno Leden 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2008 tak ted už to šlo . diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bezejmena Odesláno Leden 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2008 Asi jedině zkusit později jak tam píšou, ale je to dost divný :blink: on teď LIVE občas nejde :blink: proto daj jako kompenzaci několik arcade her zdarma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kastan Odesláno Leden 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2008 několik ? jen 1 ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bezejmena Odesláno Leden 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2008 "Jako omluvu za problémy se službou Xbox Live Arcade během Vánoc nabídne Microsoft pro všechny XBL uživatele po celém světě vybrané XBLA hry zdarma. .... V následujících týdnech bychom se o této kampani měli dozvědět více, určitě i s výčtem her, které dostaneme. Doufejme, že půjde o kvalitní kusy a ne žádné nicky…" zdroj: hrej.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dlaha Odesláno Leden 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2008 Taky jsem myslel že jenom jednu a ono jich bude víc. Nice :) Abych si koupil ten harddisc :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.