Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• 4 weeks later...
Odesláno
  Spiritus napsal:
Nevíte někdo kde se dá sehnat ten novej update ? diky moc....

Nejnovější update stáhneš tady (vypálíš na RWčko a strčíš do xboxu, ten pak vypneš a zapneš)

http://www.xbox.com/en-US/support/systemuse/xbox360/console/softwareupdatesredirect.htm

Ale abych já mohl přehrávat divx, tak jsem musel připojit xko k netu, nevím jestli se ten media update dá někde na xbox.com najít.

Odesláno
  Kastan napsal:
znovu už se mi to tam neobjevi... ja jsem to už nahral ale stejně to avi nepřehrává ani ty další formaty akora jedina změna je že dřív když jsem připojil k xku psp tak to nepřehrálo obrázky ani mp3 ted už jo ale ty videa pořád ne..

Já jsem prostě vložil DVD s avičkama, chtěl jsem spustit, napsalo mi to jestli chci stáhnout media update, tak jsem dal jo a stáhlo se, pak jsem zjistil že ty DivX co jsem chtěl přehrát mají asi špatnej zvukovej kodek, takže mi to stejně nepřehraje :D

Mám paměťovou kartu a můžu z ní ten update vymazat, mám ho tam prostě jako položku, určitě to tak půjde i u harddiscu, tak to můžeš zkusit deletnout a znovu stáhnout.

Odesláno

"Jako omluvu za problémy se službou Xbox Live Arcade během Vánoc nabídne Microsoft pro všechny XBL uživatele po celém světě vybrané XBLA hry zdarma. .... V následujících týdnech bychom se o této kampani měli dozvědět více, určitě i s výčtem her, které dostaneme. Doufejme, že půjde o kvalitní kusy a ne žádné nicky…"

zdroj: hrej.cz

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu