skolni.flakac Odesláno Září 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2014 na cca 2:15 doporučuji zesílit volume na reprákách a vychutnat si ten krásný zvuk :Dstejně tak doporučuji přetočit na 2:46 - to se taky jen tak nevidí. teda u mě celkem pravidelnětak takovým to způsobem se mi zasekávají hry - forza horizont 2, warframe a fifa téměř po každém zápase 2 v 2no na to, že mám 4 hry, a funguje jen jedna, je to slušný výsledek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Září 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2014 Ty máš opravdu pech :cry: podle mě je to konzolí.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Září 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2014 100% je to konzolí mám her asi 25 a nezasekává se ani jedna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Září 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2014 To by chtelo aspon gold na pul roku gratis aby jim to clovek odpustil,kord kdyz je to uz druha konzole.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Září 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2014 omlátil bych jim to o hlavu... je divné, že se to objevilo tady... z čr znám asi 10 ku lidí ´, kteří kupovali první kusy z dovozu a všem dodnes bez problémů funguje a bez jakékoliv vady... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Září 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2014 Asi tak... Za tohle by uz meli prijet express k tobe dom s novou konzoli,zapojit,vyzkouset,dat par her zdarma,kaviar susenky a studenou 12ctku :) ... - Nemyslim to jako ironii... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Září 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2014 bůhví kdo to sem do čr dovezl a odkud...MS už tady oficiálně není... takže počítám, že si nějaký vysoce postavený člověk chtěl namastit kapsičku :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeviR1 Odesláno Září 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2014 bůhví kdo to sem do čr dovezl a odkud...MS už tady oficiálně není... takže počítám, že si nějaký vysoce postavený člověk chtěl namastit kapsičku :) Pokud se nepletu, tak skolni.flakac měl stejně jako já konzoli v reklamaci a tahle je vyměněná, takže není z české distribuce. Pokud to tak není, opravte mě. Každopádně já už mám třetí Xbox One a ten už se zdá být v pořádku, ale kdyby nebyl, tak jsem se zapřísáhnul, že ho vyměním za PS4. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Září 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2014 DeviR1 a byla by to špatná volba... mám doma ps4 dva týdny s třema exkl. hrama a ještě jsem ho ni nezapl krom na chvíli outlast.... a mercenary king, to co se stalo je hodl špatná várka, pokud se objevíla tak ej to kvůli něčemu,, co nebylo...důvod může být jakýkoliv a běžně se objevuje i jinde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skolni.flakac Odesláno Září 26, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2014 Jo jo. Tak konzole už je zase v krabici a v pondělí vyráží na výlet do německa. Ach jo, ach jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Září 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2014 :( takze tovarni nastaveni nepomohlo?.... To je pech...to s nama asi Horizon nestihnes... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skolni.flakac Odesláno Září 26, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2014 no jo no. co se dá dělat. hlavně ať se už vyřeší a nejsou problémy. Jinak se fakt na**ru a kopnu to z okna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Září 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2014 Jasny no...chapu...tak snad uz to bude ok... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Září 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2014 popravdě bych žádal opravený kus nebo novou konzoli, která to ovšem nebude dělat, jinak prachy nazpět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skolni.flakac Odesláno Září 26, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2014 Prachy z5 od MS? I když jsem to kupoval v JRC? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Září 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2014 Dante : to by ale musel domluvit primo na MS podpore,...pokud to ponese do jrc tak mu to daj normalne do reklamacky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Září 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2014 nevím ted jak je to přesně v zákoně, ale pokud máš nový kus... a je vadný tuším do 48 hodin, tak ti musí kus vyměnit nebo vrátit peníze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Září 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2014 osobně vidím jako problém to, že ted řešíte reklamačku s MS, ale prodejce je JRC... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Září 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2014 Resime to protoze pres MS to bude rychlejsi...Konzoli uz ma doma par dni,takze mu to normalne poslou na reklamaci a tak 3 tydny si pocka...Oni tyhle obchody posilaj zbozi hromadne jednou tydne na servis,takze v pondeli to tam odnese,oni to koncem tydne poslou,tejden to bude min.na servisu,pak dalsi tyden si pro to dojedou a pak obvolaj lidi...proto jim to trva tak dlouho a rikaj lidem ze na to maj mesic... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skolni.flakac Odesláno Září 27, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2014 A to je jeste ta lepší varianta. Pracuju v obchode, který nenuzu jmenovat a ten na reklamace neposila nikdy nic, a resi to šéf v kanclu. To je ta horsi varianta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolmi21 Odesláno Říjen 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2014 No tak přesně stejný problém mám taky Horizon 2 už mi takhle "spadnul" asi 4x :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skolni.flakac Odesláno Říjen 5, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2014 No tak přesně stejný problém mám taky Horizon 2 už mi takhle "spadnul" asi 4x :? no ale já jsem ho nespustil NIKDY :D Ani jednou. Stejně tak warframe. To jsem taky neviděl dál než do úvodního videa :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolmi21 Odesláno Říjen 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2014 no ale já jsem ho nespustil NIKDY :D Ani jednou. Stejně tak warframe. To jsem taky neviděl dál než do úvodního videa :D No poprvé se mi to stalo u Sniper 3 instalace na HDD trvala snad 1,5hodiny a při načítání druhý mise to vždy spadlo do DB. Horizon 2 jsem instaloval asi hodinu a při instalaci se občas ozývaly zvuky jak kdyby se to DVD hryzalo v mechanice. Ta už mi spadla taky několikrát. Myslim že bude problém v HDD... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skolni.flakac Odesláno Říjen 5, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2014 NO uvidíme. Nejdéle ve středu napíšu, jestli reklamace pomohla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.