Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

na cca 2:15 doporučuji zesílit volume na reprákách a vychutnat si ten krásný zvuk :D
stejně tak doporučuji přetočit na 2:46 - to se taky jen tak nevidí. teda u mě celkem pravidelně
tak takovým to způsobem se mi zasekávají hry - forza horizont 2, warframe a fifa téměř po každém zápase 2 v 2
no na to, že mám 4 hry, a funguje jen jedna, je to slušný výsledek
Odesláno
bůhví kdo to sem do čr dovezl a odkud...MS už tady oficiálně není... takže počítám, že si nějaký vysoce postavený člověk chtěl namastit kapsičku :)

Pokud se nepletu, tak skolni.flakac měl stejně jako já konzoli v reklamaci a tahle je vyměněná, takže není z české distribuce. Pokud to tak není, opravte mě. Každopádně já už mám třetí Xbox One a ten už se zdá být v pořádku, ale kdyby nebyl, tak jsem se zapřísáhnul, že ho vyměním za PS4.

Odesláno

Resime to protoze pres MS to bude rychlejsi...Konzoli uz ma doma par dni,takze mu to normalne poslou na reklamaci a tak 3 tydny si pocka...Oni tyhle obchody posilaj zbozi hromadne jednou tydne na servis,takze v pondeli to tam odnese,oni to koncem tydne poslou,tejden to bude min.na servisu,pak dalsi tyden si pro to dojedou a pak obvolaj lidi...proto jim to trva tak dlouho a rikaj lidem ze na to maj mesic...

• 2 weeks later...
Odesláno
no ale já jsem ho nespustil NIKDY :D Ani jednou. Stejně tak warframe. To jsem taky neviděl dál než do úvodního videa :D

No poprvé se mi to stalo u Sniper 3 instalace na HDD trvala snad 1,5hodiny a při načítání druhý mise to vždy spadlo do DB. Horizon 2 jsem instaloval asi hodinu a při instalaci se občas ozývaly zvuky jak kdyby se to DVD hryzalo v mechanice. Ta už mi spadla taky několikrát. Myslim že bude problém v HDD...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu