free2snc Odesláno Září 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2014 Včera se mi konečně po téměř 9 měsících podařilo najít řešení jak obejít nefunkční multiplayer s internetem od těch modrejch podvodníků. Díky uživateli martysvadla, který na toto řešení poukázal. :thanks: Budete potřebovat: počítač připojený k internetu přes WiFi vybavený ethernet portem, síťový kabel 1) Nejprve si na počítači povolíte sdílení připojení. To uděláte tak že půjdete touto cestou Ovládací panely>>Síť a internet>>Centrum síťových připojení. Poté v levém sloupci zvolíte "Změnit nastavení adaptéru". Zde by se vám měli zobrazit minimálně dvě připojení - "Síť Ethernet " a "WiFi". Pokud tam máte tato dvě připojení tak pravým tlačítkem kliknete na připojení "WiFi" a zvolíte položku "Vlastnosti". Následně nahoře přepnete na kartu "Sdílení" a zaškrtnete políčko "Umožnit ostatním uživatelům v síti využívat připojení k internetu tohoto počítače". Jakmile máte zaškrtnuto kliknete na "OK". Pro ty co tento návod zkouší poprvé tak už je to v tomto bodu všechno. Pro ty co se už nějak hrabali v nastavení připojení "Ethernet" a nefungovalo jim to tak pravým tlačítkem klikněte na toto připojení, zvolte "Vlastnosti". V seznamu zaškrtávacích políček zaškrtněte položku "Protokol IP verze 4 (TCP/IPv4)" a zvolíte "Vlastnosti". Ujistěte se že zde máte zaškrtnuty položky "Použít následující IP adresu" a "Použít následující adresy serverů DNS". Windows mě zde automaticky nastavil IP adresu 192.168.137.1, Masku podsítě: 255.255.255.0, Výchozí brána: žádná, Upřednostňovaný server DNS: žádný, Alternativní server DNS: žádný. S timhle nastavením mi to funguje a měnit jsem to nezkoušel. 2) Následně propojte váš počítač s xboxem pomocí síťového kabelu. Jakmile máte připojeno zapněte xbox a jděte do "Settings" poté zvolte "Network". Zde zvolte vlevo položku "Advanced settings", poté najeďte na "IP settings" a následně zvolte možnost "Automatic". Poté najeďte na "DNS settings" a opět zvolte možnost "Automatic". Teď už jenom na ovladači pro uložení stiskněte "B" a pokud se Vám na obrazovce objeví nápis "Everything is good" tak můžete zapnout FIFU a vyzkoušet hraní online. 8) Poznámka: V nastavení "Network" se mi zobrazuje "NAT Type: Moderate" a i přesto mi vše běží bezproblému. V modemu jsem taky nic nenastavoval. Zkoušel jsem to pouze pro FIFU15 takže pokud to budete chtít zkusit například pro NHL tak sem napište jestli vám to fungovalo :thanks: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka888 Odesláno Září 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2014 Ahoj mám řekl bych stejny problem s Fifa 15 xbox one a internetem od o2 akorát mám mac a ne windows mohli byste prosim poradit jak Fifu 15 zprovoznit pres mac. Predem diky za odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martysvadla Odesláno Říjen 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2014 Ahoj mám řekl bych stejny problem s Fifa 15 xbox one a internetem od o2 akorát mám mac a ne windows mohli byste prosim poradit jak Fifu 15 zprovoznit pres mac. Predem diky za odpovědi. Mám to úplně stejně. Zprovoznit se mi to nepodařilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan Palič Odesláno Říjen 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2014 Tak mě to nejde ani když jsem to udělal přesně podle návodu asi hodim 11 000 z okna a bude :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martysvadla Odesláno Říjen 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2014 Tak mě to nejde ani když jsem to udělal přesně podle návodu asi hodim 11 000 z okna a bude :-D Bude tam něco, co děláme špatně, mně to taky nejde. Možná systém, nějaký další nastavení, přístroj, nevím. Ten návod je super a většině lidí to pomohlo. V každém případě si u O2 nahlaš poruchu, jinak se na tebe úplně vykašlou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan Palič Odesláno Říjen 7, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2014 Na o2 jsem volal a prej to řešej celoplošně a udajně do 13.10 to maj opravit paní povídala že maj spostu nahlašenejch problemů tak ještě vydržim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martysvadla Odesláno Říjen 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2014 Teď si snad dají záležet a zamakaj na tom... http://bonusweb.idnes.cz/xbox-one-o2-problemy-0qg-/Magazin.aspx?c=A141008_161908_bw-magazin_oz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan Palič Odesláno Říjen 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2014 Mě to teda už funguje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.