Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

FIFA 15 Online hraní s internetem od O2


free2snc

Recommended Posts

Včera se mi konečně po téměř 9 měsících podařilo najít řešení jak obejít nefunkční multiplayer s internetem od těch modrejch podvodníků. Díky uživateli martysvadla, který na toto řešení poukázal. :thanks:

Budete potřebovat: počítač připojený k internetu přes WiFi vybavený ethernet portem, síťový kabel

1) Nejprve si na počítači povolíte sdílení připojení. To uděláte tak že půjdete touto cestou Ovládací panely>>Síť a internet>>Centrum síťových připojení. Poté v levém sloupci zvolíte "Změnit nastavení adaptéru". Zde by se vám měli zobrazit minimálně dvě připojení - "Síť Ethernet " a "WiFi". Pokud tam máte tato dvě připojení tak pravým tlačítkem kliknete na připojení "WiFi" a zvolíte položku "Vlastnosti". Následně nahoře přepnete na kartu "Sdílení" a zaškrtnete políčko "Umožnit ostatním uživatelům v síti využívat připojení k internetu tohoto počítače". Jakmile máte zaškrtnuto kliknete na "OK". Pro ty co tento návod zkouší poprvé tak už je to v tomto bodu všechno.

Pro ty co se už nějak hrabali v nastavení připojení "Ethernet" a nefungovalo jim to tak pravým tlačítkem klikněte na toto připojení, zvolte "Vlastnosti". V seznamu zaškrtávacích políček zaškrtněte položku "Protokol IP verze 4 (TCP/IPv4)" a zvolíte "Vlastnosti". Ujistěte se že zde máte zaškrtnuty položky "Použít následující IP adresu" a "Použít následující adresy serverů DNS". Windows mě zde automaticky nastavil IP adresu 192.168.137.1, Masku podsítě: 255.255.255.0, Výchozí brána: žádná, Upřednostňovaný server DNS: žádný, Alternativní server DNS: žádný. S timhle nastavením mi to funguje a měnit jsem to nezkoušel.

2) Následně propojte váš počítač s xboxem pomocí síťového kabelu. Jakmile máte připojeno zapněte xbox a jděte do "Settings" poté zvolte "Network". Zde zvolte vlevo položku "Advanced settings", poté najeďte na "IP settings" a následně zvolte možnost "Automatic". Poté najeďte na "DNS settings" a opět zvolte možnost "Automatic". Teď už jenom na ovladači pro uložení stiskněte "B" a pokud se Vám na obrazovce objeví nápis "Everything is good" tak můžete zapnout FIFU a vyzkoušet hraní online. 8)

Poznámka: V nastavení "Network" se mi zobrazuje "NAT Type: Moderate" a i přesto mi vše běží bezproblému. V modemu jsem taky nic nenastavoval.

Zkoušel jsem to pouze pro FIFU15 takže pokud to budete chtít zkusit například pro NHL tak sem napište jestli vám to fungovalo :thanks:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak mě to nejde ani když jsem to udělal přesně podle návodu asi hodim 11 000 z okna a bude :-D

Bude tam něco, co děláme špatně, mně to taky nejde. Možná systém, nějaký další nastavení, přístroj, nevím. Ten návod je super a většině lidí to pomohlo. V každém případě si u O2 nahlaš poruchu, jinak se na tebe úplně vykašlou.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu