mansda36 Odesláno Prosinec 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2007 Tak jsou tu prvni recenze na hru Unreal . Ktery dopadli dobře. GameZone hodnocení : 88/100 Gamedaily hodnocení : 9/10 Celkem o týhle hře uvažuju a co vy ??? A na přání sem přidávám odkaz na recenzi . 1 http://www.gamedaily.com/games/unreal-tournament-iii-/playstation-3/game-main/list/5346/0/ 2 http://ps3.gamezone.com/gzreviews/r26384.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Saddako Odesláno Prosinec 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2007 Mozna by nebylo od veci sem odkaz na tu recenzi dat ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han Odesláno Prosinec 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2007 kdyz jsem si poustel videiko ze hry v kompu tak ta grafika pri vybuchach byla natolik dobra ze to pocitac nedokazal vykreslit a byly tam jen cerny a sedy body a jeste se mi k tomu sekal komp :D proste graficky a hratelne uchvatna hra <<>> a to jsem hral pouze UT 2003 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mansda36 Odesláno Prosinec 11, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2007 Ja jsem hral na PC UT 07 . A Grafika na nejviší deteili je fakt nádherna . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tupaccz Odesláno Prosinec 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2007 tak lidi dnes mi prijde unreal je to sice americka verze ale to by nemelo mit vliv takze hnet jak zacnu hrat tak doufam ze jako jeden zprvnich v tehle zemi vam reknu jak to tedy stim unrealem je uz aby tu prijela ta bila dodavka s ppl na boku :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
†mefistos† Odesláno Srpen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2008 chci se optat kdo ma tuhle hru... jak ste sni spokojeni.. a vase nazory nato.. a pokud mate net rad bych se domluvil nekdy na nejakou online smazku:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iwoshek Odesláno Listopad 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2008 Rád zapařím, hraji pravidelně mezi 23-24:00, zkusím tě najít. Btw stáhni si mapy Rankin a idoma a ironic z UTMOD.com (uložíš na flashku a z menu comunity - mods v UTčku přidáš). nick iwoshek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yazi Odesláno Listopad 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2008 taky parim, bohuzel mam ted ps3 v servisu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
†mefistos† Odesláno Listopad 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2008 Rád zapařím, hraji pravidelně mezi 23-24:00, zkusím tě najít. Btw stáhni si mapy Rankin a idoma a ironic z UTMOD.com (uložíš na flashku a z menu comunity - mods v UTčku přidáš). nick iwoshek oka pridam si te.. a mrknu co se pude dat udelat s tema mapama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iwoshek Odesláno Listopad 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2008 taky parim, bohuzel mam ted ps3 v servisu poslal jsem ti friend request, tak az to budes mit opraveny tak dame match oka pridam si te.. a mrknu co se pude dat udelat s tema mapama jaky mas id? pod mefistos jsem te nenasel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
†mefistos† Odesláno Listopad 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2008 mam id "mrfi" bez apostrofu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yazi Odesláno Prosinec 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2008 poslasl jsem rekvest .... padehgf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Prosinec 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2008 Proč se nenapíšete sem ? :) http://console-forum.net/showthread.php?t=22530 . Vypíšu svoje hry co hraju online, najdu si PSNka všech co mají tu hru a může se hrát :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rutas Odesláno Červen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2011 Je pravda, že multiplayer se da hrat na pc proti ps3? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.