fido1622 Odesláno Září 29, 2014 Nahlásit Odesláno Září 29, 2014 Dobrý den, mám menší problém. Někde mi propojit ovladač s konzoli. Kontakt do USB portu jde a ovladačem to taky není, to vím jistě a mám to vyzkoušené. Neustále mi to píše anglickou hlášku abych propojil ovladač s konzoli USB kabelem a následovně zmáčknul PS BUTTON, z této hlášky nejde vyjet a musím vytáhnout konzoli z elektriky. Předem děkuji za odpovědi. Citovat
tekken90 Odesláno Září 29, 2014 Nahlásit Odesláno Září 29, 2014 Pokud se jedná o originální ovadač, mělo by stačit použít tlačítko k spárování ovladače s konzolí - je na zadní straně. Citovat
fido1622 Odesláno Září 29, 2014 Autor Nahlásit Odesláno Září 29, 2014 To jsem dělal mnohokrát a nic, jak jsem psal .. na druhé PS3 ovladače připojím bez problémů. Citovat
fido1622 Odesláno Září 29, 2014 Autor Nahlásit Odesláno Září 29, 2014 Teď jsem přišel na takovou věc. I když zmáčknu/podrzim tak ovladače jsou furt připojené na to jiné PS3 ... A na to na které bych ho potřeboval se prostě nepřipojím i když je tamto vytazene z elektriky .. zkisel jsem snad vše Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.