fido1622 Odesláno Září 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2014 Dobrý den, mám menší problém. Někde mi propojit ovladač s konzoli. Kontakt do USB portu jde a ovladačem to taky není, to vím jistě a mám to vyzkoušené. Neustále mi to píše anglickou hlášku abych propojil ovladač s konzoli USB kabelem a následovně zmáčknul PS BUTTON, z této hlášky nejde vyjet a musím vytáhnout konzoli z elektriky. Předem děkuji za odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Září 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2014 Pokud se jedná o originální ovadač, mělo by stačit použít tlačítko k spárování ovladače s konzolí - je na zadní straně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fido1622 Odesláno Září 29, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2014 To jsem dělal mnohokrát a nic, jak jsem psal .. na druhé PS3 ovladače připojím bez problémů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fido1622 Odesláno Září 29, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2014 Teď jsem přišel na takovou věc. I když zmáčknu/podrzim tak ovladače jsou furt připojené na to jiné PS3 ... A na to na které bych ho potřeboval se prostě nepřipojím i když je tamto vytazene z elektriky .. zkisel jsem snad vše Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filom3n Odesláno Listopad 6, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2015 Kabel je ok? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.