Strejda uja Odesláno Září 30, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2014 Ahoj, měl bych jeden dotaz. Mam v plánu pořídit DRIVECLUB a teď pokud si koupím hru v digi verzi nebude třeba nějak osekaná oproti klasickýmu BDisku? Vím že se to tenkrát u PS 3 řešilo u nějaké hry teď nevim přesně která to byla (asi bych to někde ještě vylovil ale to je nepodstatný :) a právě ta digi verze byla ochuzená o pár detailů oproti BD. Tak zas nechci aby se mi to stalo u DRVCLB to bych si radši pár stovek připlatil. Taky jde o to že je teď v předprodeji na PSN za cca 1000 + bonusovej balíček což se mi za tu cenu líbí :) Kdyby někdo nějaký info budu rád :) Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Září 30, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2014 O žádných rozdílech jsem nečetl a já osobně bych si to asi koupil digitálně, protože to bude mít stejně mraky stahovatelnýho obsahu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strejda uja Odesláno Září 30, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2014 Oki dík, za info :), tak já asi pujdu do tý digi :) hrál jsem teď demo a vypadalo luxusně tak už se nemůžu dočkat plný :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spleskin Odesláno Září 30, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2014 Oki dík, za info :), tak já asi pujdu do tý digi :) hrál jsem teď demo a vypadalo luxusně tak už se nemůžu dočkat plný :) Hrál jsi demo driveclubu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strejda uja Odesláno Říjen 1, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2014 Jojo mají ho v Mironetu :) narazil jsem tam na něj :) tak jsem ho musel hnedka prubnout...špatná hra to rozhodně nebude;)..co se týče grafiky, byl jsem malinko, ale opravdu malinko zklamanej, ale možná to bylo tim, že to bylo demo nebo taky dost dělá nastavení TV a tak si na hru jedním zahráním nechci dělat kompletní obraz jako to dělá většina hráčů (dle mě by recenze měli dělat jen ti, kteří hru opravdu dohráli a mají k danému žánru určitý vztah a to myslím všeobecně, protože nedokáže mi víc nasr*t když někdo mele dokola jakej je ta hra nesmysl a tohle a tohle je na ženský pohl. orgán a přitom to viděli max. na YT ;)..každopádně jsem odbočil, když to auto jelo pomaleji bylo to takový klasicky PSkový (doufam že rozumíte mému obratu), ale jakmile se to rozjelo vypadalo to fakt úžasně a budou to jisto jistě parádní závody. @K předchozímu mém dotazu jsem pár věcí vyštrachal ohledně digi a klasický verze a dočetl jsem se, že pokud si jí koupím v digi verzi s PS Plus předplatným a tou slevou co oni poskytujou, což teď mam, hru bych si stáhnul v poho, ale problem nastává ve chvíli kdy si ps plus nezaplatím a prý dojde k jakémusi oj*bu od PS s tím, že dojde k "downgradu" hry a nebude v tu chvíli dostupná plná ale jen některé tratě a auta což mi přijde dost k nasrání pokud je to pravda...každopádně jsem se nakonec rozhodl a už si předobjednal klasický BD :) ať se nemusim strachovat :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.